• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım çok fazla sıkkın :(

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
Merhaba arkadaşlar ,

Konu başlığında da görüldüğü üzre canım sıkkın.Konu açıp dertleşmek , fikir alışverişi yapmak istedim.
Öğretmenim şuan yaz tatili olduğu için memleketimdeyim.Erkek arkadaşımla birbirimizden uzağız oda öğretmen aynı okulda görevdeyiz fakat yaz tatilindn dolayı ayrıyız birbirimizden.Çok kısa bir süre önce en yakın arkadaşımı kaybettim vefat etti bir ay bile olmadı.Mutsuzum :50: çünkü erkek arkadaşım benim adıma üzülüyor fakat beni anlayamıyor elbette ki anlamasını aynı acıyı yaşamasını beklemiyorum ama bu dönem de biraz daha fazla benle ilgilenebilir diye düşünüyorum çok hassasım belki ben abartıyorum ama ilgisinin yeterli olduğunu düşünmüyorum.Msjlaşıyoruz fakat geç cevap veriyor , arkadaşlarıyla birlikte vakit geçiriyor sahura kadar.

Çok özlüyorum arkadaşımı çok acı gerçekten :50: dediğim gibi erkek arkadaşımdan yeterli desteği göremediğimi düşünüyorum arkadaşlarıyla vakit geçirdiği için çok fazla telefonunla ilgilenmiyor tahmin ettiğim kadarıyla.Bende dışarıda olduğum zaman öyle oluyor.Bense bütün gün evdeyim oruç tutmaktan başka birşey yapmıyorum.Belki bu kadar çok boş olduğum için ilgi bekliyorum ama zaten gün içinde msjlaşmak istemiyorum iftardan sonra msjlaşıyoruz o da geç vermelerle devam etmekte.Ara sıra telde konuşuyoruz.İçim bi garip bilmiyorum işte :50:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ,

Konu başlığında da görüldüğü üzre canım sıkkın.Konu açıp dertleşmek , fikir alışverişi yapmak istedim.
Öğretmenim şuan yaz tatili olduğu için memleketimdeyim.Erkek arkadaşımla birbirimizden uzağız oda öğretmen aynı okulda görevdeyiz fakat yaz tatilindn dolayı ayrıyız birbirimizden.Çok kısa bir süre önce en yakın arkadaşımı kaybettim vefat etti bir ay bile olmadı.Mutsuzum :50: çünkü erkek arkadaşım benim adıma üzülüyor fakat beni anlayamıyor elbette ki anlamasını aynı acıyı yaşamasını beklemiyorum ama bu dönem de biraz daha fazla benle ilgilenebilir diye düşünüyorum çok hassasım belki ben abartıyorum ama ilgisinin yeterli olduğunu düşünmüyorum.Msjlaşıyoruz fakat geç cevap veriyor , arkadaşlarıyla birlikte vakit geçiriyor sahura kadar.

Çok özlüyorum arkadaşımı çok acı gerçekten :50: dediğim gibi erkek arkadaşımdan yeterli desteği göremediğimi düşünüyorum arkadaşlarıyla vakit geçirdiği için çok fazla telefonunla ilgilenmiyor tahmin ettiğim kadarıyla.Bende dışarıda olduğum zaman öyle oluyor.Bense bütün gün evdeyim oruç tutmaktan başka birşey yapmıyorum.Belki bu kadar çok boş olduğum için ilgi bekliyorum ama zaten gün içinde msjlaşmak istemiyorum iftardan sonra msjlaşıyoruz o da geç vermelerle devam etmekte.Ara sıra telde konuşuyoruz.İçim bi garip bilmiyorum işte :50:

canım başın sağolsun:( umarım ilgisizliği gider,, şuan bambaşka konudan bende aynı şeyleri düşünüyorum ve uyuyamıyorum.. hayırlısı

biraz bosluga gelmisiniz sanirim.. arkadasiniz icinde uzucu olmus.. basin sagolsun. olumlu dunya unutma bizde gidiciyiz.. bsylerle ugras sende. evin icinde yemek yap, pasta yap, borek yap. veya disariya cik parkta otur insanlari incele

canım arkadaşına Allah rahmet eylesin başın sağolsun :/ bu dönemde fazla ilgi istemen çok normal ben olsam ayrılığa getirmiştim konuyu :/ Allah sabır versin sana çok zor kafanı dağıtcak şeyler yap evde tel başında oturup mesaj bekleyerek olmaz daha kötü olursun sevgilinlede düzgünce konuş ben bu haldeyken sen napıyosun de ama ayrılığa getirme canım sabret bu günlerde geçecek elbet. benim konumada yorum yaparsan sevinirim bende dertliyim biraz :(

teşekkür ederim kızlar :( Anlamıyor benii bende bunu gördükçe ona kötü davranmak istiyorum:(

Basın sagolsun oncelıkle canım ...

