Canım çok sıkılıyor

Bu size iyi gelir mi bilmiyorum ama benim canım ne zaman sıkılsa, yada kendimi yalnız hissedersem eski türk filmlerini açıp izliyorum hem eski zamanlarda insanların sıcak ve samimi duyguları beni rahatlatıyor hemde çocukluğumu hatırlıyorum.

İçinizde canı çok sıkılan var mı?
Ne aşk var ne de arayan soran...Akşama dek telim çalmıyor artık...5 yıllık ilişkim biteli 1 ay oldu...Boşluk hissi...Tanıştıklarımın hiçbiriyle muhabbet bile edemedim o derece...
Çok zor...Defalarca ayrılık yaşattı bu insan bana her seferinde acı...İşte yine...

Hobi vs kesmiyor...Konuşacak tek insan bulamıyorum...Sanki yaşamıyorum..Ne sevgü ne aşk ne sex ne de arkadaş hiçbişeyim yok
en guzel sey kendınle kal bırazcıık spor yap bakım yap kendıne ve bırı neden yok dıye bekleme bosver anda kal ama spor sana en ıyı gelıcek sey .

İnsan defalarca ve defalarca ayrılık acısı cekmişse cozumler bile monotonlaşıyor...
Sanki yaşama amacımı kaybetmiş gibiyim
Monoton da olsa insanı yoruyor mu sen ona bak.
Yorulmadığın,meşgul olmadığın sürece kafanda kurmaya,negatif takılmaya devam edersin.

Bu size iyi gelir mi bilmiyorum ama benim canım ne zaman sıkılsa, yada kendimi yalnız hissedersem eski türk filmlerini açıp izliyorum hem eski zamanlarda insanların sıcak ve samimi duyguları beni rahatlatıyor hemde çocukluğumu hatırlıyorum.

Aynen benim de en cok yaptıgım sey buydu onceden...ama şimdi açıp izleyince ordaki aşklar falan beni yine üzüyor kendi ayrılığımı hatırlatıyor...hele filmde aldatma varsa, direkt onun da hayatında biri vardır kesin diyorum daha beter oluyorum :)

Ben bunu her daim yapıyorum.
Her bulduğum boşlukta eski Türk filmi/dizilerini izliyorum.
O kadar çok kaçırdıklarım varmış ki,çok keyifli onları incelemek ve izlemek.

Ben bunu her daim yapıyorum.
Her bulduğum boşlukta eski Türk filmi/dizilerini izliyorum.
O kadar çok kaçırdıklarım varmış ki,çok keyifli onları incelemek ve izlemek.

Kocanız her akşam yanınızda, sex var, sohbet var...boyle bi hayatta tabiki benim de keyfim olurdu...
Ölsem de kurtulsam diyorum bazen

Kocanız her akşam yanınızda, sex var, sohbet var...boyle bi hayatta tabiki benim de keyfim olurdu...
Ölsem de kurtulsam diyorum bazen
Hayatın sadece koca,seks,sohbetten ibaret olduğunu mu düşünüyorsun?
Zaten tek derdin bunların olmaması ise inan şanslısın.
Bunlara sahip olup da başka büyük dertlerle uğraşan insanlar var,hani bilmiyorsan öğrenmelisin.

Hayatın sadece koca,seks,sohbetten ibaret olduğunu mu düşünüyorsun?
Zaten tek derdin bunların olmaması ise inan şanslısın.
Bunlara sahip olup da başka büyük dertlerle uğraşan insanlar var,hani bilmiyorsan öğrenmelisin.

İbaret demedim...hiçbişi yok diyorum...yoklugunu bilmeyen beni anlayamaz

Ya sen unutup yeni kapılar acmazsan ozaman hep herşey tekrarlancak narsistse bu insan tekrar başına bela olucak ama biyere varamicaksın oyüzden unutup devam etmen lazım başka insanlarla konuş tanış türkiyede onca erkek adam var bulucan elbett birisini fazla secici olma ic güzelliğe bak bulursun elbette inşallah

Ya sen unutup yeni kapılar acmazsan ozaman hep herşey tekrarlancak narsistse bu insan tekrar başına bela olucak ama biyere varamicaksın oyüzden unutup devam etmen lazım başka insanlarla konuş tanış türkiyede onca erkek adam var bulucan elbett birisini fazla secici olma ic güzelliğe bak bulursun elbette inşallah

Kııız :))

1 ayda tabi böyle olman normal. Paran varsa alışveriş yap ne diyeyim bilemedim ki. Ben canım sıkkın olunca kafelere gidip oturup çay kahve içip insanları gözlemlerim. Kafam dağılıyor:KK69:

Alışkanlık bu. Zamanla geçiyor bu sürede mutfağa gir, arkadaşlarınla takıl, komedi filmi izle, ne bileyim uzaktaki akrabana gezmeye git kafan dağılsın:)

Back
X