• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim cok acıyor. .

justjared

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
208
29
123
İstanbul
Kizlar biliyorum bana deli diyeceksiniz fakat ben eşimi yasananlara rağmen unutamiyorum inanin hiç aklımdan cikmiyor evin önünden geçerken sanki eşim orda beni bekliyomus gibi geliyor içim yanıyor keşke bunlar yasanmasaydi diyorum 2 haftadır ayrıyiz eşim beni arıyor bu ayrılık süresinde seni çok sevdiğimi anladım diyor inanin bende ayniyim çok özledim alıştım eşimin ailesi çok kötü davraniyormus benimkilerde.. eşime eğer gerçekten kararlıysan Pişman san konuş babamla diyorum mücadele ver kızlar biliyorum fakat çok zormuş eşimi seviyorum evime gitmek eşime kavuşmak istiyorum kızlar şimdiden böyleyse bosaninca napicam kızlar bana yardı edin sakinlestiriciler kullaniyorum unutmak için ne yapsam yada acilarimin dinmesi için. ...

Kizlar biliyorum bana deli diyeceksiniz fakat ben eşimi yasananlara rağmen unutamiyorum inanin hiç aklımdan cikmiyor evin önünden geçerken sanki eşim orda beni bekliyomus gibi geliyor içim yanıyor keşke bunlar yasanmasaydi diyorum 2 haftadır ayrıyiz eşim beni arıyor bu ayrılık süresinde seni çok sevdiğimi anladım diyor inanin bende ayniyim çok özledim alıştım eşimin ailesi çok kötü davraniyormus benimkilerde.. eşime eğer gerçekten kararlıysan Pişman san konuş babamla diyorum mücadele ver kızlar biliyorum fakat çok zormuş eşimi seviyorum evime gitmek eşime kavuşmak istiyorum kızlar şimdiden böyleyse bosaninca napicam kızlar bana yardı edin sakinlestiriciler kullaniyorum unutmak için ne yapsam yada acilarimin dinmesi için. ...

Eski konularınızı bilmiyordum şimdi konunuzu okuyunca dönüp baktım ama kusura bakmayın sizinki hastalıklı ilişkiye dönmüş artık. Eşim beni öldüresiye dövüyor demişsiniz, içki uyuşturucu kullanıyor demişsiniz. Anladığım kadarıyla güzel geçen tek bir gününüz bile olmamış.
Kendiniz için yapabileceğiniz en kötü şey bu adama dönmek olur. Böyle alışkanlıkları olan birisi 2 haftada düzelmez bana göre. Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz ve tekrar aynı şeyleri yaşamazsınız.

sizinki bağlılığa dönmüş eğer eşiniz sizi dövmüşse neden dönmek istiyorsunuz ki yanlış anlamayın ama hayvanlar bile şiddeti haketmiyor insan neden hak etsin kendinize olan saygınızdan dolayı bu durumu kabul etmemeniz lazım ha belki bi alışkanlık vardır o da zamanla geçer kurun bi pc oyunu akşamları oynayın kafanızı dağıtın kitap okuyun video izleyin zaman öldürün bence

ah canııııııııım, sen bence kocana geri dön iyice dayaktan gebertsin seni, yine de bırakma onu, boyle boyle derken en fazla 3-4 yıla nefret edersin ondan, özlemezsin de, ancaaaaak olur ki kucağında bebeğin vardır, babasız kalmasın diye ayrılamıyorum dersin bu sefer de.

şimdi düşün bakalım boyle bir hayat sürmek ister misin?

Siz aklınızı peynir ekmekle mi yediniz ? seni dövücek öldüreseye kadar sende 2haftada akıllandı diye geri mi döneceksin ?
Gazetelerde Tv.lerde neler okuyup görüyoruz böyle insanlar sonra kesip biçiolar . Ya kucağınız da bebekle geri dönersiniz ya da sizi seven insanları yasa boğarsınız. Kendinizi düşünmüyorsanız ailenizi düşünün. Bence şuan mantıklı bi karar veremiyorsunuz bence yardım alın o sizi yönlendirsin. Burada kim ne derse desin bence sen dönersin içime öyle doğuyor ama sonun belli zaten buraya da kimse benimknden farklı şeyler yazmayacaktır.

Kizlar dayak olayı ben ona vurun ca karşılık verdi...Ozaman dan sonra şiddet olmadı en büyük sorunumuz is olayiydi gelecek kaygisi yoktu ailesiyle beni muhattap etmezdi kızlar benim sormak istediğim şu bu evlilik terapiste gitsek bilemi duzelmez?eşimin ne birikmisi,ne düzgün düzenli bi is istedim

Nereye kadar böyle git-gel yapacaksın?
Eşine kızınca ailene,ailenden bunalınca eşine koşmuşsun şimdiye kadar.
Üstelik eşinin yaptıkları da ortadayken elbette senin şu düşünceni
delilik olarak nitelendiririz.
Ailenin desteğini de yitireceksin bu gidişle.
canın niye çok acıyor çünkü ailenden sıkıldın ,eşinle ilgili baskılarından sıkıldın kur-
tulmak istiyosun.
Eve döndüğün gün ise eminim buraya konu açacaksındır,ben ne yaptım diye?
Eşinin elle tutulur bir gayreti yokken sen neye güvenip te dönmek istiyosun merak ettim

töbeee arkadaşım sen ateşe yürüyorsun
bi boşluk oluşmuş belli ki bunu sevgi sanıp aynı şeyleri yaşamaya razısın