En yakın arkadası kaybetmek zordur kesınlıkle ama erkekler duruma oyle bakmaz

tabıı bıraz ılgı gosterse ıyı olur senın su donemlerınde ama dusunemıyor galıba bu kadar ınce detaylı ...

Sen acıkca soylesen ''Yakın arkadasımı kaybettım bılıyorsun , bıraz ılgılensen benımle'' vs...

Hıc konustun mu ?

yok kotu davranma.. sonra dahada moralin bozulur kotu olursun.. sadece beni cok ihmal ediyorsun kenimi cok yanliz hisediyorm arkadasim icinde cok uzuluyorum sende tatildesin yanimda degilsin dahada kotu oluyorum gibi sozlerle konus

Öncelikle başın sağolsun...
Ben de öğretmenim, bu yaz tatili boşluğunu iyi bilirim. Ama ondan aynı acıyı hissetmesini ve duyarlı davranmasını beklememelisin, o kadar ince düşünceli olamıyorlar. Benim anneannem vefat ettiğinde erkek arkadaşım arayıp başın sağolsun dememişti bile, mesajda yazmıştı sadece. Çekinirmiş, diyemezmiş öyle şeyler...

Son düzenleme:
canım başın sağolsun gerçekten acı bir durum. insan bi boşluğa düşüyor bu durumlarda sanki kimse seni anlamıyormuş gibi geliyor. inşallah sevgilin daha fazla ilgi gösterir çünkü böyle bi dönemde ilgi arıyor insan. sosyal faliyetlerde bulun ne biliyim film izle kitap oku düşünmemeye calış. sevgilinle konuştun mu bu konu hakkında ilgisizlik zamanla yıpratır insanları konuşmalısın bence yumuşak bi dille. çözüm bulursunuz inşallah atlatırsın bu dönemi

onunla konuşmadım bu konuda , aslında konuşukta sonra değişmemesinden korkuyorum.Geç cevap verince beni yeterince önemsemediğini düşünüyorum :(

Öncelikle başın sağolsun...
Ben de öğretmenim, bu yaz tatili boşluğunu iyi bilirim. Ama ondan aynı acıyı hissetmesini ve duyarlı davranmasını beklememelisin, o kadar ince düşünceli olamıyorlar. Benim anneannem vefat ettiğinde erkek arkadaşım arayıp başın sağolsun dememişti bile, mesajda yazmıştı sadece. Çekinirmiş, diyemezmiş öyle şeyler...

bu kadar düşüncesiz olmak zorundaar mı çok merak ediyorum :( konuşucam bu konuyu kendisiyle ama eminim ki kabullenmeyecek sen kuruntu ypıyorsun sana öyle geliyor diyeceğinden eminim :47:

bu kadar düşüncesiz olmak zorundaar mı çok merak ediyorum :( konuşucam bu konuyu kendisiyle ama eminim ki kabullenmeyecek sen kuruntu ypıyorsun sana öyle geliyor diyeceğinden eminim :47:

Kendisi gerçekten ilgisiz mi yoksa hassas olduğun için mi sana öyle geliyor? Ben de tatildeyim ama dizilerle, filmlerle, sahur sonrası arkadaşlarla buluşmalarla o kadar yoğunum ki ilgisi yeterli geliyor bana. Hatta bu sefer de o başladı hiç evde durmuyorsuni yalnız kalıyorum ben diye.
Ben hiç zannetmiyorum bir erkeğin sen istedin diye ilgisini artıracağını, en fazla 3 gün...Onun yerine daha kalıcı çözümler bulabilirsin, uzun sezonlu dizilere sarabilirsin, kitapla vakit geçirebilirsin...

onunla konuşmadım bu konuda , aslında konuşukta sonra değişmemesinden korkuyorum.Geç cevap verince beni yeterince önemsemediğini düşünüyorum :(

bence konuşmalısın belki anlayışla karşılar sonuçta zor bir dönemdesin normal bi zaman da olsa tepki vermesi kaçınılmaz olabilir. sen konuşmayı dene birşey kaybetmezsin belki o kendine gelir biraz

Evde oturayım veya şirkette çok fazla işim olmasın, ben de hemen bunalıma girerim böyle. Eşim arasın sorsun isterim o da aramaz ya o an sinir olurum. Oysa işim yoğunken akşama kadar benim aklıma gelmiyor kimse.

Evden çıkmanı tavsiye ederim. Eğer benim gibiysen evde oturarak depresyona bile girersin :S

Back
X