Canım çok sıkkın

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
Merhaba hanımlar, bundan 1 ay önce birisiyle konuşuyorduk ve yavaş yavaş tanıma aşamasına geçmiştik belki benim duygusal açlığımdan biz bu kişiyle sevgili olmaya karar verdik 2 haftalıktık bu insan denilen yaratık sekste sadece peneterasyon yapıp ön sevişme yaşamıyordu bunu dediğim halde bana yapmıyordu ben de çok sorun etmedim salak gibi normal ilişkiye gelecek olursak bana çok yapmacık davranıyorsun filan dedi. Ben de dedim benim normal tarzım bu. Biraz tersledim de bunu çünkü başka bir. Laf daha söyledi neyse bugün seviştik ve bundan önceki sevişmemiz de ben ertesi günü hapı kullanmama rağmen bu sürekli bana hamile msiin git test yaptır dedi ben de tamam dedim yaptım hcg testini negatif çıktı sonra bu bunu öğrenince benimle ayrılık konuşması yaptı kendisi kpss çalışıyormuş odaklanamıyormuş halbuki karışmıyordum ona. Neyse ayrıldı sonra içi rahatsız olmuş ki bir tane daha test aldı ben de testi çöpe attım dedim hamile olmam ama yine de bir mucize olur senden hamile kalırsam o çocuğu aldırırım senin çocuğunu taşımam dedim o da dedi çok kötü bir. İnsansın ayrıldık sabah birlikteydik şimdi baktım engel atmış kafamı nasıl toparlayabilirim uzun oldu kusurama bakmayın

keşke bir ay tanıdığınız insanla tüm bunları yaşamasaydınız
yanlış anlamayın cinsellik yaşamanızdan bahsetmiyorum bir ayda öpüşme aşamasına geçmek için bile belirli bi duygusal şeyler olmaz mı ya
kalbinizi çok kırmış yaşında 21 bu yaşta hamile miyim korkuları yaşamak falan için erken değil mi
en azından korunabilirsin
sana değer veren seni seven aşık olan insanla olsa biraz daha zamana yaysan

En büyük hatam o oldu zaten korunuyorum ben ama karşı taraf sürekli hamile misin baskısı yapıyordu o da bana değer veriyor rolünü çok iyi oynadı

Ne tuhaf muhabbetler bunlar böyle. O kadar laftan sonra nasıl gidip sevişiyorsunuz. Bir de adam akıllı korunun sevişip sevişip ertesi gün hapı almayın kendi canınızın kıymeti yok anlaşılan

En büyük hatam o oldu zaten korunuyorum ben ama karşı taraf sürekli hamile misin baskısı yapıyordu o da bana değer veriyor rolünü çok iyi oynadı
gerçekten insanları bu yaşta tanıyamazsın bir ayda değer verse ne olur vermese
insanları daha iyi tanımalısın

Ne tuhaf muhabbetler bunlar böyle. O kadar laftan sonra nasıl gidip sevişiyorsunuz. Bir de adam akıllı korunun sevişip sevişip ertesi gün hapı almayın kendi canınızın kıymeti yok anlaşılan
Sadece bir kere aldım işte bu tuhaf muhabbeti seviştikten sonra yaptı

Sadece bir kere aldım işte bu tuhaf muhabbeti seviştikten sonra yaptı
İlişkiden istediğiniz ne ilk önce onu bilin. Sadece sevişmekse duygusal bakmayın olaya. Yok ciddi bir ilişki istiyorum derseniz ilk önce karşınızdakini tanıyın biraz ondan sonra sevişirsiniz

İlişkiden sonu evlilik olmayacaksa bile ciddiyet istedim ki o da aynısını söylüyordu sanırım 1 ayda tanıyamıyorsun bunu öğrendim
İlişkiden istediğiniz ne ilk önce onu bilin. Sadece sevişmekse duygusal bakmayın olaya. Yok ciddi bir ilişki istiyorum derseniz ilk önce karşınızdakini tanıyın biraz ondan sonra sevişirsiniz

İlişkiden sonu evlilik olmayacaksa bile ciddiyet istedim ki o da aynısını söylüyordu sanırım 1 ayda tanıyamıyorsun bunu öğrendim
Bir ay birini tanımak için çok kısa bir süre. babaannem derdi ki birini tanımak için en az bir mevsim geçmeli

Şimdi burada linç edenlerde olmuştur kesinlikle ama canınızı hiç sıkmayın derim bunlar hep tecrübe bu kişiyle bitmesi sizin için en doğrusu olmuş inanın çünkü sizi çok yıpratırdı. Kafanızı toparlamak için yeni bir diziye başlayabilirsiniz komedi türünden internet üzerinden oyunlar oynayabilirsiniz. Canınızı kesinlikle sıkmayın Sizde onu engelleyin numarasını silin size bir daha ulaşamasın hayatınızdan tamamen çıkartın gitsin ararsa bile muhatap olmayın. İnsan kendini değersiz hisseder bu durumda çok iyi anlıyorum sizi fakat arkasından konuşulmayı onun için bir damla gözyaşı dökülmeyi bile hak eden bir kişi değil emin olun.

Ya siz cansınızçok teşekkür ederim

adam çok tuhaf ya hem konuşmaları hemde habire hamile misin diye baskıcı soruları
kafası da karışık saçma bahane de sunmuş

1 ay çok erken bir süre, hız öldürür :) daha sakin yavaş yavaş ilerleyin
bununla bitmesi de iyi olmuş zaten

Belki gecmiste hamile
Kalan bi sevgilisi olmustur travma olustuysa.. normal biri degilmis zaten, keske yasamasaydin bu gerizekaliyla hic birsey. Ama olan olmus artik kurtulduguna sevin

Hadi diyelim bi kere yaptınız. Kendinizi böyle değersiz hissetiren biriyle tekrar tekrat nasıl beraber olabildiniz? Adam resmen sizi kullanmış ve başından atmış.. kusura bakmayın da..böyle ilişkiler bu kadar kısa süredr yaşanınca sonuç malesef böyle oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…