- 18 Aralık 2021
- 1.922
- 497
- 53
- 34
Çokta umrumdaydiBir ispat bekledigim yok. Senin tabirini kullanarak konustum. "Iyi aile kizi" olmani ispatlayacağın bir ölçek yok benim icin. Çünkü iyi aile kızı olmak gibi bir ölçüt yok benim icin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çokta umrumdaydiBir ispat bekledigim yok. Senin tabirini kullanarak konustum. "Iyi aile kizi" olmani ispatlayacağın bir ölçek yok benim icin. Çünkü iyi aile kızı olmak gibi bir ölçüt yok benim icin.
Bnce yakışıklı değilOff son zamanlar sevismeli, yalasmalı konular aldı basını gidiyor.
Kedi oğlum hasta, veterinerimizle haşır neşir bu oldum konular yüzünden. Canım burnumda zaten. Atlayacağım camdan aşağı püf.
Konu sahibi ciddilik bisey yoksa tatmak gerek. Yapamam diyosan salla.
Yakışıklı mı?
İnsan sevdiğini öpmek, sarılmak ister. Ama eğer yaşı küçük değilse cinsel ilişkiye de girmek ister.İnsan sevdiğini öpmek sarılmak ister diyo bununki farklı
Küfürü asla tasvip etmiyorum ama konu sahibi muhtemelen adamı çileden çıkartmış, sonucu da küfür olmuş. Tam bir “annem göster ama elletme” dedi vakası. Adamı tahrik edip sonra her seferinde geri çekiliyorsa tepesi atmıştır bir yerde.İnsan sevdiğini öpmek, sarılmak ister. Ama eğer yaşı küçük değilse cinsel ilişkiye de görmek ister.
Bu çok doğal bir şey. Uçmuş falan da değil.
Sizin isteğiniz bu değilse görüşmeyin olsun bitsin.
Neden adama uçmuş,sapik falan muamelesi yapiyorsunuz ki?
Asıl otuz yaşına gelip elinden başkasıyla ilişkiye girmemiş kadin-erkek sıkıntılı bence. Hele erkekler için, normale adapte de olamaz , işini nihayete vardirmak için elinden yardım almak zorunda kalır 31kolikler. Sonra karıları burada üzgün üzgün konu açar...
Sizin adamın libidosu da normal isteği de.
Sadece ayı
Çünkü insan olan konuştuğu kıza asla kfur etmez,hakaret etmez ve onu istemeidgi bir şeye zorlamaZ.
Sizin konunuzda sorun sadcee bu.
O istiyor,siz istemiyorsunuz.
Demek ki uzak duracaksiniz.
Adamın kaba ve ayı olması dışında bir yanlışı yok, gayet doğal arzu ve istekleri. Size uymuyorsa yol vermekten başka çare yok
Herkes önünden yesin kudra, baskasinin malına göz dikme.Niye ya bence çok tatlı adam. Genç, güçlü kuvvetli, enerjisi yerinde, libidosu yüksek. Telefon numarasını istedim ama konu sahibi görmezden geldi![]()
TipsizmişOff son zamanlar sevismeli, yalasmalı konular aldı basını gidiyor.
Kedi oğlum hasta, veterinerimizle haşır neşir bu oldum konular yüzünden. Canım burnumda zaten. Atlayacağım camdan aşağı püf.
Konu sahibi ciddilik bisey yoksa tatmak gerek. Yapamam diyosan salla.
Yakışıklı mı?
yaşlar kaç küçük gibi geldi bana bence bu yaşlarda pişman olacağın şeyleri yaşama. derdi cinsellik sevmiyor seni duygularını kullanıp istediğini yapacak yüz vermeArkadaşlar benim geçmişte sevdiğim çocuk vardı.ozamanlar sevdim yalan yok.bana omzunu çek at demişti.ozmndan bıraktım.aradan zaman geçti aramızdaki şey yeniden alevlendi.oda bnm gibi Nisan atmış.bana yazdı.bir ay konuştuk.yuksek sesle konuştuğu için saygısızca geldi bitirdim.aradn zmn geçince durup durup yazdı.bnde saf gibi medet umdum.en son bidaha şans verdim.cunku bnde onu çok sevdim.unutamadim.bu sefer kimsenin olmadığı yere gidicekmisiz başbaşa kalalım.insanlarin içinde opemem dedi.bnde uygun olmadığını söyledim.niyeti cinsellik bnce çünkü eve gidince bişey olsa seni bırakmam .biseyler yaşanabilir.insallah dayanırım diye laflar etti.duramicagi bellli basım belaya girecek diye gitmem dedim.bana küfür etti.biliyorum ki bir ay sonra tekrar yazıp aklımı celecek çelmesin diye heryerden engelledim.bu çocuğa ne zmn şans versem pişman oldum.ods verilen şansı değerlendirmedi.bu kadar küfüre gelip yazsa konuşmak doğru mu sizce bu defteri tamamen kapatmam şart içime tekrar oturdu yaptıkları üzülüyorum
Belki performansı yakışıklıdır?Bnce yakışıklı değil
Kıazz madem yakışıklı değil niye 5 kez barışıp 8 kez ayrıldın ?Bnce yakışıklı değil
Bn 30 o 28yaşlar kaç küçük gibi geldi bana bence bu yaşlarda pişman olacağın şeyleri yaşama. derdi cinsellik sevmiyor seni duygularını kullanıp istediğini yapacak yüz verme
Baş parmağını burnuna koyup kalan parmaklarini sallayarakÇokta umrumdaydi
Sanalda nasıl peki ?Evt sevdiğini isteyebilir ama herşeyin sınırı olur nu
Gördüğü yerde atlıyormuş üstüne.Belki performansı yakışıklıdır?
Yemeyenin malını yerlerHerkes önünden yesin kudra, baskasinin malına göz dikme.![]()
Onda ne buluyorum bilmiyorum ses tonu hoşuma gidiyorrKıazz madem yakışıklı değil niye 5 kez barışıp 8 kez ayrıldın ?![]()
siz ciddi miisniz ya ergen konusu gibi gelmişti bana acilen kurtulun ondanBn 30 o 28