`maalesef bebegimi kaybettim` hamileligim suresince bu basligi gorunce gozlerimi kapatip sayfayi hizla gecmistim hep.Benimde basima gelebilecegini nereden bilebilirdim ki.Ilk denememdi ve ilk bebegimdi.8,5 haftalikken ultrasonda kalbi pir pir atan ve cok saglikli denen bebegimi 12,2 haftalik ultrason muayenesinde ogrendim ki yavrumun 10 haftalik minik kalbi durmus.Oysa ne umutlarla gitmistik..3 ay oldu diye derin bir ohh cekmis,artik tehlikeyi atlattim demistim.melegim hareketsizdi hemen anlamistim esime bakip aglamaya basladim..annem yanimizdaydi sok gecirdi.hepimiz aglamaya basladik.hastanede kurtaj olmayi beklerken dogum sancilari cektim..icimden ciger gibi parcalar cikti..dayanamamaya basladigim an acil olarak kurtaj yaptilar.Herkez hamileligimi biliyordu ve herkeze ayri ayri anlatmak,anlatirken yasamak kadar aci ne olabilir ki!Ama rabbiminde bir bildigi olmaliydi..sabrini verdi ve bugun 3 gun oncesine gore daha sakinim.patolojik incelemeye gonderdiler bebegimi ve bir kac hafta sonra kalbinin neden durdugunu ogrenecegim.Bu arada,5,5 haftalikken hafif kanamalarim baslamisti.son 2 haftadir acik kahverengi akintilarim vardi.ben basindan beri hic bulanti hissetmedim goguslerimde son gune kadar cok hassasti.ve basindan beri kasik agrilarim oldu.8 haftalikken kasik agrilarim durdu ve 9,5 10 haftalikken tekrar baslamisti.bebegimin kalbinin durdugunu hic anlayamadim..Rabbim,benim gibi bebegini kaybeden butun kadinlara sabir versin!Bizler ne kadar kutsal varliklariz,daha iyi anladim..
`maalesef bebegimi kaybettim` hamileligim suresince bu basligi gorunce gozlerimi kapatip sayfayi hizla gecmistim hep.Benimde basima gelebilecegini nereden bilebilirdim ki.Ilk denememdi ve ilk bebegimdi.8,5 haftalikken ultrasonda kalbi pir pir atan ve cok saglikli denen bebegimi 12,2 haftalik ultrason muayenesinde ogrendim ki yavrumun 10 haftalik minik kalbi durmus.Oysa ne umutlarla gitmistik..3 ay oldu diye derin bir ohh cekmis,artik tehlikeyi atlattim demistim.melegim hareketsizdi hemen anlamistim esime bakip aglamaya basladim..annem yanimizdaydi sok gecirdi.hepimiz aglamaya basladik.hastanede kurtaj olmayi beklerken dogum sancilari cektim..icimden ciger gibi parcalar cikti..dayanamamaya basladigim an acil olarak kurtaj yaptilar.Herkez hamileligimi biliyordu ve herkeze ayri ayri anlatmak,anlatirken yasamak kadar aci ne olabilir ki!Ama rabbiminde bir bildigi olmaliydi..sabrini verdi ve bugun 3 gun oncesine gore daha sakinim.patolojik incelemeye gonderdiler bebegimi ve bir kac hafta sonra kalbinin neden durdugunu ogrenecegim.Bu arada,5,5 haftalikken hafif kanamalarim baslamisti.son 2 haftadir acik kahverengi akintilarim vardi.ben basindan beri hic bulanti hissetmedim goguslerimde son gune kadar cok hassasti.ve basindan beri kasik agrilarim oldu.8 haftalikken kasik agrilarim durdu ve 9,5 10 haftalikken tekrar baslamisti.bebegimin kalbinin durdugunu hic anlayamadim..Rabbim,benim gibi bebegini kaybeden butun kadinlara sabir versin!Bizler ne kadar kutsal varliklariz,daha iyi anladim..
