canım bak benimde yaklaşık 6 yıllık bi ilişkim var Allah izin verirse eylülde 6 yıl olcak ve yine Rabbim izin verirse 10 ay sonra evlenicez. Bizde 6 yılda çok şey yaşadık ayrıldık barıştık kaderimdeki sen değilmişssin dedik sineye çektik acı çektik hatta o benim karşımda hıçkıra hıçkıra ağladı neden ayrı düşüyoruz diye ama en sonunda birleştik şuan sözlüyüz çok şükür. Bak canım benim sözlüm bana bağırır çağırır ama ben sessiz kalmam başta üzülürüm hatta kendimi suçlarım burdada bi kaç arkadaş sağolsun beni yola getirdiler şuan sözlüm bana bağırmayı bırak sesini dahi yükseltemez. Ki sen bana vuruyodu diyosun ve sen hala bu adam için üzülüyosun ayıptır sorması canım ama kafan mı güzel ? Şöyle düşün evlendiniz bu sana 1 vurdu 2 vurdu sen sineye çektin o pişmanım dedi sen affettin ya 3.de seni komalık ederse ? Diyosun ki beni eşi, annesi gibi görüyodu beni çok seviyodu hadi dediği gibi olsaydı sence sana vurmaya kıyabilir mi ? hemen ertesi günü başka kızlarla fingirdeşir miydi ?
Allah aşkına bak üzülme bu adam için. herkes burda seni anası gibi görmesine takılmış ama önemli olan burda sana vurması ya . o kim ki sana vuruyo sonra pişman oluyo ? İnanma güzelim böyle şeylere . o adam sana bi kere el kaldırdıysa devamıda gelirdi zaten. Seni canından çok sevse yada ufacık bi aşk olsa içinde sana ne vurur nede gider başkasına. Seven adam acı çeker. Lütfen bu adam sana gelip yalvarırsa barışmak için kabul etme çünkü ben senin sonunu görüyorum şimdiden.
Bak burda evli ablalarımız yıllarca sevgili olan kişiler var bizi dinle bi kulağından girip diğerinden çıkmasın. Ben burdaki ablalar sayesinde sözlümü düzene soktum yoksa o bana çok karışırdı bağırırdı ( bağırmasıda kıskançlığından başka bişey değil şimdi içine atıyo bağıramıyo sadece uyarıyo

) Ezdirme kendini yani

Ben burdakileri dinlediğimdne bu yana ilişkimizde tek bir kavga çıkmadı inşallah bi dahada çıkmaz