Bana kalırsa ne oluyor biliyormusun?Tipik sevismeyi bilmeyip karisini suclayan adam modeli
Birakin okusun, arastirsin, siz reddedince asagilanmis hissetti simdi kendini ama bunu fazlasiyla hakediyor.
Ilk gece yapamadim hevesim kacti nasil sacma bir bahanedir öyle?
Cok acken yemek yiyemedim, hevesim kacti artik yemek istemiyorum der gibi...
Unutmayin sizin goreviniz adami tatmin etmek degil, seks karsilikli zevkle yapilmasi gereken bir şey, esiniz artik caba gostersin.
Doktora gittiniz mi vajinismus sorunuyla ilgili?
Evliliğin ilk zamanları alışma sürecidir. Hem birbirinize hem yeni düzene hemde evliliğe. Birbirinizden öğreneceğiniz çok şey var. Zamanla birbirinizi keşfedeceksiniz. Hemenceceik olmuyor o alışma dönemi. Kimi zaman hislerinizle,kimi zaman deneme yanılma yoluyla ,kimi zaman da konuşarak anlaşacaksınız her konuda. Hemen o sizi anlasın ,siz onu anlayın olmuyor. Biraz sabır. Çıktığınız çok keyifli bir yolculuk aslında. Keşfetme yolculuğu. Stres yapmayın.
Vajinismus atlatan kadınlardan sonra erkeklerde bu olaya bağlı sertleşme sorunu olabiliyor. Acaba buna benzer bişey yaşıyor olabilir mi eşiniz? Sizin bunu fark edip anlamanız pek mümkün değil çünkü. Yani bu ilişki sıklığında anlayamazsınız bile..
Hmmm ikiniz de sanırım işin "sanatsal" yönünü bilmiyorsunuz. Sadece fiziksel bir olay gibi bakıyosunuz.
Ben size içinde bu olayların geçtiği uyduruk romanlar, eşinize de "konulu filmler" öneriyorum ve ciddiyim.
Adam belki de gerçekten ne yapacağını bilmiyordur. Hele ki sizden önce ilişkisi olmadıysa. kendi kendine takılıyorsa böyle ön sevişmelere falan ihtiyacı olmamış olabilir.
Bir de bir tabir var ya kan verir gibi yatmak diye, öyle bir durumunuz varsa karşıdaki de çok uğraşmıyor olabilir.
Size fantezi lazım bence.
Tipik sevismeyi bilmeyip karisini suclayan adam modeli
Birakin okusun, arastirsin, siz reddedince asagilanmis hissetti simdi kendini ama bunu fazlasiyla hakediyor.
Ilk gece yapamadim hevesim kacti nasil sacma bir bahanedir öyle?
Cok acken yemek yiyemedim, hevesim kacti artik yemek istemiyorum der gibi...
Unutmayin sizin goreviniz adami tatmin etmek degil, seks karsilikli zevkle yapilmasi gereken bir şey, esiniz artik caba gostersin.
Benim tek bildiğim bu konuların konuşulması erkeklere itici geliyor yakınlaşmak yerine uzaklaştırıyor
Eşin gerçekten görgüsüzün teki. Yazık gerçekten.
Senin adına çok üzgünüm.
Gerçekten eşinizi öldürmek istedim şu mesajla birlikte,ne kadar vurdumduymaz ne kadar kötü biri.haklı olduğunuz noktalar var evet. karşılıklı zevk alma olayı kesinlikle olamıyor. çünkü şöyle düşünün siz kaptırmış giderke bir anda biri size diyor ki normalde bu şekilde çoktan senin zevk alman lazımdı, bir türlü olmuyor bilmem ne... konsantrasyon da olmuyor haliyle.
geçenlerde konsantre oldum inat ettim neredeyse tam bu sefer şeytanın bacağını kırdım dedim, pat diye, zaten hiç blmediğin bişey bu zamaana kadar boşuna uğraşmışız filan diye böyle motivasyon kırıcı şeyler söylmeye başladı. haliyle yaklaşmıyorum, bu kez de soğuksun diyor
benim öneriye ihtiyacım var sanrım. bu mesajı defalarca okudum çünkü. eşim o tip şeyler izlemez ama zaten ikinci evliliği. bilmeyen deneyimsiz biri de değil. ancak yatakta kan verir gibi durmak dediniz ya şöyle oluyor. ben en başta kendimce bişeyler yapmaya çalışıyordum. ama eşim öyle durur. hatta şunu söyleyeyim gelir kendini çuval gibi üstüme bırakır durur öyle. ne okşama ne bişey. haliyle koca adamın altında kımıldayamıyorum nefes bile alamıyorum. çok komik ama böyle.
bir kaç kez uyardım böyle yapma diye yeni yeni dikkat ediyor ama sonra bunların hepsi bana en iyi ihtimalle laf sokma olarak dönüyor. o an kendini kötü hissederse bittim ben...
eşinin ikinci evliliği olduğunu bilmiyordum
e o zaman adam bence beceremiyor ya
seni de mutlu etmeye çalışmıyor
ben de sandım ki yeni yeni öğreniyorsunuz ikiniz de.
ama öyle değilmiş.
valla şaşırdım kaldım şu yazdıklarından sonra.
senin canın istemese haklısın yani. karşında bir odun var resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?