- 18 Şubat 2018
- 12.995
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.537
- 598
- 44
42 yaşında 12 senelik evli kadınım ayol,daha ne gelsin başımaBigun senin başınada gelirse belki anlarsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
42 yaşında 12 senelik evli kadınım ayol,daha ne gelsin başımaBigun senin başınada gelirse belki anlarsın
Lütfen yorum yapma payıma42 yaşında 12 senelik evli kadınım ayol,daha ne gelsin başıma.
Kocan koridorda sıkıştırıp üstüne saldırsın da gör sen!!!42 yaşında 12 senelik evli kadınım ayol,daha ne gelsin başıma.
Omuzlarım güzel ya bence. Etkilerim adamıBi aç bakem omzunu. Bakalım hak ediyor musunnnnnnnnnn ölcemmm yinee
TamamLütfen yorum yapma payıma
OffffffKocan koridorda sıkıştırıp üstüne saldırsın da gör sen!!!
Sende yorum yapma istemiyorumŞana laf anlatmak için ugrasamam
Yorum yapmanı istemiyorumOffffff.
Üyeyle olan mesajlarınızı okudukça kahkaya boğuldumKızım ne kullanıyorsan bize de söyle kafası güzelmiş ha
Kocan asansörde öper de dudaklarını zor alırsan görersin42 yaşında 12 senelik evli kadınım ayol,daha ne gelsin başıma.
Sana yapmadım ki.Yorum yapmanı istemiyorum
Evet verdim içimde yarim kalmışlık hissi vardı ama herşey bosmus üzülen bn oldumKimse adama ideal eş, mükemmel erkek demedi zaten. Onu öyle gören sensin ki 88546655. kez afetmişsin. Defalarca kez şans vermişsin.
Yoksa şu konuya yorum yazan hiçbir kadın değil bu adamla ilişki yaşamak, selam vermez selam! Bu adam senin kalibrende, bizim değil.
Kız kendini alıntılamışsın kendini!Sende yorum yapma istemiyorum
Konu açmanı istemiyorum.Yorum yapmanı istemiyorum
Kocan asansörde öper de dudaklarını zor alırsan görersin
Sana yapmadım ki.
Senin yorum yapmani istemiyorum istemeyen çeker giderKonu açmanı istemiyorum.
Dusunsene omuz fetişistiymiş.Halbu ki herif abazaomzunu at diyen ilk kez okudum
![]()
Sarılmak istiyor insanların içinde yapamıyor bikere cafeye gittik asansörde öpmeye başladı dedim ne yapıyorsun kendimi zor kurtardim
Rahatsizim bu konuşmalardan engelleme nasıl oluyorsa engellicemKız kendini alıntılamışsın kendini!
Trolleyeceğim diye iyice şaşırdın he.![]()