Canım cok sıkkın :(

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Pro Üye
Anneler Kulübü
23 Temmuz 2014
5.359
17.587
Agustosda düğüm var 3 haftadır ev bakıyoruz maddi olanaksizliktan dolayi bir kira fazla vermemek icin bekledik..Efendime söyleyim bir ev bulduk anlastik adam pazar günü anlasma yapalim dedi gittik bugün sevinçle gittim ama deli olmuş halde geri döndüm..Apartmanda ki teyze buranın oturma izni yok santral elektrigi kullaniliyor dedi..Emlakçıya söyledik yaa iste 1 aya kadar olacak kem küm etmeye başladı.Yahu bastan niye söylemiyorsun be adam.Evi bize yamamaya calisiyor anladik.Evin hic bir izni yok duşunun..

Ben ev bulamıyorum kafayı yemek üzereyim ev rutubetli eski köhne yerler bile 900 istiyor ben nasıl 750 ye bulayım gezmekten ayaklarım sisti midem agrıdan stresten mahvoldu..Dügün telaşı bir yandan ev telası bir yandan mahvoldum..Sinirden oturdum sokagın arasında agladım..Yarın var 2 tane ev bulduk ama hiç inancım yok bize nasip olacağına sanki bir olumsuz birsey olacak o da olmayacak gibi..

Sadece icimi dökmek istedim zira cok mutsuzum :KK43:

Nerde oturuyorsun bılmıyorum ama genelde merkezden uzaklasırsan ıstedıgın fıyata ev bulabılırsın..
Hem merkezden uzak evler genelde sıfır oluyor..dokuntuyle uğraşmıyorsun..
Tabi bu bızım şehirde böyle:)

Demekki pahalı bir semt. Ya o semtten vazgeçeceksiniz ya da bunlara katlanacaksınız. Ev bulmak başlı başına zor bir iş tabii sizinki düğün işleri ve stresi ile paralel gidince beş kat zor olmuştur sizi anlıyorum. Düğünden sonra bunlara güler geçersiniz inşallah

Icini ferah tut.
saka yapmiyorum daha 1 ay once senden beter haldeydim hatta burada da konum var.
Netten bakmamak mahalle arasi emlakcilari gezmek en mantiklisi.
biz umudumuzu kaybedip 800 olan kira sinirimizi 1000e cekmisken, 1+1 olsun ucuz olsun da, bahce kati da olur napalim demisken tam istedigimiz yerde ev bulduk. 4. Kat 2+1 kaloriferli, merkezi, ici yenilenmis. Hatta adam yilda 11 ay kira aliyor ramazanda almiyor. Eve yerlestik oturuyoruz ama ilk kirayi agustosta verecegiz. Dogalgazi elektrigi suyu vs de ustumuze almamizi istemedi. Bu sartlarda istanbulda 650 tlye oturmak saka gibi.
Allah evlenene yardim ediyor. Gonlunu ferah tut.

olan olmuş ama belki okuyacaklara ders olur, ilk iş ev aramak olmalı. bence de evlilik sürecinin en zoru kafaya göre, iki tarafın ihtiyaçlarına da cevap veren bir ev bulmak.

Agustosda düğüm var 3 haftadır ev bakıyoruz maddi olanaksizliktan dolayi bir kira fazla vermemek icin bekledik..Efendime söyleyim bir ev bulduk anlastik adam pazar günü anlasma yapalim dedi gittik bugün sevinçle gittim ama deli olmuş halde geri döndüm..Apartmanda ki teyze buranın oturma izni yok santral elektrigi kullaniliyor dedi..Emlakçıya söyledik yaa iste 1 aya kadar olacak kem küm etmeye başladı.Yahu bastan niye söylemiyorsun be adam.Evi bize yamamaya calisiyor anladik.Evin hic bir izni yok duşunun..

Ben ev bulamıyorum kafayı yemek üzereyim ev rutubetli eski köhne yerler bile 900 istiyor ben nasıl 750 ye bulayım gezmekten ayaklarım sisti midem agrıdan stresten mahvoldu..Dügün telaşı bir yandan ev telası bir yandan mahvoldum..Sinirden oturdum sokagın arasında agladım..Yarın var 2 tane ev bulduk ama hiç inancım yok bize nasip olacağına sanki bir olumsuz birsey olacak o da olmayacak gibi..

Sadece icimi dökmek istedim zira cok mutsuzum :KK43:
Benim de ağustosta düğünüm var ve 2 3 gün önce anca ev bulabildik ben 1 ay aradım.Hiç eşyam yok..Çeyizimin de daha %15 i falan var yoktur :) Dediğin gibi evler eski bakımsız ya da 1000 tl üzeriydi.Tam ümidimi kestim derken bulduk :) Öğrencisi az olan yerlere bakın ve de biz tokiden bulduk.Evler çok eski değil 3 yıl olmuş.Siz de düşünebilirsiniz.

Biz de en lüks evin kirası 900 bizim evimiz var 3+1 biraz rutubet aldığı için 250 tl'ye kiraya veriyoruz hem de Antalya gibi merkez bir yerde o fiyatlar ne öyle Allah yardımcınız olsun

X