- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
- Konu Sahibi Anti Depresan
Agustosda düğüm var 3 haftadır ev bakıyoruz maddi olanaksizliktan dolayi bir kira fazla vermemek icin bekledik..Efendime söyleyim bir ev bulduk anlastik adam pazar günü anlasma yapalim dedi gittik bugün sevinçle gittim ama deli olmuş halde geri döndüm..Apartmanda ki teyze buranın oturma izni yok santral elektrigi kullaniliyor dedi..Emlakçıya söyledik yaa iste 1 aya kadar olacak kem küm etmeye başladı.Yahu bastan niye söylemiyorsun be adam.Evi bize yamamaya calisiyor anladik.Evin hic bir izni yok duşunun..
Ben ev bulamıyorum kafayı yemek üzereyim ev rutubetli eski köhne yerler bile 900 istiyor ben nasıl 750 ye bulayım gezmekten ayaklarım sisti midem agrıdan stresten mahvoldu..Dügün telaşı bir yandan ev telası bir yandan mahvoldum..Sinirden oturdum sokagın arasında agladım..Yarın var 2 tane ev bulduk ama hiç inancım yok bize nasip olacağına sanki bir olumsuz birsey olacak o da olmayacak gibi..
Sadece icimi dökmek istedim zira cok mutsuzum
Ben ev bulamıyorum kafayı yemek üzereyim ev rutubetli eski köhne yerler bile 900 istiyor ben nasıl 750 ye bulayım gezmekten ayaklarım sisti midem agrıdan stresten mahvoldu..Dügün telaşı bir yandan ev telası bir yandan mahvoldum..Sinirden oturdum sokagın arasında agladım..Yarın var 2 tane ev bulduk ama hiç inancım yok bize nasip olacağına sanki bir olumsuz birsey olacak o da olmayacak gibi..
Sadece icimi dökmek istedim zira cok mutsuzum