kizlar 10 aylik iliskim bitti 7 gun once gecmis konularimdada zaten iliskimle ilgili sorunlari yazmistim. Ayrilmadan 3 gun once sevdigim insan tam eskisi gibi beni cok seviyor gibi gozuken insandi ve ben yine ona inandim . fakat 3 gun sonrasinda bir tartismamiz oldu ve bitti iliskimiz eskisi gibi ugrasan adamdan eser yoktu onca sozkerin verildigi gunlerin sonrasi boyle olmustu . Ve ayriligin ilk gunu hep yazdi sonrasinda cok kotu biri oldu kizlarla konusmaya basladi su an her aksam arama sitelerinde ve facede surekli ve kaldiramiyorum nasil bir baskasiyla konusabilir. Ben ona her seyimi en onemlisi kendimi verdim.. kalp olarak iyi biri hep bu iliski icin cabaladi ama en olmadik seyleri kabullendim ben . Ve bir kalemde sildi bizi her seyi onceki ayriliklarimizdada 4 kere ayriligimiz oldu birkac gun suren kizlarla konusmus sitelere girmisti ama hep yazardi bana barismak icin simdi yazmiyor artik 10 ay her gun yanyanaydik biz onun hem sevgilisi hem karisi hem annesi gibiydim herseyimizi birliktr paylastik o aciktan lise okuyor hala ben univ . o calismiyor su an am ben buna ragmen onun icin is aradim neler yapmadim. tek kotu yanim fazla triplerimdi. ama hersey duzeldi derken tamamen sildi brni ayrilan bendim ama aslinda birakan o . ve butun emeklerim, sabrim herseyi cope atti hayatina bakiyor vr kaldiramiyorum bunu. Bana vurmustu kac kere bile ama pisman olurdu sonra kizlar akil verin .. bu yaptiklarindan pisman olup arar mi beni ..annesi babasi ayri onun en buyuk destekcisi benn oldum hep kimse arkasinda degildi aslinda duzgun modern bi aile ama ailesi gibi bendim. Yurtdisinda oturdugu icin arkadas ortami yoktu benle hep ilkleri yasadi. Bumuydu karsiligi bu mu
(