• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim cok sıkıldı,moralim bozuldu

Az önce pazardan kızıma elbise bakıyorum. Tezgahın yanında bir teyze oturuyordu.60 yaşlarında ama biraz rahatsız gibiydi.Tam dikkat etmedim.Ama torunun mu dedi bana.42 yaşındayım ve kilo aldım ama şimdiye kadar hiç kimse böyle bir şey dememişti.Hatta parkta falan abla diyor çocuklar.Ama çok moralim boUkdu
Ben de kızımın annanesi olacak yaştayım 😂 (40 yaşında doğurdum)
Ama yani hiç tanımadığım pazarda gördüğüm birinin lafından da bu kadar bunalıma girmem. İsterse 60 yaşında kadın bana abla desin, banane yav. Abartmayın bu kadar böyle şeyleri.

Yıllarca beni abimin ablası sanıyorlardı. Anneme bizi gösterip torun mu diyorlardı. Neler neler... Haklısınız insan Bi üzülüyor ama takmayın kafanıza. Biraz kiloya ve giyime dikkat ederseniz iyi olur. Yaş aldıkça kilo vermemiz çok zor

Bulundugum yerde bir kadinla tanistim. 7 yasinda torunu vardi. Genc gozukuyordu. Yasini sordum 48 yasindaymis. Yani o yasta torun sahibi olanlarda var.
Siz uzulmeyin , bu size mesaj olsun. Biraz daha dikkat edin kendinize.

Bak ünlülere de neler neler söylüyorlar ama parayı ne kadar katlarsan katla değeri değişmez, başkasının sözleri sen ne kadar değer veriyorsan o kadar önemli hale gelir, sen de şimdi karşındakine aynı şekilde değer verirsen gözünde 1 gram bile kalmaz, bu dünyada kendin için yaşa başkalarını şunu demiş bunu demiş geç.

Az önce pazardan kızıma elbise bakıyorum. Tezgahın yanında bir teyze oturuyordu.60 yaşlarında ama biraz rahatsız gibiydi.Tam dikkat etmedim.Ama torunun mu dedi bana.42 yaşındayım ve kilo aldım ama şimdiye kadar hiç kimse böyle bir şey dememişti.Hatta parkta falan abla diyor çocuklar.Ama çok moralim boUkdu
Bazen teyzeler böyle yapıyor aldırma.bir keresinde ikizlerimi ikiz arabasına koyup büyük olanı gezdirmeye çıkmıştım.teyzenin biri ayy üç çocuk zor olmuyomu dedi Allah fakire çocuk veriyo böyle dedi 😄

yaaa 42 yaş kompleks yapman için genç bir yaş,sanki biraz salmışsın kendini,biraz zayıfla toparlan inan çok fark ediyor,saç şekli rengi bile 10 yaş yaşlı gösterebiliyor,ben bazen inanamıyorum insan ömrümü uzadı yaşam kalitesi arttı ondanmıdır ama şimdi 40 yaş 50 yaş baya genç bakımlı zinde daha yeni 38 yaşında bi arkadaşım evlendi gayet genç ve enerjik hayat dolu,hiç unutmam 21 yaşındaydım 2 sene sınava hazırlandm fln baya kilo almıstım saç baş dağınık markete gidiyorum iki tane çocuk en fazla 19 yaşındalar bana biri abla bozuğun varmı dedi diğeride ne ablası lan teyze o demişti😂😂😂o zaman çok kötu olmuştum ama şimdi komik geliyor,ülkede zaten tutturmuşlar bir abla modası uçana kaçana abla diyorlar,biraz yaş alınca teyze sonra nene,maşallah ülkede kendini hiç rahat hissedemiyorsun sürekli yaşını tescilleyen geri kalmış bir gruh geziyor etrafta,gülün geçin.

Herkes geç anne oluyor üzülmeyin bende 34 yaşındayım yıllardır çocuk için uğraşıyoruz kaç kere tüp bebek yaptırdım bir suredir insanlar herkesin çocuğu olmak zorunda değil falan diyor çok üzülüyorum sonra diyorum ki salla ya keyfimizin kahyası mı bunlar. Sizde sallayın alışacak insanlar geç anne olan kadinlara kaldı ki yasınız çok genç 😍

Belki “teyze” de altmışlı yaşlarda değildir? Belki bu da size öyle gelmiştir. Hayatta “zan”lar da var. Bu zanları yani başkalarının genel geçer ve anlık düşüncelerini bu kadar önemsemeye gerek var mı gerçekten?

Bende 25 yaşımdayım bazen çocuklar teyze diyor sensin teyze diyorum. Takmayın yahu 42 yaşında torunu olanlar var benim annem 40 yaşında annane oldu 🤭

Ben de böyle bir gaflette bulunup birisine torunun mu demiştim. Bu kadar takılacak bir durum yok 40 küsur isen zaten torunun olabilecek yastadindir. Geç oldu çocuğum deseydin ayıp değil yani.

Oooo... Bu ülke teyzeleri kadar patavatsızını görmedim ben. Her dediklerini kafamıza taksak ne hale gelirdik.
Üniversiteyi kazansan bölümü beğenmezler..
Evlenmesen evde kaldın derler.
Evlensen kocanı beğenmezler.
Beğenseler çocuk olmuyor mu diye sorarlar.
Çocuk olsa sütün az, bebek doymuyor, üşüyor, terliyor, yine bitmez ikinciyi sorarlar.
Erkek çocuğun yoksa ona söylenirler.
Mesleğini beğenmezler.
Çocuğunu beğenmezler.
Ve bu döngü devam eder durur.
Bir insanın bir söylemiyle bu kadar yıkılıyorsanız bence hayata karşı duruşunuzu bir düşünün.

Bana sorsa ben kızımın torunu derdim. O şok olsun.

Komşum 39 yaşında kadın,torunu var.

Var öyleleri, geçende biri babamdan için eşiniz mi dedi bana :) Kilo insanı olduğundan olgun gösteriyor maalesef..

Kafaya takacak bir şey yok. Eskiden 18'de anne oluyormuş kadınlar. E sonra senin doğurduğun da 18-19 gibi anne olsa daha 40 olmadan torun sahibi oluyorsun. Eski bakış açısıyla düşününce tuhaf değil.

Ben de bozulurdum ya çok normal ama kadın alışık demek ki belki kendi 16-17 de doğurdu bunlara çok şahit olduysa torun gibi gelmesi normal onun için ama patavatsızmıs valla

Back
X