canım cok sıkılıyor lütfen yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi de kendi ağzıyla söylüyor...yanlış anlaşılmasın güzel ve bakımlı biriyim 178 boyunda 60 kilo bayanım fiziğim güzelliğim dışardan cok beğeniliyo.bir erkek tarafından,fedakar biriyim.bir dediğini iki etmem,cok seviyorum herşeyimiz uyuyor....kısacası hiç sorunumuz yok...bundan sıkıldım diyor sorunumuz yok diyo.hergün birbirimizi yiyoruz offffffffff:çok üzgünüm:

bu konularla fiziki güzelligin alakası olamaz.herkes kendine ve cevresine göre güzel ama söyleyim böyleyim diye anlatmak yanlış bence..

bi söz var;güvenme zenginligine bir kıvılcım yeter,güvenme güzelligine bir sivilce yeter şakkıdı

Allah kaderimizi güzel yapsın

Son düzenleme:
bi de kendi ağzıyla söylüyor...yanlış anlaşılmasın güzel ve bakımlı biriyim 178 boyunda 60 kilo bayanım fiziğim güzelliğim dışardan cok beğeniliyo.bir erkek tarafından,fedakar biriyim.bir dediğini iki etmem,cok seviyorum herşeyimiz uyuyor....kısacası hiç sorunumuz yok...bundan sıkıldım diyor sorunumuz yok diyo.hergün birbirimizi yiyoruz offffffffff:çok üzgünüm:

Anlıyorum canım seni var böle erkekler güzel sevgılılerını cırkın k... kızlarlar aldatanlar bıle varr .Herseyın yolunda olması bu erkeklere cazip gelmıyor. Erkek arkdasın sıkılmayamı basladı acaba cunku sorunsuz ılıskılerden sıkılan erkekler tanıyorum.Madem sıkılıomus uzak dur bakalım bıraz kendısınden.Daha önce hesap verdıgın konularda ondan habersız ısler yap Bırsey dersede hemen lafını sölersın.
" Heycan olsun ıstedım askım "dersin . Bakalım o zman ne yapacak !!!

bu konularla fiziki güzelligin alakası olamaz.herkes kendine ve cevresine göre güzel ama söyleyim böyleyim diye anlatmak yanlış bence..

bi söz var;güvenme zenginligine bir kıvılcım yeter,güvenme güzelligine bir sivilce yeter şakkıdı

Allah kaderimizi güzel yapsın

beni yanlış anladınız...demek istediğim bir erkeğinn bahane edecek hiçbişeyim yok..yani ne fiziksel nede manevi yönden bunu anlatmak istedim tabiki güzellik önemli değil canım benimyerimseniben

Anlıyorum canım seni var böle erkekler güzel sevgılılerını cırkın k... kızlarlar aldatanlar bıle varr .Herseyın yolunda olması bu erkeklere cazip gelmıyor. Erkek arkdasın sıkılmayamı basladı acaba cunku sorunsuz ılıskılerden sıkılan erkekler tanıyorum.Madem sıkılıomus uzak dur bakalım bıraz kendısınden.Daha önce hesap verdıgın konularda ondan habersız ısler yap Bırsey dersede hemen lafını sölersın.
" Heycan olsun ıstedım askım "dersin . Bakalım o zman ne yapacak !!!

güzel bir fikir bugünden sonra değişeceğim.bundan sonra böyle olayım bakalım ne olacak...o zamnan lafı yapıştırırım hemen ....yerimseniben

Kesinlikle bu sekılde davran canım gorusmedıgın arkdaslarına vakıt ayır .
Bulusmak ıstedıgı zaman bugun ısım var yarın goruselım dıyebılırsın
Aradıgı zaman yemek yıyorum sonra konusalım felan gıbı
ışine yarıycağından % 100 eminim =))

Ailene qelınce kızma onlara eserekli oluyor .Bazen bızı kırıyorlar ama en cokda onlar dusunuyorlar hakları ödenmez =)

içerik nedeniyle konunuz "aşk hikayelerimiz-dertlerimiz "bölümüne taşınmıştır. bilginize

Canım fazla Üzme kendını herŞeyı oluruna bırak bence
guzellık fızık konusuna gelınce bende Öyleyım ıyıde bı kıŞılıgım var ama bazen onlara yetmıo bence bugun baktıgımda ayrıldık ve suan baŞka bırıyle gÖrdm kızı gÖrdm benle kıyaslanmaz kımseyı kÜÇÜk gÖrdÜgmden degıl ama Çırkınlık guzellık Önemlı degıl kıŞılık Önemlı ben bunu anladım sende fazla takıntı yapma bence bırak ÜstÜnede fazla dÜŞme Önemlı olan karŞıklıkklı anlaŞmak

Back
X