Canım çok sıkkın ne yapacağımı bilmiyorum

pembikmavi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2015
34
11
en yakın arkadaşımla şu an konuşmuyoruz,ne o bana yazıyor ne de ben ona...
üstelik sudan sebeple bana küstü,özür diledim ama o özürden beri 1 aydır yazmıyor bana..
sizce nasıl bir yol izlemeliyim bu durumda?

Özür dilemişsim bide hala ger dönmüyorsa ya onda yada sende sorun var yada arkadaşlığınızda.

çok çocukça bir sebep..arkadaşın gelsin bekle..sen özür bile dilemişsin ki dilmen bile gerekmez madem gerçekten yakın arkadışınca seni anlamalıydı..

yazmayla olmaz bu iş... yanına gitmeniz gerekiyor. artık evi mi olur çalıştığı yer mi olur bilemem. anlaşılan kalbini kırmışsınız. ve bence sizi gerçekten seven bir arkadaşınız.

en yakın arkadaşımla şu an konuşmuyoruz,ne o bana yazıyor ne de ben ona...
üstelik sudan sebeple bana küstü,özür diledim ama o özürden beri 1 aydır yazmıyor bana..
sizce nasıl bir yol izlemeliyim bu durumda?
sen üzerine düşeni yapmışsın, eğer hala için almıyorsa bu durumu, tekrar ufaktan bi yaz, nasılsın vs. diye bişey yokmuşçasına...benimde zamanında küs olduğum kardeşim gibi gördüğüm arkadaşlarım vardı. ben de özür dilemedim onlarda şimdi konuyu bile hatırlamıyorum sen düşün. 1 ay sonrasında aynı gün ikisi de ayrı ayrı bana yazdı. seni özledik vs diye :) sen de nasılsın yaz bakalım o kadar kayıtsız kalacak mı?

Ona durumu anlat, uzgun oldugunu soyle. Hala devam ederse kendi haline birak. Donerse arkadasindir, donmezse hic arkadasin olmamistir.

ya ben böyle sevgili triplerine giren arkadaşlardan çok sıkılıyorum. Çok şükür çevremdeki insanlar da hiç böyle değil. Bence sen üzerine düşeni yapmışsın, özür de dilemişsin. Bunun için 1 ay küslük çok saçma nitekim üniversiteyi bitirmiş kaç yaşına gelmiş insan. Çok yakın bir arkadaşım var mesela tam işimin ortasında aradığında açarım telefonu, ya canım sen aradın da şu an meşgulüm biraz hadi beni oyalama ben sana sonra dönücem bile derim güler geçeriz :)) genelde de o gün dönmeyi unuturum sonra ertesi gün falan aklıma gelir ararım öyle devam ederiz muhabbete. O yüzden sende bir suç göremedim ben. Olabilir böyle şeyler günlük hayatta. Kafamızda milyon tane şey var. Aramayı unutabiliriz, geri dönemeyebiliriz insanlık hali sonuçta.

X