Canım çok sıkkın :(

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
selam kızlar

canım çok sıkılıyor dünden beri..işte şafak panomuz topicinden beni bilinler biliyor.
biz sewgilimle haziranda tanışştık konuştuk ve temmuzda askere gitdi geçen hafta cumartesi gnü 2 dakika konuştuk ve kapattık o günden bugüne aramıyor ya..

cuma günü ben aradım gece nöbeti olduğu için uyuduğunu sölylediler.benim aradığımı sölersiniz dedim tamam dediler ama hiç aramadı.

dünde aradım uyuyor ama bi bakim dedi uyandıramadılar çocukda işte ben aradığınızı sölerim dediğinde gerek yok söyleme sadece şunu söyle dedim:

aradığı söleme bundan sonrada hiç aramasın beni dedim... yapmayın felan dedi ben kapattım

ama gerçekten ben çok üzülüyorum ya kafamda ççok soru işaretleri oluyor acaba konuşmak istemediği için mi öyle söletio felan kafam çok karışık

çocuğa öyle sölemekle kötü mü yaptım ya canım çok sıkkın napıcağımı bilmiyorum

neden aramıyodur ya sizce

yardım edin kızlar bana nolur??

Sıkma canını canım, gece nöbet tutuyorsa akşama kadar yatıyordur zaten, fırsat bulamaz aramaya...
Erkeklerin hepsi öyle be canım, benimde kardeşime biz ulaşıyoruz zar zor, telaşlandığımızın farkında değil.

ilişkiniz bir aylıkmış ve askere gitmiş. ben olsam bu kadar anlam yüklemezdim bu ilişkiye...
aramaması normal gelmedi bana..

of off o günlere döndüm birden
Aşkım askerdeyken ilk zamanlarında hiç arayamıyordu üstelik şırnağa gitmişti. Her zaman müsait olamıyorlarki 2 dk konuşmak için 2 saat sıra beklediğini söyledi hemde nasıl bi sogukta,tabi döndüğünde söyledi kahrolmuştum. Şartlarını bilmiyorsundur cnm, önce bi öğren bence. Sonra sinirlenirsin.Biraz sabret. Allah kavuştursun

Eskiden askerler belli günlerde,saatlerde telefonla konuşabiliyorlardı,şimdi nasıldır bilemem..
Yine de ben olsam bir erkeği çok fazla sık boğaz etmem..
Müsait olduğu zaman aramak istiyorsa zaten arar..
Aramazsa da kendi kaybeder...

askerde olan birisi nasıl her an her dakika müsait olamazki ?

müsait olmadığını bende biliorum her dakika fakat bizim konuşmamız 2 dakika sürüor ancak ben bu yüzden bu kadar sinirleniorum o 2 dakikalık zamanıda mı yok aramak için

Sıkma canını canım, gece nöbet tutuyorsa akşama kadar yatıyordur zaten, fırsat bulamaz aramaya...
Erkeklerin hepsi öyle be canım, benimde kardeşime biz ulaşıyoruz zar zor, telaşlandığımızın farkında değil.

ayy inan bilmiorum canım ne yapıcağımı ne düşüneceğimi çocuğada o şekilde söledim şimdi acab bu yüzden mi aramıo kafayı yicem valla

of off o günlere döndüm birden
Aşkım askerdeyken ilk zamanlarında hiç arayamıyordu üstelik şırnağa gitmişti. Her zaman müsait olamıyorlarki 2 dk konuşmak için 2 saat sıra beklediğini söyledi hemde nasıl bi sogukta,tabi döndüğünde söyledi kahrolmuştum. Şartlarını bilmiyorsundur cnm, önce bi öğren bence. Sonra sinirlenirsin.Biraz sabret. Allah kavuştursun

tamam canım haklısın ama insanda meark edior başına bişey mi geldi noldu felan die saol canım

Yani bi fırsatını bulup araması lazım tabi, bi hafta olmuş diyorsun . Şartlar çok kötüde olsa bi haftayı geçmiş 2 dk lıgına arayabilirmiş tabi. Neyse sen üzülme bence, bi açıklaması vardır sanırım.Bi dinle önce şimdiden sinirlenme yani sakin ol.

bence üzerine gitme belki bilmediğin bişiler var orda o durumda olmadan bilemezsin şuan onun psikolojisi ne duırumda kimbilir bak bizimki daha gitmeden ben şimdiden kara kara düşünmeye başladım Allahım napıcam ya inşallah yakınlara düşer offfmafoldumben

benim sevgilim 5 ay askerlik yaptı. gittiği ilk gün hariç her gün aramıştı. geçen dönem arkadaşımın sevgilisi gitti. baştan arıyordu, sonra yok yoğunum, yok şöyleyim böyleyim diyordu, aramıyordu. ben de sevgilime sordum "böyle haftalarca aramaması normal mi?" diye. mümkün değil dedi, telefonla her şekilde arayabilir isterse dedi, ha yorgundur, sıra beklemek istemiyordur, üşeniyordur bak o olabilir dedi.

canım aramazsa kendi kaybeder. boşver. ben erkek olan hiçbir canlıya güvenmem. şimdi moralini bozmak da istemem. ama kesin üşeniyor ve sıra beklemek istemiyordur. belki bana kızacaksın ama erkeklere hiç güvenmiyorum ben canım. çünkü neler gördüm, neler... moralini bozduysam özür dilerim.

