- Konu Sahibi sadece uykusuz
Ilk isin oldugu icin mi boylesin? Bu msj da kendin diyorsun gerek yok soyledi halde yerleri silmedim vs diye. Ister begenin ister begenmeyin o sizin patronunuz ve soyledigi isleri yapmaniz gerekli. Tutup hayir gerek yok kimse gelmiyor vs gibi cevaplar verimesi hos degil.işte o gün yani dün işe geldim aradım tekrar aynı şeyleri söyledi saati falan zaten işe girdiğimden beri aynı şeyleri yüz kere söylüyor ben söylediklerinin çoğunu yaptım bir iki şey unuttuğum oluyordu sadece neyse dedi şöyle benim odamın tozunu al çünkü dün elimi bir attım toz geldi dedi ama kesin yalan söylüyor çünkü ben üstünkörü olsa bile her yerin tozunu alıyorum ve yani ne kadar toz olabilir ki
neyse yaptım birkaç saat sonra tekrar aradı işte napıyosun dedi kitap okuyodum dedim yaptın mı dedi bende biraz düşünerek cevap verdim yaptım dedim düşünerek cevap verdin dedi bende yerleri silmedim dedim dedim zaten cumartesi kimse gelmiyor diye dedim.öyle olmaz zaten cumartsi pazartesiye hazırlıktır dedi oturrak,kitap okuyarak geçirme hem ben haftasonu çalışıyorum dedi tamam dedim zaten son zamalarda çok temiz değil dedi senden önceki çalışan daha temizdi dedi bir de üstüne üstlük ve ben çoğu zaman her gün siliyordum yerleri yani insan sinir olur temiz yeri bir daha siliyosun üst üste ondan bende dip köşe silmedim sadece son zamanlarda ama ya gelseniz burası pis diyemezsiniz o kadar söylüyorum size neyse çok uzattım kusura bakmayın ama yani bunlar saçma, basit gelebilir çok büyük problemler değil ama ben baya taktım esen kalın
Elestirebilirsin ama yapmanda gerekir. Mesaide kitap okuyabilirsin isini bitirince ama bunu sana tel acan patronuna niye soyluyorsun. Istediginiz isleri yapiyorum demelisin. Sonucta o gun icin ucret aliyorsun patron takintili psikopatta olsa yapman gerek. Yani senin anlattiklarindan ben seni hatali vuldum ve de patronuna karsi iletisimin yanlis