Canım çok sıkkın :(

nişanlı mıydınız siz..? yanlış mı hatırlıyorum ben ..
askerde öyle her aradığınızda haber verme olayı yoktur.
ben eşim askerdeyken yanına gittim adama haber bile vermemişler..
kendi benim geleceğimden haber olduğu için kendi kendine gelmiş..
oluyor yani böyle şeyler..

asker ocağı orası ana kucağı değil.
bir de rütbesi ne..?
er ise kafasına göre takılamaz istediği zaman arayamaz

o zaman çoğu bitmişşşşş.. 181 kaldı baksanaa.. ee şimdiye kadar nasıl geçti 260 günfelan geçti . şimdiye kadar hiç mi aramıyo . yoksa ilk defa mı böyle 1 hafta sürdü. normalde ne sıklıka arıyodu ki canım? darısı başıma ne üzel 181 kalmışşş eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ahh be canım bn bu şafakları sayarken ömrüm bitdi yahu geçmek bilmiodu zamanlar
kimi zaman yine bugünkü gibi 9 gün arıyamadığı oluodu ondan sonrada 2 günde 3 günde bir arıodu kimi zaman hergün arıodu karakoldak arkadaşının telinden mesajlaşırız kendisinin teli olmadığı için mayıs veya haziranda izine geliceğini söledi o zamanda teini götürücekmiş bakalım inan şu günlerde bi geçeydi sıkıldım daraldım alla canım
allah yardımcın olsun:Saruboceq:

Bence sen ondan haber gelene kadar bekle çünkü arayacak, Bana söylersin sonra aradı diye.Arayacak bu bariz ortada. Ve bi açıklamasıda vardır umarım. Arıyormuş çünkü öncesinde. Sen şimdi üzülme, benim demek istediğim sen arama daha, o arasın.

nişanlı mıydınız siz..? yanlış mı hatırlıyorum ben ..
askerde öyle her aradığınızda haber verme olayı yoktur.
ben eşim askerdeyken yanına gittim adama haber bile vermemişler..
kendi benim geleceğimden haber olduğu için kendi kendine gelmiş..
oluyor yani böyle şeyler..

asker ocağı orası ana kucağı değil.
bir de rütbesi ne..?
er ise kafasına göre takılamaz istediği zaman arayamaz

yok canım nişanlı deiliz biz keşke olsak valla:))
belki oda olabilir
senin durumunda çok kötü olmuş ya
er canım

Bence sen ondan haber gelene kadar bekle çünkü arayacak, Bana söylersin sonra aradı diye.Arayacak bu bariz ortada. Ve bi açıklamasıda vardır umarım. Arıyormuş çünkü öncesinde. Sen şimdi üzülme, benim demek istediğim sen arama daha, o arasın.

inşallah canım dediğin gibi lur dört gözle bekliorum ama bakalım elbette arıcak er yada geç öle yapıcam zaten onun aramasını beklicem

Şu anda insan çok hassas oluyor, sende öylesin, ama o da öyledir inan bana. Şu da doğru aramak istenirse evet her durumda aranır istisna bi durum yoksa tabii , ama bilemeyiz istisna bi durumu olabilir, dinlemek lazım..
yani o yuzden sen elinden geleni yapmışsın zaten, arkadaşı belki haber verememiş olabilir, karşılaşamayabilirler çünkü, sen artık bırak başka şeyler düşün, kafanı dağıt.

Şu anda insan çok hassas oluyor, sende öylesin, ama o da öyledir inan bana. Şu da doğru aramak istenirse evet her durumda aranır istisna bi durum yoksa tabii , ama bilemeyiz istisna bi durumu olabilir, dinlemek lazım..
yani o yuzden sen elinden geleni yapmışsın zaten, arkadaşı belki haber verememiş olabilir, karşılaşamayabilirler çünkü, sen artık bırak başka şeyler düşün, kafanı dağıt.

çok doğru sölüosu içimi rahatlattın canım çk saol valla
düşünmeye dewam edersem iyice deiliricem en iyisi düşnmemek bu kadar sabretmişim bi 181 gün daha sabredim şu günün soonunda herşeyini anlıcam iyice

aklında soru işareti varsa en doğru şeyin konuşmak olduğundan yanayım.
herkese de bunu tavsiye ederim. çünkü herkesin kişiliği çok farklı ve biz burda tanımadığımız biri hakkında tek taraflı yorumlar yapıyoruz.
bence onunla konuş bu konuyu açık açık. o sana net fikirlerini sölesin. bunu ondan iste. çünkü yeni başlamış bi ilişki, başladığı gibi askere gitmiş, ona güvenip emin olmalısın ki bekleyesin.

az kaldı gelmesine burcu..
bende asker yolu bekledım her zaman arayamazlar bılırım zor bır donemdır
her zaman yaparmıydı boyle yapsa bıle ne derdı vaktım olmuyor yogunluk falan açısından

az kaldı gelmesine burcu..
bende asker yolu bekledım her zaman arayamazlar bılırım zor bır donemdır
her zaman yaparmıydı boyle yapsa bıle ne derdı vaktım olmuyor yogunluk falan açısından

AHH AHH CANIM B GELSE BELKİDE BUNLARA GÜLÜP GEÇİCEZ ASKERDE SONUÇTA
ama işte insan sesini duyamadan yaapmıyor
bu 2 kez yapışı
çok yoğun olduğunu sölerdi canım

eğer seni umursamadıgı için aramıosa beni aramasın artık demişsin bundan sonra hiç aramaz
ama yorgunsa ondan uyuyorsa aramıyorsa ki sanırım öyle müsait oldugunda arar

eğer seni umursamadıgı için aramıosa beni aramasın artık demişsin bundan sonra hiç aramaz
ama yorgunsa ondan uyuyorsa aramıyorsa ki sanırım öyle müsait oldugunda arar

ya canım aslında pişman oldum öle söyleyince ama
ne bilim bir anda o sinirle çıkıverdi ağzımdan
telefonu yanında yok
mayısta izine geldiğinde sırf senin için yanımda götürücem dedi
arada arkadaşlarının telinden mesajlaşıoruz
acaba arkadaşı söledi de şimdi bu yüzünde mi aramıor kafayı yicem canım
napmalıyım sence??

dur bakalım burcucum yoğundur yıne
geldiğinde cozulur hersey
umarım ki arar senı

inş.canım inş.aramasını dört gözle bekliorum canım