• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım çok acıyo benim :(

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
kızlar kim haklı kim suclu bilmiyorum artık kafam durmuş durumda bisürü keşke beynimde.. :43:

iki senelik bi ilişkim var benim.son zamanlarda sorunlarından dolayı tartışır olmuştuk bende peki madem ben istenmiyorum cıkıyorum hayatından dedım o da bnı boyle zor günümde yanlız bıraktın ya unutmucam dedi ve üste çıktı bende böyle olunca ben haksızım galıba dıye düşünerek yanında olmaya calıştım.sonra bigun yanıma geldi telefonuna bakıyodum eski kız arkadasını aramış konusmuşlar.bu bana gore cok ters bırsey sonucta hayatında ben varken oluyor bu.halıyle tepkı verdım o da özur dıledı bıda olmıcak dedi neyse ben eve geldim aradı konustuk bısey yok gıbı unutturmaya calısıyo. kapattım telı ama yinede yedıremıyorum bırsey olmamıs gıbı yapamadım msj attım bundan sonra ıstedıgınle takıl eskı sevgılınle goruş dıye.cevap vermedı bıda da aramadı yani ayrıldık.ıkı hafta oldu.canım acıyo bisey yapması gerekmezmıydı sızce yanlız bıraktımı soyledı ya acaba yıne oylemı dusundü o yüzdenmi benm ıcın ugrasan adam bu sefer kılını kıpırdatmadı.. :14:

demın feysne baktım kızlar eklemiş dayanamadım mesaj attım degmezmıssın gıbılerınden boylemı sevdın sen beni diye.ya kızlar anlamıyorum ben haksızmıyımda o bunları yapıo benım canımı yakıo aramıyo.sankı suclu benım o yanlız bırakıldınımı dusunuyokı.keske dıyorum o gun o mesajı atmasaydım bız suan devam edıyo olucaktık keske atmasaydım dıyorum..sizce keske demelımıyım

ben sızce napmalıyım artık ? benım canım cok acıyo onunkıde acısın ısterdım :5:

bence hiç "o gün o mesajı atmasaydım devam ediyor olacaktık" gibi şeyler düşünme. Doğrusu "o seni gerçekten seviyor olsaydı devam ediyor olacaktınız"
Öyle basit birşey ayrılıp bir daha aramamaya sebep değil, ki eski sevgilisini aramış, kıskanıyor olman gayet doğal.
kendini üzmemeye çalış, hele ki bu şekilde senden kaynaklandığını düşünerek hiç yıpratma kendini.

bence hiç "o gün o mesajı atmasaydım devam ediyor olacaktık" gibi şeyler düşünme. Doğrusu "o seni gerçekten seviyor olsaydı devam ediyor olacaktınız"
Öyle basit birşey ayrılıp bir daha aramamaya sebep değil, ki eski sevgilisini aramış, kıskanıyor olman gayet doğal.
kendini üzmemeye çalış, hele ki bu şekilde senden kaynaklandığını düşünerek hiç yıpratma kendini.

oyle dimi yani devam etceği varsa ederdi demi:2: yıyorum ıste kendımı yanlızmı bıraktım diye acaba yazıkmı ettım acaba bize diye hep kendı kendımı suçluyorum.ona gore ben suçluyum zaten

hata yapan o sen kızgınlıkla mesaj atabılırsın o senın gonlunu yapması gerekıyodu ama beyfendı tenezzul etmemiş
ıyyy nefret edıyorum erkeklerden yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:47::47::47::47::47:

evet cunku daha oncedende kavga edıp duruyoduk o yuzden yoruldu uğraşmak istemedi.ben sımdı napmalıyım peki takmıyo gibimi yapıcam yani .mış.. gibi yapıcam.onunda canının boyle yanmasını ıstıyorum

canım sen haklısın hiç keşke şöyle yapsaydım devam ederdik falan deme..sen yanında olmuşsun yinede ama onun bişey yapması gerekirdi.. o da doğal olarak yapmamış çünkü o bi erkek..
boşuna üzme kendini sen canım mutlaka hatasını anlayıp seni arayacaktır ben öyle düşünüyorum ama sen bi daha mesaj atıpta taktığını belli etme azcık sabret mutlaka anlıcaktır.

canım sen haklısın hiç keşke şöyle yapsaydım devam ederdik falan deme..sen yanında olmuşsun yinede ama onun bişey yapması gerekirdi.. o da doğal olarak yapmamış çünkü o bi erkek..
boşuna üzme kendini sen canım mutlaka hatasını anlayıp seni arayacaktır ben öyle düşünüyorum ama sen bi daha mesaj atıpta taktığını belli etme azcık sabret mutlaka anlıcaktır.

tesekkur ederım.donmesını ısterdım cunku ıcımde kaldı dıceklerim anlarmı kı hatasını
pekı aramıycam ınsallah tutarım kendımı

bu adam sana değer vermiyor olsanda olur olmasanda ve 2 senedir bence bu ilşkiyi sen götürmüşsün iteklemişsin...

bu adam sana değer vermiyor olsanda olur olmasanda ve 2 senedir bence bu ilşkiyi sen götürmüşsün iteklemişsin...

evet tam da dedgın gibi hep ben götürdüm.mesela tartıştıgımızda hep ben alttan aldım. o da alırdı uğraşırdı ama taviz vermedımı görunce uğraşmaya devam etmezdı.eskıden pesımden deli gibi koşardı sevgılı olduktan sonra işler değişti ama.
onun da aynı seı yasamasını ıstıyorum

kızlar bana yardım edın ben artık gurursuz olmak ıstemıyorum o pişman olsun istiyorum benım cektımı ceksın ıstıyorum

ohh beyfendi eski sevgilisini arayıp muhabbet edicek.
facebookta kızlar eklicek sende ağlayıp kendine zarar vericeksin olan sana olucak.
yol ver böylelerine canım değmez.
seni sevmemiş senin sevgini haketmemiş anlaşılan.
yazık böyle karektersiz adam olmayan şahıslara yazık ya.
sinirlerim zıpladı bak şimdi :47:
bütün erkeklerin köküne kibrit suyu :47:

ohh beyfendi eski sevgilisini arayıp muhabbet edicek.
facebookta kızlar eklicek sende ağlayıp kendine zarar vericeksin olan sana olucak.
yol ver böylelerine canım değmez.
seni sevmemiş senin sevgini haketmemiş anlaşılan.
yazık böyle karektersiz adam olmayan şahıslara yazık ya.
sinirlerim zıpladı bak şimdi :47:
bütün erkeklerin köküne kibrit suyu :47:

ben boyle bırıne deger vermısım yedıremıyorum işte kendıme bunu düşündükçe içim daha cok acıyo.msj attım dedım ya ona da cevap vermedı resmen rezıl oldum

hiç kendini suçlama
o yeterince değer verseydi sana o kızı ekleyip konuşmazdı
2 gün sonra yine gelip özür diler merak etme
o zaman tekmeyi basarak en güzel cevabı vermiş olursun

donermıkı..tek istedigim gerı donmesı ve bu seferde aynı muameleyı benım yapmam.ama kızlar bılıyomusunuz mesajıma cevap atmıyo ya boyle cok kuduruyorum mesaj atasım gelıyo daha cok

canım lutfen duygularına hakim ol ve ne mesaj nede çağrı at. Demesi kolay biliyorum ama diğer türlü bak o seni ne aramış ne de mesaj atmış,umursamıyorum seni tiriplerinde sende kısasa kısas yap hiiç çıtını çıkarmaaa!!!! onsuzz çok daha mutlu olduğun :51: izlenimi yarat onda....

Back
X