Canim cok aciyor

betty_boop

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2010
427
44
643
40
Herkese Merhaba,

Eski konumu okuyanlar bilir dogulu bi erkek arkadasim vardi biz ayrildik baristik sonrasinda ve tekrar ayrildik. O ayriligimiz baya olayliydi eski erkek arkadasim yuzunden nese biz sonra bi sekilde tekrar baristik ve Allahi var kimsenin yapmayacagi seyi yapip dimdik benim arkamda durdu hersey sahane gidiyordu yaza dugun planlari yapioduk annemle tanisti vs vs.. Sunu dipnot olarak belirtmek istiyorum ki benim 2.evliligim onun ilk evliligi olucakti. Ben bu durumu iliskinin taa en basinda soledim ona problem olcaksa hic baslamayalm diye olmicani soledi sonrasinda iste acaba anneme soylemesekmi falan dedi bende bunun cok buyuk bir yalan oldugunu ortaya cikicagini ve ciktiginda benim arkamda olup olamiyacagini sordum ben ne zaman senin arkanda durmadimki dedi hakliydi da.. Ara ara annesinin despotlugundan hanim aga tarzi bi bayan oldugundan bahsetti hep babasi yok buarada evide o gecindiriyo birde kardesi var buarada bahsettigim adam 34 ben 30 yasindayim.

Kizlar sonrasinda biz birgun tekrardan benim eski erkek arkadasm yuzunden kvga ettik ve ben velev ki yaptim o zaman sen yoktun bundan sanane tarzi bi cumle kurdum ve bu cumlem yuzunden benden ayrildi. O benim icin herkesi karsisina almis ben nasi hala onun adini agzima alirmisim hazmedemiomus falan. Ben cok pisman oldum aradim ozurler diledim agzimdan cikti sinirle vs ama yok kabul etmiyo. Tam 1 ay ayri kaldik ama bu 1 ayda devamli bana sarki gondermeler ozledimli seviyorumlu hep devam etti o bana ben ona..

Bi aksam sezen aksunun unut sarkisi varya onu koymus aradm bende tekrar unutmami mi istiyosun diye evet dedi ben cok agladim buarada bana kurdugu tek cumle seni hala kopek gibi seviyorum ama sana bu iliskiye inancim yok belki cok pisman olucam belkide bida artik kimseyi sevmicem ama o cumlenden sonra olmaz icim almiyo bnm artik falan dedi bende ben duzeltirim herseyi biz neler astik falan die ustune gittim biraz.

Sonra bana dedi ki; olmaz diyorum benim ailemin bu iliskiye onayi yok dedi,peki o zaman dedim. Belki aldatsa ne bileyim yalan solese bise yapsa canim bu kdr acimazdi sanki ben pavyondan ciktim kotu kadinimda..

Bilmiorum kizlar gercekten cok canim aciyo gunlerdir kendime gelemiyorum sadece paylasmak istedim. Allah hepimizin gonlune gore versin insallah.

Sevgiler,

Kimse boşanmak için evlenmiyor. Onun yada kız kardeşlerinin aynı durumu yaşamayacağı ne malum..

Eski erkek arkadaş mevzusunu devamlı gündeme getiren siz misiniz? Bundan sonraki ilişkilerinizde geçmişinizden bahsetmeyin, evlenip ayrılmış olduğunuz bilgisini paylaşmanız yeterli. Geri kalan her detay çok gereksiz bence.

Eskileri konuşmak erkekleri soğutur illaki. Benim eşimde sevmez bi konu açılsa canı sıkılır illaki. Biraz da kendiniz etmişsiniz. Bundan sonra dikkat edersiniz diye düşünüyorum.

Eski erkek arkadaş mevzusunu devamlı gündeme getiren siz misiniz? Bundan sonraki ilişkilerinizde geçmişinizden bahsetmeyin, evlenip ayrılmış olduğunuz bilgisini paylaşmanız yeterli. Geri kalan her detay çok gereksiz bence.
Yok ben degilim eski erkek arkdasm cok sorunlu bi tipti bi sekilde mudahildi hayatima hep o yuzden ogrenmek durumunda kaldi

durması gereken yere bulamamış canım hiç üzme kendını ,
zaten konu ne olursa olsun ban ne olursa olsun kocalar eşleri için ailelerini karşılarına almıyorlar ,
bunu bil va hayatına öyle birilerini al , sen eksi başlama olaya ,
tekrar dönerse de kabul etme , çok üzülürsün

durması gereken yere bulamamış canım hiç üzme kendını ,
zaten konu ne olursa olsun ban ne olursa olsun kocalar eşleri için ailelerini karşılarına almıyorlar ,
bunu bil va hayatına öyle birilerini al , sen eksi başlama olaya ,
tekrar dönerse de kabul etme , çok üzülürsün
Yok donmez zaten hic sanmiyorum donse de naparim inan bilmiyorum :(