Aliskanlikmi sevgimi seninki?? Benide esim ilk başlarda dövdü büyük kavgalarimiz oldu ama evden gidecegim zaman ağladı hiç bırakmadi o kapıdan çıkar ailene bisey anlatırsan ben onların yüzüne bakamam dedi hepsi için pişman oldu.kimse dayak yemeyi haketmez ama bende onu ailesi konusunda ustune gelip cildrttim ama sonra herşey düzeldi coksukur.yinede iyi düşün bizim aileler karışmadan iş cozulmstu.ailen var şimdi arada bidaha dönmek İstesen seni yeniden kabul etmezlerse napicaksn ,? Seni anlıyorum yuvanin yıkilmasi kolay değil kimse istemez bunu ama iyi düşün gerçekten esin duzeldimi

Senin ki sadece delilik değil,mazoşistlik.Her ne sebeple olursa olsun,ister üstüne yürü,ister çıldırt,bir erkek eline diline hakim olamıyorsa her an tetikte yaşayacaksın.Hiçbir sebep bir erkeğin kadına şiddet uygulamasını haklı çıkarmaz.İstediği kadar seviyorum desin,istediği kadar değiştim desin,ağlasın zırlasın kapında yatsın hiç farketmez.Vuracak,küfretcek,ailesine karşı ezdirecek,geçim sıkıntısı yaşatacak,uyuşturucu içki kullanacak,geç gelecek arkadaşlarından kopmayacak sonra iki hafta sonra canım cicim seviyorum.Tabii evden hizmetçisi gitti.Kurulu düzeni bozuldu,ev geçindirmek ağır geldi.Aklını başına topla.Dön de konularını bir oku.

Aman be arkadaşım , bir adam için canından mı olacaksın..

Buna değen biri olsa ya keşke..

Hemen hemen her erkeğin boşanma evresinde yapmış olduğu ''sevi çok seviyorum, değerini anladım , bir daha yapmayacağım'' ayakları bunlar..

İş boşanma noktasına gelmeden aklın neredeydi diye sor sen eşine..

Boşver gitsin..

Kizdirinca dayağını yiyeyim , alttan alinca aynı yatağı paylaşayım.
Aşktan daha mühim seyler var benim icin .

Son düzenleme:
sen şuan bulunduğun şehri terk et insanların arasına karış telefonunu kapat nete girme sadece kendine vakit ayır bak ne kadar değerli bir hayatın olduğunu anlayacaksın ve artık yapamıyorum onsuz onu çok seviyorum demeyeceksin sadece bir süre kendinle baş başa kal yeter..

Kizlar zaten eşimin aileside de bi kopukluk var babası annesini hep dovermis eşimi de çocukken çok dovermis eşimin ani sinir ataklarini onada bagliyorum şimdi baba sorumsuz ya esimde öyle olur gibime geliyor akrabalarin in durumu iyi ise alsinlar dedim yok falan dedi şimdide bi akrabayla çalışıyor benim babamın durumu iyi ev verdi bana is açtı eşim bunlarada guveniyomudur

Kizlar dayak olayı ben ona vurun ca karşılık verdi...Ozaman dan sonra şiddet olmadı en büyük sorunumuz is olayiydi gelecek kaygisi yoktu ailesiyle beni muhattap etmezdi kızlar benim sormak istediğim şu bu evlilik terapiste gitsek bilemi duzelmez?eşimin ne birikmisi,ne düzgün düzenli bi is istedim
Eski konularınızı biliyorum.
Şu an acı çekiyorsunuz hiç bitmeyecek bu acı sanıyorsunuz ama zamanla geçecek bu acılar buna inanın. İnsanoğlu ölüme bile alışıyor ki ölüm en acı ayrılık bence.
Siz eşinizle birlikteykende acı çekiyordunuz zaten, benim eski konularınızdan anladığım bu.
Ne karar verirseniz saygı duyarım, sizin hayatınız ama lütfen acele karar vermeyin, biraz geçmişi gözden geçirin artıları eksileriyle, bu süreçte etki altında kalmamanız için eşinizle konuşmadan kendinizi dinleyin. Kararınızı öyle verin.
Kolayliklar dilerim.

Valla canım, siz esaslı bir ders istiyorsunuz bence. Eşinizle barışıp ailenize sırtınızı dönün bakalım o zaman eşiniz size nasıl davranıyor? Madem sizi çok seviyor, işini gücünü kursun aklını başına alsın ve sizin ve ailenizin karşına öyle çıksın. Adamda bir şey değişmeden neden barışmak istiyorsunuz? Madem memnundunuz, niye baba evine geldiniz? Duygularınıza yenilmeyin, sizi gerçekten seviyorsa değişir en azından çabalar.

Valla canım, siz esaslı bir ders istiyorsunuz bence. Eşinizle barışıp ailenize sırtınızı dönün bakalım o zaman eşiniz size nasıl davranıyor? Madem sizi çok seviyor, işini gücünü kursun aklını başına alsın ve sizin ve ailenizin karşına öyle çıksın. Adamda bir şey değişmeden neden barışmak istiyorsunuz? Madem memnundunuz, niye baba evine geldiniz? Duygularınıza yenilmeyin, sizi gerçekten seviyorsa değişir en azından çabalar.

bir zamanlar bende ayni hatayi yapmistim ne buyuk bir yanlisti benim icin

Acıdan zevk alıyorsan bu da senin tercihin.. Neticesinde herkes kendi tercihini yaşar.. Saygınlığını yitirmiş bol dayaklı bir hayat layık olduğunuzu düşündüğün hayatsa forumun senin için yapacak hiçbir şeyi yok.

Back
X