- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi Vazelin005
SüperŞimdi silkelendim, silkelenince Allahhh diye bağırdım, inşallah kendime grlmişimdir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SüperŞimdi silkelendim, silkelenince Allahhh diye bağırdım, inşallah kendime grlmişimdir.
Tırnağı kopan ama acile gitmek yerine buraya konu açanla akrabadır onlar, yemin edebilirim ama ispatlayamamBu sizin üzerinizden söylenmiş bi uyarı cümlesi olsun o halde. Depresyon denen zıkkıma giren 2.ye %50 3.ye %100 4.ye %200 ihtimalle girer gibi bir şey okumuştum bir yerde. Bunun kronikleşebileceğini düşünüyorum o yazıdan sonra. Yani ay girdim çıktım gibi bir şey değil. Basit bir şey değil. Maalesef ülkemiz şartlarına paralel olarak lanet pandemi bu olaya çok yardımcı olan bir şey. Ve zaten acıyı arabeski de seven kültürümüzle harmanlanınca ooo süper.
Burda çok oluyo insanların anksiyete okbsi filan oluyo ama 1 kere doktora gitmemiş. Gelmiş Bdv'de çözüm arıyo.![]()
Konuyla alakası yok ama 89lu doktorum yıllar önce aldı uzmanlığını.Herşeye depresyon diyorsunuz ya
Merak ediyorum tıp okuyup tus u kazanıp psikiyatri bölümüne mi asistan oldunuz ?ne biliyorsunuz 89 ki biri uzmanligini almış da olamaz çünkü.
Psikologsaniz da teşhis koyamazsiniz o konuya girmeyeyim
Aynen ben de kronikleştiğini ve genetik olduğunu duymuştum. Bizim ailede en mutlu benim yani o kadar. İçinden çıkamadığım bir sene ilaç kullanmaya başlamıştım, sonra kendime kızdım, dedim sen güçlüsün kendi kendine atlatırsın, ve her gün neye kızdıysam yazdım yazdım, çok iyi geldi, sonra oğlum ve annem gizli defterimi bulup okuyunca beni yazmaktan da soğuttularBu sizin üzerinizden söylenmiş bi uyarı cümlesi olsun o halde. Depresyon denen zıkkıma giren 2.ye %50 3.ye %100 4.ye %200 ihtimalle girer gibi bir şey okumuştum bir yerde. Bunun kronikleşebileceğini düşünüyorum o yazıdan sonra. Yani ay girdim çıktım gibi bir şey değil. Basit bir şey değil. Maalesef ülkemiz şartlarına paralel olarak lanet pandemi bu olaya çok yardımcı olan bir şey. Ve zaten acıyı arabeski de seven kültürümüzle harmanlanınca ooo süper.
Burda çok oluyo insanların anksiyete okbsi filan oluyo ama 1 kere doktora gitmemiş. Gelmiş Bdv'de çözüm arıyo.![]()
3 ay kadar sürdü. Bazen dikkat ettim, bazen hiç etmedim. Düzenli bir diyet değil benimki. Burada 14.takımda yarışıyordum da takım da kapanınca izne ayrıldım. Zayıflamak istiyorsanız buradaki diyet gruplarından birine girin güzel motive olursunuz.Konudan bağımsız ama 10 kiloyu ne kadar sürede verdiniz, ben de şu an 71 kiloyum boyum 170 ama kilomu belli etmeyenlerdenim 60 olunca yüzüm çöküyor resmen, kemiklerim çıkıyor ama yine de 60 olmak istiyorum
Evet gruplar süper ama ben her şeyden hemen sıkılan saçmasapan bir tipim, bir şey i devam ettiremiyorum hemen sıkılıyorum. Şu an çabuk yorulduğum için spor yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum inşallah en azından 65 olurum3 ay kadar sürdü. Bazen dikkat ettim, bazen hiç etmedim. Düzenli bir diyet değil benimki. Burada 14.takımda yarışıyordum da takım da kapanınca izne ayrıldım. Zayıflamak istiyorsanız buradaki diyet gruplarından birine girin güzel motive olursunuz.
Evet spor konusunda ben de zayıfım. Zaten spor daha çok sıkılaşmak için, kilo vermek istiyorsanız mutlaka yeme-içmeye dikkat edilmeli. İnşaallah ulaşırsınız hedefinize.Evet gruplar süper ama ben her şeyden hemen sıkılan saçmasapan bir tipim, bir şey i devam ettiremiyorum hemen sıkılıyorum. Şu an çabuk yorulduğum için spor yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum inşallah en azından 65 olurum
Senin bana koşarak gelmeni istiyorum ama aynı zamanda uzaklaşmanı istiyorum.Yazi yazmak istiyorum ama kalem tutmak istemiyorum..
