- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Üstüne düşmücem artık ama çok keyfim kaçtı ne yalan söyleyeyim,arkadaşımada kızmıyorum diğer üç arkadaşım ve bende iyi yerlere geliriz inşallah ama haksızlık ve hayat çok acımasız geliyoAlış bunlara.İş hayatında çok gelecek başına.
Bir önceki mezuniyet konuna da gerçek hayata başladığına dair bişey yazmıştım.Gerçek hayat bu çünkü.
Bozma moralini üstüne de düşme.
Hakkında hangisi hayırlısı ise o olsun.
Boşuna arkadaşına da gıcık olma.Hayatın bunlarla uğraşmakla geçmesin,her zaman senden daha şanslıları var maalesef.
Tarihimiz falan belli canım sanırım iş bulamadan evlenmiş olucamCanım benim ümidini kesme. Tek tavsiyem işe gir ekonomik özgürlüğünü eline al öyle evlen. Hayat cok acimasiz yoksa
Kafaya takılmayacak gibi de değil ki çooook haklısın.Birisinin annesi iyi bir yerdedir,diğerinin dayısı vardır nüfuzlu,diğeri de çok ballıdır kendini iyi pazarlar ve en iyi işi o kapar çok kalifiye olmasa bile.Üstüne düşmücem artık ama çok keyfim kaçtı ne yalan söyleyeyim,arkadaşımada kızmıyorum diğer üç arkadaşım ve bende iyi yerlere geliriz inşallah ama haksızlık ve hayat çok acımasız geliyo
Canim hemşire olduğunu düşünüyorum. Allah sana bir kapı açsın tez zamanda inşallahTarihimiz falan belli canım sanırım iş bulamadan evlenmiş olucam
Amin çok teşekkür ederimKafaya takılmayacak gibi de değil ki çooook haklısın.Birisinin annesi iyi bir yerdedir,diğerinin dayısı vardır nüfuzlu,diğeri de çok ballıdır kendini iyi pazarlar ve en iyi işi o kapar çok kalifiye olmasa bile.
Sen en iyisisindir ama bunlardan hiçbirine sahip değilsindir ve elinden hiçbir şey gelmez,açıkta kalırsın.
Seni çook iyi anlıyorum.
Sen bıkmadan devam et,engeller hep oluyor ve aşmak senin elinde.
Allah yardımcımız olsun.
Hemşire değilimde sağlık sektöründeyim canım amin çok teşekkür ederimCanim hemşire olduğunu düşünüyorum. Allah sana bir kapı açsın tez zamanda inşallah
katılıyorum gerçektende öyleymiş malesefvalla canım okuduğun üniversite okudugün bölüm çok önemsiz önemli olan torpil en dandik okulun en dandik bölümünden mezun ol istersen torpilin varsa en kral yerdesin
Canim özel mesaj atıyorum bir bakar mısınHemşire değilimde sağlık sektöründeyim canım amin çok teşekkür ederim
Tabiki :)Canim özel mesaj atıyorum bir bakar mısın
İnşallah ya çok teşekkür ederimevlenmeden ise gir,bi alisma suren olsun.
Insallah bulursun home.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?