Canım çok sıkkın.

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
İyi akşamlar iki üç gündür modum çok düşük,taze mezunum dereceyle mezun oldum ve çalışmak istiyorum,beş kişilik bi kız grubum var ve içimizden sadece birisi hemen çalışmaya başladı onunda annesiyle aynı meslek olmamızdan dolayı hemen hazır işe girdi bu kız derslerden zar zor geçen biriydi ama hayat torpille işliyo neyse yolu açık olsun herkesinde ama sürekli whatsap gruba resim gönderiyo bişeyler anlatıyo hep işle ilgili bazen şeytan dürtüyo kızım sanki kendinmi buldun demek istiyorum ama sakinleşiyorum belkide bu yüzden hırslandım iş bulmak istiyorum..

3 gün önce biyere başvurdum,başvurduğum yerin facebook sayfasını buldum bide oraya mesaj attım cv mi nasıl gönderebilirim diye bana bi email verildi ve yarın mutlaka dönüş yapacağım diye mesaj aldım çok heyecanlandım,ertesi gün oldu tık yok bende ''mutlaka'' dendiği için bidaha mesaj attım cv'm elinize ulaştımı acaba geri dönüşünüzü heyecanla bekliyorum diye yarın sizi arayacağım iyi akşamlar diye cevap geldi bugün yine tık yok,bana iki mesajda da ümit verildi ama hiçbişey olmadı neden böyle yaptılar bilmiyorum daha da bişey yazmam,eylülde evlenicem kısmetse bu aralar işe girişmem doğru mu onuda bilmiyorum işte yok zaten içimi dökmek istedim sağolun şimdiden..

Alış bunlara.İş hayatında çok gelecek başına.
Bir önceki mezuniyet konuna da gerçek hayata başladığına dair bişey yazmıştım.Gerçek hayat bu çünkü.
Bozma moralini üstüne de düşme.
Hakkında hangisi hayırlısı ise o olsun.
Boşuna arkadaşına da gıcık olma.Hayatın bunlarla uğraşmakla geçmesin,her zaman senden daha şanslıları var maalesef.

Alış bunlara.İş hayatında çok gelecek başına.
Bir önceki mezuniyet konuna da gerçek hayata başladığına dair bişey yazmıştım.Gerçek hayat bu çünkü.
Bozma moralini üstüne de düşme.
Hakkında hangisi hayırlısı ise o olsun.
Boşuna arkadaşına da gıcık olma.Hayatın bunlarla uğraşmakla geçmesin,her zaman senden daha şanslıları var maalesef.
Üstüne düşmücem artık ama çok keyfim kaçtı ne yalan söyleyeyim,arkadaşımada kızmıyorum diğer üç arkadaşım ve bende iyi yerlere geliriz inşallah ama haksızlık ve hayat çok acımasız geliyo

Üstüne düşmücem artık ama çok keyfim kaçtı ne yalan söyleyeyim,arkadaşımada kızmıyorum diğer üç arkadaşım ve bende iyi yerlere geliriz inşallah ama haksızlık ve hayat çok acımasız geliyo
Kafaya takılmayacak gibi de değil ki çooook haklısın.Birisinin annesi iyi bir yerdedir,diğerinin dayısı vardır nüfuzlu,diğeri de çok ballıdır kendini iyi pazarlar ve en iyi işi o kapar çok kalifiye olmasa bile.
Sen en iyisisindir ama bunlardan hiçbirine sahip değilsindir ve elinden hiçbir şey gelmez,açıkta kalırsın.
Seni çook iyi anlıyorum.
Sen bıkmadan devam et,engeller hep oluyor ve aşmak senin elinde.
Allah yardımcımız olsun.

Kafaya takılmayacak gibi de değil ki çooook haklısın.Birisinin annesi iyi bir yerdedir,diğerinin dayısı vardır nüfuzlu,diğeri de çok ballıdır kendini iyi pazarlar ve en iyi işi o kapar çok kalifiye olmasa bile.
Sen en iyisisindir ama bunlardan hiçbirine sahip değilsindir ve elinden hiçbir şey gelmez,açıkta kalırsın.
Seni çook iyi anlıyorum.
Sen bıkmadan devam et,engeller hep oluyor ve aşmak senin elinde.
Allah yardımcımız olsun.
Amin çok teşekkür ederim

Back
X