- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Ne olursa olsun harcadığın nete değsin diyorum sadeceOnda ne buluyorum bilmiyorum ses tonu hoşuma gidiyorr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne olursa olsun harcadığın nete değsin diyorum sadeceOnda ne buluyorum bilmiyorum ses tonu hoşuma gidiyorr
Görusmuyorum ztnBence bizi trollüyorsun,ya da bilemiyorum.30 yaşında birlikte sek sek oynayacak haliniz yok.İstemiyorsan görüşmeyeceksin bu kadar.
Öyle bile olsa küfür , hakaret olmaması gereken seyler. Olay - ortam çook musaitken bile kadın /erkek 'aslinda,devam etmesek daha iyi' dediyse orada iş bitmistir. Bunca yıllık özel hayatımda ben böyle gördüm. Doğrulup kahve falan yapmaya gidilir böyle durumda,azıcık uzaklasilir - ortamdaki ateş soğusun diye.Küfürü asla tasvip etmiyorum ama konu sahibi muhtemelen adamı çileden çıkartmış, sonucu da küfür olmuş. Tam bir “annem göster ama elletme” dedi vakası. Adamı tahrik edip sonra her seferinde geri çekiliyorsa tepesi atmıştır bir yerde.
Ne yalan söyleyim kıskandım vallahi.Tipsizmişama sanal sex yapıyorlar. Bana birazz konu sahibini kıskanmışsın gibi geldi
Geçmiş olsun cağnım.
Ne ergeni başıma iş acicak bu konusiz ciddi miisniz ya ergen konusu gibi gelmişti bana acilen kurtulun ondan
Benekli bizon gibi dalıyomus deseneGördüğü yerde atlıyormuş üstüne.Bence performans iyi.
Konudaki tek ergen, bahsi gecen erkek birey mi sizce?siz ciddi miisniz ya ergen konusu gibi gelmişti bana acilen kurtulun ondan
Konuyu mu okuyorsun yavrucağıza napıyorsun? Yüzünü gözünü buruşturmuş hahahNe yalan söyleyim kıskandım vallahi.
Teşekkür ediyoruz, ellerinden öper![]()
konuşmayın bir daha bu kadar basit iş açılacak bir şey yokNe ergeni başıma iş acicak bu konu
Küfür çok yanlış hem beni istiyor hemde kendini duzeltmedi tek korkum işyerinden ortak arkadas var oradan damlar diye korkuyorumÖyle bile olsa küfür , hakaret olmaması gereken seyler. Olay - ortam çook musaitken bile kadın /erkek 'aslinda,devam etmesek daha iyi' dediyse orada iş bitmistir. Bunca yıllık özel hayatımda ben böyle gördüm. Doğrulup kahve falan yapmaya gidilir böyle durumda,azıcık uzaklasilir - ortamdaki ateş soğusun diye.
Ne olursa olsun , çileden bile çıksa küfür olmaması gerekir, velev ki oldu, hala daha konu sahibinin devam etmemesi gerekir, velev ki devam etti, o zaman da 'bu benim seçimim,bunu ben istedim' cümlesini kabul etmesi gerekir
Yok en başta dedim ya zaten asla tasvip etmiyorum diye. Ama her insanın öfke kontrolü aynı seviyede değil.Öyle bile olsa küfür , hakaret olmaması gereken seyler. Olay - ortam çook musaitken bile kadın /erkek 'aslinda,devam etmesek daha iyi' dediyse orada iş bitmistir. Bunca yıllık özel hayatımda ben böyle gördüm. Doğrulup kahve falan yapmaya gidilir böyle durumda,azıcık uzaklasilir - ortamdaki ateş soğusun diye.
Ne olursa olsun , çileden bile çıksa küfür olmaması gerekir, velev ki oldu, hala daha konu sahibinin devam etmemesi gerekir, velev ki devam etti, o zaman da 'bu benim seçimim,bunu ben istedim' cümlesini kabul etmesi gerekir
yok bana burdaki hanımefendi daha ergen geldi adamda çok sorun göremedim. amacı belli yüz buldukça da sırnaşıyorKonudaki tek ergen, bahsi gecen erkek birey mi sizce?![]()
Bana ters isteyen istediğini yapabilirKonu sahibi seks yapamayan kadınlar , cazibeli olmayan kadınlar yine saldırmaya başladı.
Kadın kadının düşmanı cidden.![]()
Konu sahibi de kendine pay çıkarıp duruyor yav sabahtan beri.Benekli bizon gibi dalıyomus desene![]()
Ztn psikolojisi bozuk bana normal gelmediYok en başta dedim ya zaten asla tasvip etmiyorum diye. Ama her insanın öfke kontrolü aynı seviyede değil.
Tespit gibi tespitBence rockavril değil de halkmüziğihayriye gibi daha çok
Halbu ki herif abazaKonu sahibi de kendine pay çıkarıp duruyor yav sabahtan beri.
Öyle bir garıyım ki kendini tutamıyor diye gerinip duruyor.![]()
Ama öyle beni sevdiği kesin bunu anlamak çok zor ama her hareketi yanlışKonu sahibi de kendine pay çıkarıp duruyor yav sabahtan beri.
Öyle bir garıyım ki kendini tutamıyor diye gerinip duruyor.![]()