Üzüldüm öncelikle. Ama bana biraz sizi içine sindirememiş gibi geldi niyeyse. Bence ilk evliliğiniz kafasına takılıyor ama sizi sevdiği içinde vazgeçemiyordu. Çünkü kişilerin sinir anında söylediği cümleler affedilir bana göre ne kadar ağır olursa olsun Eğer çok seviyorsa tabiki. Allah hakkınızda hayırlısını versin. Sende üzme kendini boşver. Değmez

Üzüldüm öncelikle. Ama bana biraz sizi içine sindirememiş gibi geldi niyeyse. Bence ilk evliliğiniz kafasına takılıyor ama sizi sevdiği içinde vazgeçemiyordu. Çünkü kişilerin sinir anında söylediği cümleler affedilir bana göre ne kadar ağır olursa olsun Eğer çok seviyorsa tabiki. Allah hakkınızda hayırlısını versin. Sende üzme kendini boşver. Değmez
Amin tesekkurler insallah

Bu adam 2. evliligin oldugunu bilmiyor mu simdi. Kardes kardes oturdugunuzu mu saniyor. Eski erkek arkadasin baska biri galiba. O konuda biraz sert cikmissin . Bu da zoruna gitmis . Olmamasi daha hayirli belki de.

Bahanesi olmuş ayrılmış. Boşu bosuna kendini de uzme. Ayrıca şarkı yollama k vs de sacmalamayin Allahaskina. Kaç yaşında kadinsin bırak bu arabesk muhabbeti. Seni terketmis hayde Güle güle diyeceksin.

Ya gerçekten olsun yada defolsun demelisun.

Hayatı bu kadar arabesk yaşamaya gerek var mı kardaş, net olun ya olacaksa devam edin olmicaksa zamanınızı ümitlerinizi çalmayın.

Asıl mevzu ailesinin istememesi gibi geldi bana

Yaşlar hic 30 34 gibi degil. Adeta 16 17 gibi.
Ayriydik ama hala seni seviyorum demeler, yok sarki göndermeler, yok eski sevgili yüzünden kavga etmeler.
Ikiniz de evlilik olgunluğuna erisene kadar bekleyin bence.
Her kavgada da ben senin arkanda durdum diye yuzunuze carpacak bir adamla beraber olmak iyi cesaret ha. Lutfediyor sanki. Sen durmayacaksin da yoldaki mahmut amca mi duracak.
Ilerde de ben seni boyle kabul ettim, anneme karsi arkanda durdum; sen bunu bunu yapıyorsun zart zurt konusur.

Bu adam 2. evliligin oldugunu bilmiyor mu simdi. Kardes kardes oturdugunuzu mu saniyor. Eski erkek arkadasin baska biri galiba. O konuda biraz sert cikmissin . Bu da zoruna gitmis . Olmamasi daha hayirli belki de.
Yok biliyor 2.evlilik oldugunu tabiki olmadiysa hayrima diye dusunuyorum bende

Böyle sonunlu bir insan ve aile ile gerçekten mutluluk bekliyor muydunuz?
Yani buna gerçekten inanmış olamazsınız ben inanmıyorum.
Bırakın gitsin canınızın değeri yok mu?
Emin olun ki size ikinci el kadın muamelesi yapmayan, sizi siz olduğunuz için sevecek, baş üstünde tutacak, gerçek aşkı hissettirecek bir çok bir çok aklı başında insan gibi insan evladı var.
Bu bir inat ve emin olun dünya üzerindeki hiç bir gerçek aşk yoktur ki sizin yaşadığınız gibi şekilci olsun.
Siz önce kendinize aşık olun, kendinize yatırım yapın.
Böyle boş beleş insanların, aşkların peşinden daha fazla koşarak vakit öldürmeyin.

Back
X