- 29 Şubat 2012
- 86
- 21
- 298
- Konu Sahibi elefteriya
-
Bu konuda ciddi anlamda akla fikre ihtiyacım var...nasıl yapmalı ne demeli yoksa acısını yaşamayı göze alıp bitirmeli mi bilmiyorum çok kötüyümm ....((((((
Bir yıllık nişanlıyım nişanlım asker ...ilk zamanlar daha bi modern düşünen biriydi ben onu öyle tanıdım..ve ilk hoşlanma zamanlarım ona hayranlığımla oldu...şimdilerde ise giydiğime taktığıma karışır oldu ..huysuz alıngan herşeyi gurur sayan biri oldu..yapım gereği çok alttan alan biride değilim..askerde olmasına rağmen aramalarında bi gün iyiysek ikinci gün tartışma..yorulduğumu hissediyorum..yüzüğü atmama az kaldı...ve ben onu seviyorum(((
tatlım sakın o askerdeyken boyle bişi yapma onlar farklı bir psikoloji altındalar ben sabrettim geldi ve cok sükür eskisinden de anlayışlı gelince değişiyor herşey eski haline geri donuyor sende onunla birlikte askerlik yapacaksın biraz sabırla biraz huyuna giderek sürekli destek ol.
canım valla benim sevgilimde askerde çok değişti dışarı çıkmama giyimime karışmayan insan askerde değişti teyzeme amcamlara bile göndermemeye başladı askerde bambaşka piskolojiye bürünüyorlar geldiklerinde hiç bi sorun kalmıyor emin olabilirsin o askerde nasıl sabrediyorsa sende sabret yanlış tanımadın onu askerlik sana onu yanlış tanıtıyor
umarım canım umarım...evlilik bu ben öyle olmadı boşan allah kimseye yaşatmasın asla istemiyorum..diyorum ya ilk tanıştığımızda tamam bu dedim anlayış bilgi kendini geliştirmiş biri dedim...ama korkularım çoğalıyor..umarım dediğiniz gibi olurr canım çok sağol ilgilandiğin için..nasıl ii geldi yorumlarınız bilemezsin...
tatlım sakın o askerdeyken boyle bişi yapma onlar farklı bir psikoloji altındalar ben sabrettim geldi ve cok sükür eskisinden de anlayışlı gelince değişiyor herşey eski haline geri donuyor sende onunla birlikte askerlik yapacaksın biraz sabırla biraz huyuna giderek sürekli destek ol.
rica ederim canım ama emin ol askerlik topikleri var şafak ponusu diye oraya gir bak çok kişi kavga eder şafak sayar sende gir gör bence hem tecrübelerinden yararlanırsın istersen sana özeldende link atabilirimm
nişanlandıktan bi hafta sonra askere gitti bende oda zor günler geçirdik benim aile bi yandan ani gidişi bi yandan yıprandım...onunda üstüme gelmesi tamamen yordu..evet zor bi pskolojideler biliyorum en çok destekçisi ben oldum..bişey isyemiyorum anlayış hoş görü....çok sevdiğini söylüyor artık inandırıcılığını kaybediyor bu söz...heyecanın bitmesinden korkuyorum...
buna hayır demem canım...yeni üyeyim siteyi daha çözemedim .çalışıyorum iş yerinde pek fırsatım olmuyor...zahmet olmasın canım...
gönderdim bile :) çok eğlenceli bi yer orda neyin ne olduğunu kesinlikle anlarsın
canım kendi eşimden biliyorum askerde erkekler bambaşka biri oluyor. ama dönünce eski tanıdığın sevdiğin insana dönüşüyorlar tekrar merak etme. bunun geçici bir durum olduğunu bil yeter, yine de tabi ki son karar senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?