Canım çok acıdı:(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Belki bana kızıcaksınız ama çok canım acıdı çevremde kimseye bu acıyı anlatmak istemiyorum ama şuanda çok canım yandı anlatamam size :( eski sevgilim terketti başkasıyla evlenmişti daha doğrusu nikah yapmıştı ama düğün olmamıştı düğün olmuş vay be sevdiğim adami damat görmek ne sinir bozucu ! bi ortak tanıdık vardı fotosunu gösterdi gelin damat fotoğrafı işte ona öyle bir başını dayamışki çok canım yandı ya anlatamam size şimdi diyenleriniz olcakki o mutluluktan pozlar versin gününü gün etsin sen üzül ama işte çok zor geldi gözyaşlarımı tutamadim buraya içimi dökmek istedim ay çok kötüyümmm :( hayatını takip etmiyorum bende yoluma bakmak istiyorum ama işte heryerde karşımda bunun artık bi sonu yokmu heryerde karşıma çıkıyor adam yolda yürüsem yanımdan geçmesi denk geliyor bilerek değil elbet ama sanki ben üzülmek istemedikçe zorla üzülmem için sebep çıkıyor

Ortak tanidiklari sizin birlikteliginizi bile bile mi gosterdi fotografi?

Uzulmeniz normal asla uzulmemeliyim diye kendinizi baskilamayin
Ama gececek illaki. Kendinizi yipratmayin sadece
Kötü niyetli göstermemiştir heralde .sanki hiç gecmiyecek şuan müsait olsam bağıra bağıra ağlamak istiyorum :(

Keşkee keşke sanıyorumki daha sevemiycem :KK43:
Sevemiycem dersen sevemezsin, mutlu olamam dersen olamazsın. Şimdi doya doya üzüntünü yaşa gerekirse ağla. Ama toparlanmayı da bil. Kendini karanlığa itme.

Sevemiycem dersen sevemezsin, mutlu olamam dersen olamazsın. Şimdi doya doya üzüntünü yaşa gerekirse ağla. Ama toparlanmayı da bil. Kendini karanlığa itme.
Bir sene oldu üzerinden geçeli bu olanlar hiçmi insanin hayati değişmez ya anlamiyorum

Kötü niyetli göstermemiştir heralde .sanki hiç gecmiyecek şuan müsait olsam bağıra bağıra ağlamak istiyorum :KK43:
Birlikteliginizi bilen birisi bu fotografi uzuleceginizi bile bile iyi niyetle gostermez
O kisiyle cok samimi olmayin bence
Aglayin rahatlayin iyi gelir icinizde kalmasindan daha iyi

Üzülme canım ne demiş sezen abla,
Hep aynı hikaye gönlüm düşünce aşka
Her ayrılık aynı yalnız kişiler başka
Hep aynı yalnızlık aynı tanıdık telaş
Hep aynı her şey aynı sanki birbirine eş
Geçer geçer daha öncekiler gibi
Bu da geçer neler neler geçmedi ki
Yine düşer deli divane gönlüm aşka

Kuzenim deli gibi severek evlendi cehennem gibi bir evlilikten sonra boşandı yıprandı boşandığında daha 25 yaşındaydı geceleri hep ağlardı ben artık hiç mutlu olamam derdi. Boşanmasından 8 yıl sonra biri çıktı karşısına evlendi şimdi öyle mutlu ki el üstünde tutuluyor yani bu hayatta olmaz diye bir şey yok sadece sabır

Kuzenim deli gibi severek evlendi cehennem gibi bir evlilikten sonra boşandı yıprandı boşandığında daha 25 yaşındaydı geceleri hep ağlardı ben artık hiç mutlu olamam derdi. Boşanmasından 8 yıl sonra biri çıktı karşısına evlendi şimdi öyle mutlu ki el üstünde tutuluyor yani bu hayatta olmaz diye bir şey yok sadece sabır
Oyy bin maşallah çok sevindim kuzeniniz adına

Beddua etme bırak zaten Allah görmüyor mu kimin ne yaşadığını ne yaşattığını. Sen istesen de istemesen de ilahi adalet işler
Şüphem yok aslında ama işte insan cani acıyınca ne diyeceğinide bilemiyor.o kandirilma hissi daha dogrusu çok kötü ya

Şüphem yok aslında ama işte insan cani acıyınca ne diyeceğinide bilemiyor.o kandirilma hissi daha dogrusu çok kötü ya
İnsan bu hayatta illa ki üzülüyor kırılıyor hayatın kanunu bu. Sana şimdi ne desek boş içindeki acıyı sadece kendin bilirsin.
Buarada sakın acıklı aşk şarkıları falan dinleme. Dertsiz insanı dert sahibi yapar onlar. Hatta bir süre sosyal medya detoxu yapabilirsin.

