Kizlar biliyorum bana deli diyeceksiniz fakat ben eşimi yasananlara rağmen unutamiyorum inanin hiç aklımdan cikmiyor evin önünden geçerken sanki eşim orda beni bekliyomus gibi geliyor içim yanıyor keşke bunlar yasanmasaydi diyorum 2 haftadır ayrıyiz eşim beni arıyor bu ayrılık süresinde seni çok sevdiğimi anladım diyor inanin bende ayniyim çok özledim alıştım eşimin ailesi çok kötü davraniyormus benimkilerde.. eşime eğer gerçekten kararlıysan Pişman san konuş babamla diyorum mücadele ver kızlar biliyorum fakat çok zormuş eşimi seviyorum evime gitmek eşime kavuşmak istiyorum kızlar şimdiden böyleyse bosaninca napicam kızlar bana yardı edin sakinlestiriciler kullaniyorum unutmak için ne yapsam yada acilarimin dinmesi için. ...
Kizlar biliyorum bana deli diyeceksiniz fakat ben eşimi yasananlara rağmen unutamiyorum inanin hiç aklımdan cikmiyor evin önünden geçerken sanki eşim orda beni bekliyomus gibi geliyor içim yanıyor keşke bunlar yasanmasaydi diyorum 2 haftadır ayrıyiz eşim beni arıyor bu ayrılık süresinde seni çok sevdiğimi anladım diyor inanin bende ayniyim çok özledim alıştım eşimin ailesi çok kötü davraniyormus benimkilerde.. eşime eğer gerçekten kararlıysan Pişman san konuş babamla diyorum mücadele ver kızlar biliyorum fakat çok zormuş eşimi seviyorum evime gitmek eşime kavuşmak istiyorum kızlar şimdiden böyleyse bosaninca napicam kızlar bana yardı edin sakinlestiriciler kullaniyorum unutmak için ne yapsam yada acilarimin dinmesi için. ...
Eski konularınızı biliyorum.Kizlar dayak olayı ben ona vurun ca karşılık verdi...Ozaman dan sonra şiddet olmadı en büyük sorunumuz is olayiydi gelecek kaygisi yoktu ailesiyle beni muhattap etmezdi kızlar benim sormak istediğim şu bu evlilik terapiste gitsek bilemi duzelmez?eşimin ne birikmisi,ne düzgün düzenli bi is istedim
Valla canım, siz esaslı bir ders istiyorsunuz bence. Eşinizle barışıp ailenize sırtınızı dönün bakalım o zaman eşiniz size nasıl davranıyor? Madem sizi çok seviyor, işini gücünü kursun aklını başına alsın ve sizin ve ailenizin karşına öyle çıksın. Adamda bir şey değişmeden neden barışmak istiyorsunuz? Madem memnundunuz, niye baba evine geldiniz? Duygularınıza yenilmeyin, sizi gerçekten seviyorsa değişir en azından çabalar.
bir zamanlar bende ayni hatayi yapmistim ne buyuk bir yanlisti benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?