- 18 Aralık 2021
- 1.922
- 497
- 53
- 34
Gülmek bedava gulAllah belanı vermesin lankahkaha attım zabanannn
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gülmek bedava gulAllah belanı vermesin lankahkaha attım zabanannn
![]()
Bnmi istedim adam direk optuKonu sahibi beni gör. Madem adama hiç bişi yapmıcaksın ne diye kamerada sevişiyorsun ? Namus oradada gitmiyor mu ?![]()
Bu abazanları nerden buluyorlar anlamıyorum.Sizi gerçekten sevseydi siz eve gitmek istemeyince kararınıza saygı duyar kabullenirdi küfür etmezdi. Evet arsız bir tipe benziyor 1-2 haftaya şansını tekrar dener. Ve siz yine bir şans daha verirseniz kendinize saygınız olmadığını iyice gösterirsiniz.
Çocuktan önce özünüze dönün ve sevgi-ilgi açlığınızı doğru yollarla nasıl giderebilirsiniz buna odaklanın derim. Bugün bu çocuk yarın başkası... Aklınız " beni çelin beni çelin" diye yayına çıkmış gibi...Arkadaşlar benim geçmişte sevdiğim çocuk vardı.ozamanlar sevdim yalan yok.bana omzunu çek at demişti.ozmndan bıraktım.aradan zaman geçti aramızdaki şey yeniden alevlendi.oda bnm gibi Nisan atmış.bana yazdı.bir ay konuştuk.yuksek sesle konuştuğu için saygısızca geldi bitirdim.aradn zmn geçince durup durup yazdı.bnde saf gibi medet umdum.en son bidaha şans verdim.cunku bnde onu çok sevdim.unutamadim.bu sefer kimsenin olmadığı yere gidicekmisiz başbaşa kalalım.insanlarin içinde opemem dedi.bnde uygun olmadığını söyledim.niyeti cinsellik bnce çünkü eve gidince bişey olsa seni bırakmam .biseyler yaşanabilir.insallah dayanırım diye laflar etti.duramicagi bellli basım belaya girecek diye gitmem dedim.bana küfür etti.biliyorum ki bir ay sonra tekrar yazıp aklımı celecek çelmesin diye heryerden engelledim.bu çocuğa ne zmn şans versem pişman oldum.ods verilen şansı değerlendirmedi.bu kadar küfüre gelip yazsa konuşmak doğru mu sizce bu defteri tamamen kapatmam şart içime tekrar oturdu yaptıkları üzülüyorum
Adam uyanık sadece bedava yoldan cinsellik istiyor.E adam gelmiş 30 yaşına, demek ki cinsel hayatı kısıtlı ve hareketlendirmek istiyor. E sen de görüşmeye devam ediyorsun, o da seni değerlendirmek istiyor bu konuda.
Ne kadan da mantıklı bir cevap yarebbim.Asansör o
Orası sanal gitmez. Iyi aile kızları öyle yapıyor.Konu sahibi beni gör. Madem adama hiç bişi yapmıcaksın ne diye kamerada sevişiyorsun ? Namus oradada gitmiyor mu ?![]()
Hayatım, zaten normal şartlar altında bedava olması gerekiyor. İki taraflı bir şey, bir şey alınıp verilmiyor, biri bir şey kaybetmiyor, biri bir şey kazanmıyor, sadece iki taraf da güzel vakit geçiriyor. Ama gel de bunu yurdum erkeğine ve kadınına anlat. Yok yani, anlamıyorlar.Adam uyanık sadece bedava yoldan cinsellik istiyor.
Siz parayla mı sevişiyorsunuzAdam uyanık sadece bedava yoldan cinsellik istiyor.
Hayatım, zaten normal şartlar altında bedava olması gerekiyor. İki taraflı bir şey, bir şey alınıp verilmiyor, biri bir şey kaybetmiyor, biri bir şey kazanmıyor, sadece iki taraf da güzel vakit geçiriyor. Ama gel de bunu yurdum erkeğine ve kadınına anlat. Yok yani, anlamıyorlar.![]()
Hayatım, o öyle olduğunu düşünüyor, kolay kolay fikrini değiştirmez. Değiştirenini görmedim zaten şimdiye dek.. Kesinlikle öyle. Ben Avril'ce yorum yapayım dedim.
Katlanma diyorum zaten ama gördüğüm kadarı ile çok başarılı olamadım.Aşığın diye herşeye katlanamam
Bence bu nokta kendi değerini bilmek ve sınırlarını çizmek önemli. Güven hissettiğim, karşılıklı saygı ve sevginin oturmuş olduğu bir ilişkide neden olmasın. Ancak özellikle kadınların ilişkiye aşırı duygusal anlam yüklemeleri, erkeklerde de duygusallıktan tamamen yoksun fuckbuddy vari ilişki arayışı ve iki tarafın ilişki anlayışının uyuşmaması sonucu hüsran olabiliyor.Hayatım, o öyle olduğunu düşünüyor, kolay kolay fikrini değiştirmez. Değiştirenini görmedim zaten şimdiye dek.
Bu bakış açısında elbette ki suçu kadına bulamam, çok yönlü bir paradoks var ortada. Ama şu da bir gerçek ki bu dişlinin çarklarını da bazen bizler yağlıyoruz. Cinselliği ödül mertebesine çekersen, adam da mantar kazanmış Mario gibi zıplar tabi. E ondan sonra da vereceğin ödül kalmaz, işlevini yitirirsin. Yalan mı yani?
Sürtüşmekte sorun değilOrası sanal gitmez. Iyi aile kızları öyle yapıyor.
Böyle sevgi olmaz olsun sevdim ama mutsuzumKatlanma diyorum zaten ama gördüğüm kadarı ile çok başarılı olamadım.
Bnmkide buna benzer bişey birini sevmek ona dokunmak değil başbaşa kalmaninda edebi var bişey paylaşma yok daha çok dokunmak istiyorBence bu nokta kendi değerini bilmek ve sınırlarını çizmek önemli. Güven hissettiğim, karşılıklı saygı ve sevginin oturmuş olduğu bir ilişkide neden olmasın. Ancak özellikle kadınların ilişkiye aşırı duygusal anlam yüklemeleri, erkeklerde de duygusallıktan tamamen yoksun fuckbuddy vari ilişki arayışı ve iki tarafın ilişki anlayışının uyuşmaması sonucu hüsran olabiliyor.
Tamam ama bu şimdiden biseyler yaşanabilir diyo nişanlı olsak kimbilir ne isticek bu tip şeyler ona göre normal geçmişte alışkın olduğu bişey bnce. Kesinlikle öyle. Ben Avril'ce yorum yapayım dedim.
Ne sürtüsmesiSürtüşmekte sorun değildoğru diyorsun. İyi aile kızı hiç olamadım
![]()
Adım KübraTamam ama bu şimdiden biseyler yaşanabilir diyo nişanlı olsak kimbilir ne isticek bu tip şeyler ona göre normal geçmişte alışkın olduğu bişey bnce