Hatırlayanlar:)
Yemin ederim aynı ben.. modumu yüksek tutmaya çalışıyorum ama elime kitap alır almaz, film/dizi başlar başlamaz uyuyorum. Her şeyden sıkıntı geliyor, odaklanamıyorumKitap okumayı çok seviyorum ama okumak da istemiyorum, kanaviçe işlemek ilaç gibi ama istemiyorum, temizlik yapmak istiyorum ama içimden gelmiyor, diyet yapıyorum ıyyy bu bitki çaylarını nasıl içiyorsunuz ya, midem bulanıyor içince.Çok kilolu değilim ama covit e yakalanınca doktorun da tavsiyesi ile yedim de yedim 3,4 kilo vermem lazım. Sıkıldım her şeyden
Ne yapıcaz peki, senin bi çıkış fikrin var mıYemin ederim aynı ben.. modumu yüksek tutmaya çalışıyorum ama elime kitap alır almaz, film/dizi başlar başlamaz uyuyorum. Her şeyden sıkıntı geliyor, odaklanamıyorum![]()
İşte tam olarak sorun sizin bu yaptıklarınızı yapmak istemem ama yapamamamBana böyle bezginlik geldiğinde kalkar evi süpürür silerim, peşinden kendimi duşa atarım. Çıkınca saç baş kurutup yaparım parfüm-vücut kremleri sürerim. Ojemi değiştiririm. Maske yaparım. Covid olduğum halde sıfır koku tat alabildiğim halde güzel koktuğumu düşünmek bana iyi geliyor. Sonra peşinden mutfağa gidip güzel yemekler pişiririm pişmiş varsa çay demlerim kendime ne çayı olursa. Gündüzse kahve yaparım. Çalışmam gerekiyorsa dışarda bezmişsem beş dakika ayırıp müzik dinlerim. Suiçin susulduk insanı depresif hissettirir. Vitamin alın belki eksilmiştir. Kilo işi de ha deyinc olmaz böyle takınca hiç olmaz. Sağlığım yerinde kendime gelince yürümeye başlarım diyorum kendime. Daha olmadı arayın enerji yükseltecek biriyle sohbet edin görüntülü de olabilir. Açın iki dizi izleyin, instagrama bakın.
hepsinden önce kalkın hemen ne varsa aklınızdakine başlayın. Öyle mi böyle mi diye düşünmek çukura daha çok çeker
Vallahi tebrik ettim sizi ben bu dediklerinizi 1ay yaptım yapamadım belki. Enerji yükseltmek için görüntülü aradığım arkadaşlarım da ağlıyor bi bakıyorum karşılıklı ağlaşıyoruzBana böyle bezginlik geldiğinde kalkar evi süpürür silerim, peşinden kendimi duşa atarım. Çıkınca saç baş kurutup yaparım parfüm-vücut kremleri sürerim. Ojemi değiştiririm. Maske yaparım. Covid olduğum halde sıfır koku tat alabildiğim halde güzel koktuğumu düşünmek bana iyi geliyor. Sonra peşinden mutfağa gidip güzel yemekler pişiririm pişmiş varsa çay demlerim kendime ne çayı olursa. Gündüzse kahve yaparım. Çalışmam gerekiyorsa dışarda bezmişsem beş dakika ayırıp müzik dinlerim. Suiçin susulduk insanı depresif hissettirir. Vitamin alın belki eksilmiştir. Kilo işi de ha deyinc olmaz böyle takınca hiç olmaz. Sağlığım yerinde kendime gelince yürümeye başlarım diyorum kendime. Daha olmadı arayın enerji yükseltecek biriyle sohbet edin görüntülü de olabilir. Açın iki dizi izleyin, instagrama bakın.
hepsinden önce kalkın hemen ne varsa aklınızdakine başlayın. Öyle mi böyle mi diye düşünmek çukura daha çok çeker
Valla benim uyku düzenim çok bozulmuştu onu düzelttim önce. Nasıl çıkacağım hiç bilemiyorum ben de tavsiye kovalıyorum evde kalmak bana hiç yaramıyorNe yapıcaz peki, senin bi çıkış fikrin var mı
Ağır depresyon geçirdiğim zamanlar oldu, sana senden başka kimse yardım edemez düşüncesini benimsediğinizde ayaklanırsınız.İşte tam olarak sorun sizin bu yaptıklarınızı yapmak istemem ama yapamamam
Ağlaşmak paylaşmaktır o da ruha iyi gelir. Hepsini yapmıyorum bazılarını yapsam bile iyi geliyor. Kitap okumayı yazmadım kitap olmazsa açar bi makale okurum, magazin okurum hiç bulamadım k k okuyup iyi hissetmeye çalışıyorum paylaşımlar iyi geliyorVallahi tebrik ettim sizi ben bu dediklerinizi 1ay yaptım yapamadım belki. Enerji yükseltmek için görüntülü aradığım arkadaşlarım da ağlıyor bi bakıyorum karşılıklı ağlaşıyoruz![]()
Tamamen normal mi diyorsunuzEe bu ben![]()
Bazen hiçbir şey yapmak istemediğimden yapmıyorum ama bu birkaç gün devam ederse istemeyerek yapmaya çalışıyorum. Sonra yavaş yavaş geçiyor bir süre sonra yeniden başa dönüyorum bu zamanda böyle bir kısır döngüye girmek normal geliyor