canım üzülme. uzun dönem mi yapıyo kısa mı ? nerde olduğuna bağlı aslında. benim de erkek arkadaşım askerde çok şükür günde 3 4 defa bile arayabiliyor. bazen 10 dakikaya çıkıyor süresi gece de uyanıp arıyor o zaman daha da uzun görüşeiilyoruz. isteyen arayabiliyo yani.ha sorun olur felan arayamaz o başka ama o kadar uzun süre de kesinlikle arayabilir diye düşünüyorum.. eğer ciddi düşünüyorduysanız bekle yani ne denir ki . aske psikolojsi çok berbat farklı bişey. anlam veremiyo insan. ben erkek arkadaşmla konuşurken bile hiç farkında olmadığın alanıp darılır diye düşünmediğim şeylere darılıyo yada en basiti kapatırken tlf unutma beni hep bekle dedi tmm bekliycem merka etme dedim iş arkadaşım yanımdaydı da tanır kendisini şakasına dedi ki oo o seni unuttu dedi gülerekşaka yani. şak tlf yzüme kapandı nie o öyle der 2 gün moreli sıfırdı. oyuzden hemen pes etme. sabırlı ol. er yada geç arayacka derdini söyleceke. sen seviyosan bekle

Yani bi fırsatını bulup araması lazım tabi, bi hafta olmuş diyorsun . Şartlar çok kötüde olsa bi haftayı geçmiş 2 dk lıgına arayabilirmiş tabi. Neyse sen üzülme bence, bi açıklaması vardır sanırım.Bi dinle önce şimdiden sinirlenme yani sakin ol.

2 dakikanda mı yok bikaç sefer daha böle yaptı şimdi acaba bn arkadaşına böle sölediğim için aramıor olabilir mi acaba

canım üzülme. uzun dönem mi yapıyo kısa mı ? nerde olduğuna bağlı aslında. benim de erkek arkadaşım askerde çok şükür günde 3 4 defa bile arayabiliyor. bazen 10 dakikaya çıkıyor süresi gece de uyanıp arıyor o zaman daha da uzun görüşeiilyoruz. isteyen arayabiliyo yani.ha sorun olur felan arayamaz o başka ama o kadar uzun süre de kesinlikle arayabilir diye düşünüyorum.. eğer ciddi düşünüyorduysanız bekle yani ne denir ki . aske psikolojsi çok berbat farklı bişey. anlam veremiyo insan. ben erkek arkadaşmla konuşurken bile hiç farkında olmadığın alanıp darılır diye düşünmediğim şeylere darılıyo yada en basiti kapatırken tlf unutma beni hep bekle dedi tmm bekliycem merka etme dedim iş arkadaşım yanımdaydı da tanır kendisini şakasına dedi ki oo o seni unuttu dedi gülerekşaka yani. şak tlf yzüme kapandı nie o öyle der 2 gün moreli sıfırdı. oyuzden hemen pes etme. sabırlı ol. er yada geç arayacka derdini söyleceke. sen seviyosan bekle

canım hemde çk seviorum benim arkadaşım çevremdekiler bana çk şaşırdı sen nasıl 1 ay konuştuğun insanı beklersin sn böle biri deildin die inan kafam o karışıkki herşeyi düşünüorum ben ciddiyim ama o bnle ciddi mi meçhul yani uzun dönem yapıo canım şafağımız:181turkbayragi

canım yani anlattıgım gibi erk arkım ozamanlar o zor şartlarda bile arıyordu sadece ilk zamanlar arayamadı fazla. Çünkü şırnakta ne su varmış ne telefon gittiğinde. Sonradan şartları düzeldi. Hatta kaçak telefon bile aldılar arkadaşıyla yakalansa neler yaparlardı onlara, kendide bilmiyordu yani o kadar söyliim.
Gece herkes yattıktan sonra giderdim der dışarıya sogukta ozaman bile sıra vardı deyip anlatırdı. Ama hep aradı yani onun hakkını ödeyemem.
Seni düşünmesi lazım yani, insan çünkü deli gibi merak ediyor deli gibi.

canım hemde çk seviorum benim arkadaşım çevremdekiler bana çk şaşırdı sen nasıl 1 ay konuştuğun insanı beklersin sn böle biri deildin die inan kafam o karışıkki herşeyi düşünüorum ben ciddiyim ama o bnle ciddi mi meçhul yani uzun dönem yapıo canım şafağımız:181turkbayragi

o zaman çoğu bitmişşşşş.. 181 kaldı baksanaa.. ee şimdiye kadar nasıl geçti 260 günfelan geçti . şimdiye kadar hiç mi aramıyo . yoksa ilk defa mı böyle 1 hafta sürdü. normalde ne sıklıka arıyodu ki canım? darısı başıma ne üzel 181 kalmışşş eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

canım yani anlattıgım gibi erk arkım ozamanlar o zor şartlarda bile arıyordu sadece ilk zamanlar arayamadı fazla. Çünkü şırnakta ne su varmış ne telefon gittiğinde. Sonradan şartları düzeldi. Hatta kaçak telefon bile aldılar arkadaşıyla yakalansa neler yaparlardı onlara, kendide bilmiyordu yani o kadar söyliim.
Gece herkes yattıktan sonra giderdim der dışarıya sogukta ozaman bile sıra vardı deyip anlatırdı. Ama hep aradı yani onun hakkını ödeyemem.
Seni düşünmesi lazım yani, insan çünkü deli gibi merak ediyor deli gibi.

canım buradaki arkadaşların yorumuna bakılırsa çok üzülerek yazıorum gözyaşlarımı tutamadan

benim onu sewdiğim gibi o beni sewmior düşünmüor

Back
X