- Konu Sahibi 88kelebek88
kafana bunları takarsan karsındakıne de yansıtırsın o yüzden bunları
kafandan cıkar ilk önce. Yaptıgın hataların farkına varman seni umarım olgunlastırmıstır. 24 yaşındasın ve ne yapman gerektiğini bilmen gerekiyor. 18 yasında cahilce bir hata yapıp evlenmıssın 2,5
da bosanmıssın bosanacagını bılerek isteyerek evlenmedin herhalde değil mi ? 23 yasında yaptıgın evlilik ise yine bir hata 1.5 aylık tanıstıgın biri ile evlenmişsin hatasız kul olmaz hayatımızda bir cok
hata yaptık öenmli olan bunlardan cıkartabıldıgımız dersler seni burada veya baska bır ortamda ayıplayan kişiler elbet cıkar eleştiran fakat bunları kafana takarsan daha psıkolojın bozulur o yuzden
ilk olarak yapman gereken ; kafandan bu düşünceyi silmen . Hayat devam ediyor bosandında hayat durmadı sakın karsındakı ınsana yalan söyleme bastan olustur guveni .seni sen oldugun için kabul
etsin herkes bekar kalmıyor bosandıkdan sonra sende onlardan birisin sadece dogru zamanı bekle insanlar uzun süre bırlıkte yasayıp evlendıklerınde anlasamıyorlar bunu boyle dusun . Ama sakın bunu
alıskanlık halıne getirme tek amacın bu olmasın biraz kendını gelıstır tahsılın ne bilmiyorum calısıyormusun bılmıyorum ama çalısmıyorsan kendı ayaklarının ustunde durmayı ogren ilk önce , kendı
paranı kazan kendıne guvenın gelsın. Sonra sosyallestır kendını hobı edın kendıne cevrenı genıslet hayatını adama bır adama kapılarını kapatma sonra dogru ınsanı buldugunda en az bir sene tanımaya
calıs baktın olmuyor asıgım aman canım cıcım demeye gerek kalmadan bırak ama cok mutlusun her sey yolunda bu defada bir sene nısanlılık donemı gecır sorumluluklarını ölç tart artık 24 yasındasın
ve cok dıkkat etmen gerekıyor bu yasında 2 evlılık yasadıgn ıcın uzgunum ama senı kullanmak ciddi dusunmeyecek erkek adayları elbet karsına cıkacak o yuzden dıkkatlı ol ve kendını kullandırma
lise mezunuyum çalışmıyorum
haklısın öyle insanlardan uzak durmam gerekiyo
18 yaşında daha kendi sorumluluklarınızın farkına varmadan yapılan birinci evlilik sonrasında birincinin getirdiği hayal kırıklıklarını atlatamadan yapılan ikinci evlilik... Mutlu olabilme ihtimalini kendinize tanımamışınız ki siz... Ben 25 yaşımda ilk evliliğimi yapmaya korktum erken mi acaba diye... Doğru kişiyi bulmayı bekleyin mutluluğu yakalamak için yine yanlış tercih yapmayın lütfen...
aynen iki evliliğimde çok mantıksızcaydı bunu ayrıldıktan sonra farkettim ikisinde fazla tanıma imkanım olmadı