- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öff Lotus, midem ağzıma geldi heeee.Dusunsene omuz fetişistiymiş.
45 dk omuz yaliyormus.
Sonra ortalık leş gibi tükürük, salya kokar ve libidolar sizlere ömür.![]()
Bu çok sert oldu amaSenin yorum yapmani istemiyorum istemeyen çeker gider
Sanmiyorum konu sahibi dışındaki kadınların bu kadar karşı konulmaz, dayanilmaz, çekici, afet-i devran, muhteşem-ül muazzam bir kadin olacağınıKocan asansörde öper de dudaklarını zor alırsan görersin
11 aylık minnoşumun bile yalamasından iğreniyorumDusunsene omuz fetişistiymiş.
45 dk omuz yaliyormus.
Sonra ortalık leş gibi tükürük, salya kokar ve libidolar sizlere ömür.![]()
Bn mi bişey yaptım adam birden sarılmaya basladi kendimi çektim ztnKonu sahibi beni gör. Madem adama hiç bişi yapmıcaksın ne diye kamerada sevişiyorsun ? Namus oradada gitmiyor mu ?![]()
Ama niye çok eğlenceli bi konu benceSenin yorum yapmani istemiyorum istemeyen çeker gider
Yoo kamerada gitmez, caiz o. Pek bilinmez mesela ama anal ilişkide de gitmiyor namus. Konu sahibine de duyurmuş olayımKonu sahibi beni gör. Madem adama hiç bişi yapmıcaksın ne diye kamerada sevişiyorsun ? Namus oradada gitmiyor mu ?![]()
Ben içimi döktüm alay ediyorsunuz bana sert olmadı miBu çok sert oldu ama.
Tamam da kamerada sevişiyorsun zatenBn mi bişey yaptım adam birden sarılmaya basladi kendimi çektim ztn
Lütfen yorum yapmani istemiyorum yazma yeter bune böyleYoo kamerada gitmez, caiz o. Pek bilinmez mesela ama anal ilişkide de gitmiyor namus. Konu sahibine de duyurmuş olayım
Amacı sadece sarılmak öpmek değil daha ilerisi bide diyo yetişkin insanız bişey yasansada bırakmam
Yalnız öyle çok yalnız kalma bu herifle. Erkek kuvveti denen bir şey var, öyle bir sıkıştırır ki çekemezsin kendini bak.Bn mi bişey yaptım adam birden sarılmaya basladi kendimi çektim ztn
Daha çok mide bulantisina sebep olacak ama koltuk altı fetişi bile duymustum, omuz duymamıştım.Öff Lotus, midem ağzıma geldi heeee.
Fetişe inanırım yav, var öyle tipler.
Yazmayi kesermisinTamam da kamerada sevişiyorsun zatenfarkı ne ? Göstermiyon mu bacımmmmm
![]()
Allah rahmet eylesin11 aylık minnoşumun bile yalamasından iğreniyorum
Kos koca heriff ayyyy :| tenks canım içimde ki ölen kadını gömdün![]()
İşte sorunda buyahu yetişkin insanlar her özel şeyi yaşamak isteyebilir bu çok normal ama seninki gibi ilişki başında yaşanılacaklar listesi hönk diye de söylenmez
Göstermekte sorun yok, elletmicen bacım.Tamam da kamerada sevişiyorsun zatenfarkı ne ? Göstermiyon mu bacımmmmm
![]()
Bndd tam olarak bundan korkuyorumYalnız öyle çok yalnız kalma bu herifle. Erkek kuvveti denen bir şey var, öyle bir sıkıştırır ki çekemezsin kendini bak.![]()