Belki bana kızıcaksınız ama çok canım acıdı çevremde kimseye bu acıyı anlatmak istemiyorum ama şuanda çok canım yandı anlatamam size :KK43: eski sevgilim terketti başkasıyla evlenmişti daha doğrusu nikah yapmıştı ama düğün olmamıştı düğün olmuş vay be sevdiğim adami damat görmek ne sinir bozucu ! bi ortak tanıdık vardı fotosunu gösterdi gelin damat fotoğrafı işte ona öyle bir başını dayamışki çok canım yandı ya anlatamam size şimdi diyenleriniz olcakki o mutluluktan pozlar versin gününü gün etsin sen üzül ama işte çok zor geldi gözyaşlarımı tutamadim buraya içimi dökmek istedim ay çok kötüyümmm :KK43: hayatını takip etmiyorum bende yoluma bakmak istiyorum ama işte heryerde karşımda bunun artık bi sonu yokmu heryerde karşıma çıkıyor adam yolda yürüsem yanımdan geçmesi denk geliyor bilerek değil elbet ama sanki ben üzülmek istemedikçe zorla üzülmem için sebep çıkıyor
Bu gunler gececek, gercekten. Benim de zamaninda deli gibi sevdigim biri vardi. Sacma bir nedenle ayrilmistik. Kendisi bana inat baska biri ike evlenmisti. Ben de ne aglamistim. Aradan yillar gecti. Kendisi ile karsilasiriz hal dugunlerde falan. Esini ckk severim bu arada 😄 cok guzel ve tatli dunya iyisi biri. Kendisi beni ogrenmis sonra tabi. Ben o kisiyi o kisi beni sanki hic yasamamisiz. Ben yillar sonrasi esimle tanistim evlendim. Eski sevgili hic benim tercih edebilecegim bir kisilik degil. Cok cocukca saka gibi. O zamanlar nasil goklere cikarmissam. Meger ben ciddi adamlardan hoslaniyormusum. Bu facebook sauesinde karakterler az cok ortada. Kendisi listemde var esi de. Ama sanki dedigim gibi hic hayatimda olmamos gibi. Iyi ki esim cikmis kardima. Kesin onceki ile evlenseydim kesin bosanmistim 😊 sen de cok sanslisin bence. Rabbim sana klasik olacak belki ama en guzelini hayirlisini yazmistir. Bekle ve gor
Inşallah cok mutlu olursun.

Bu gunler gececek, gercekten. Benim de zamaninda deli gibi sevdigim biri vardi. Sacma bir nedenle ayrilmistik. Kendisi bana inat baska biri ike evlenmisti. Ben de ne aglamistim. Aradan yillar gecti. Kendisi ile karsilasiriz hal dugunlerde falan. Esini ckk severim bu arada 😄 cok guzel ve tatli dunya iyisi biri. Kendisi beni ogrenmis sonra tabi. Ben o kisiyi o kisi beni sanki hic yasamamisiz. Ben yillar sonrasi esimle tanistim evlendim. Eski sevgili hic benim tercih edebilecegim bir kisilik degil. Cok cocukca saka gibi. O zamanlar nasil goklere cikarmissam. Meger ben ciddi adamlardan hoslaniyormusum. Bu facebook sauesinde karakterler az cok ortada. Kendisi listemde var esi de. Ama sanki dedigim gibi hic hayatimda olmamos gibi. Iyi ki esim cikmis kardima. Kesin onceki ile evlenseydim kesin bosanmistim 😊 sen de cok sanslisin bence. Rabbim sana klasik olacak belki ama en guzelini hayirlisini yazmistir. Bekle ve gor
Inşallah cok mutlu olursun.
İnşallah canım çok teşekkür ederim

Belki bana kızıcaksınız ama çok canım acıdı çevremde kimseye bu acıyı anlatmak istemiyorum ama şuanda çok canım yandı anlatamam size :KK43: eski sevgilim terketti başkasıyla evlenmişti daha doğrusu nikah yapmıştı ama düğün olmamıştı düğün olmuş vay be sevdiğim adami damat görmek ne sinir bozucu ! bi ortak tanıdık vardı fotosunu gösterdi gelin damat fotoğrafı işte ona öyle bir başını dayamışki çok canım yandı ya anlatamam size şimdi diyenleriniz olcakki o mutluluktan pozlar versin gününü gün etsin sen üzül ama işte çok zor geldi gözyaşlarımı tutamadim buraya içimi dökmek istedim ay çok kötüyümmm :KK43: hayatını takip etmiyorum bende yoluma bakmak istiyorum ama işte heryerde karşımda bunun artık bi sonu yokmu heryerde karşıma çıkıyor adam yolda yürüsem yanımdan geçmesi denk geliyor bilerek değil elbet ama sanki ben üzülmek istemedikçe zorla üzülmem için sebep çıkıyor
Bende bu gibi bir şey yaşadım, nası dayanıcam yoluma bakamıyorum derken tam yorumunu gördüm,Allahından bulsun hepsi hakkımı helal ettim.Düşünmemeye çalışıcaz başka türlü olmazmış :(

Bende bu gibi bir şey yaşadım, nası dayanıcam yoluma bakamıyorum derken tam yorumunu gördüm,Allahından bulsun hepsi hakkımı helal ettim.Düşünmemeye çalışıcaz başka türlü olmazmış :KK43:
Keisnlikle òyle .kötü bir durum ama dayanicaz ben kendimi bu ara gezmeye verdim

Back
X