başın sağolsun cnmm bnmde acım çok yeni bnde 21 haftalık meleklerini kaybettim seni çok ii anlayabiliyorum bn onları canlı doğurdum bide içimden koptu bebeklerim allahım kmseye yaşatmasın büyük imtihan bzler için`maalesef bebegimi kaybettim` hamileligim suresince bu basligi gorunce gozlerimi kapatip sayfayi hizla gecmistim hep.Benimde basima gelebilecegini nereden bilebilirdim ki.Ilk denememdi ve ilk bebegimdi.8,5 haftalikken ultrasonda kalbi pir pir atan ve cok saglikli denen bebegimi 12,2 haftalik ultrason muayenesinde ogrendim ki yavrumun 10 haftalik minik kalbi durmus.Oysa ne umutlarla gitmistik..3 ay oldu diye derin bir ohh cekmis,artik tehlikeyi atlattim demistim.melegim hareketsizdi hemen anlamistim esime bakip aglamaya basladim..annem yanimizdaydi sok gecirdi.hepimiz aglamaya basladik.hastanede kurtaj olmayi beklerken dogum sancilari cektim..icimden ciger gibi parcalar cikti..dayanamamaya basladigim an acil olarak kurtaj yaptilar.Herkez hamileligimi biliyordu ve herkeze ayri ayri anlatmak,anlatirken yasamak kadar aci ne olabilir ki!Ama rabbiminde bir bildigi olmaliydi..sabrini verdi ve bugun 3 gun oncesine gore daha sakinim.patolojik incelemeye gonderdiler bebegimi ve bir kac hafta sonra kalbinin neden durdugunu ogrenecegim.Bu arada,5,5 haftalikken hafif kanamalarim baslamisti.son 2 haftadir acik kahverengi akintilarim vardi.ben basindan beri hic bulanti hissetmedim goguslerimde son gune kadar cok hassasti.ve basindan beri kasik agrilarim oldu.8 haftalikken kasik agrilarim durdu ve 9,5 10 haftalikken tekrar baslamisti.bebegimin kalbinin durdugunu hic anlayamadim..Rabbim,benim gibi bebegini kaybeden butun kadinlara sabir versin!Bizler ne kadar kutsal varliklariz,daha iyi anladim..
çok geçmiş olsun. bende senle aynı durumdayım emin ol yanlız değilsin benim malesef 5kez aynı şey tekrarladı. bende kan pıhıtlaşması sorunu vardı iğne kullandım ama yine olmadı.bende 8 haftalıktı kalp atışını gördük ve 12 haftada gittiğimizde 10 haftalıkken durmuş kalbi.artık hiç umudum kalamsada denmeye devam edicem.sonuna biri yaşamayı başarcak allah hepimize sabır versin.
ALLAH sabır versin canım herşeyin hayırlısı..bende 3 ay önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim unutulmuyor ama zaman geçtikce acısı hafifliyor Allahım bundan sonrakileri sağllıklı sıhhatli uzun ömürlü versin...
başın sağolsun cnmm bnmde acım çok yeni bnde 21 haftalık meleklerini kaybettim seni çok ii anlayabiliyorum bn onları canlı doğurdum bide içimden koptu bebeklerim allahım kmseye yaşatmasın büyük imtihan bzler için
Allah razi olsun canim cok sagol.aminnallah sabır versin tekrar aynı acıları yaşatmasın inşallah canım...
okurken kendim yaşamış gibi çok üzüldüm çok zor olsa gerek Allah sabır versin
başın sağolsun cnmm bnmde acım çok yeni bnde 21 haftalık meleklerini kaybettim seni çok ii anlayabiliyorum bn onları canlı doğurdum bide içimden koptu bebeklerim allahım kmseye yaşatmasın büyük imtihan bzler için
Allah sabır versin canım,Aynı acıyı bende 3 ay önce yaşadım 12 hftalık kontrole gittik 10 hftalıkken kalbi durmuş senin anlattığın gibi eşime baktım ve şok oldum ağladım ama elden ne gelir İnşallah tez zamanda sağlıklı evlat verir rabbim. amin`maalesef bebegimi kaybettim` hamileligim suresince bu basligi gorunce gozlerimi kapatip sayfayi hizla gecmistim hep.Benimde basima gelebilecegini nereden bilebilirdim ki.Ilk denememdi ve ilk bebegimdi.8,5 haftalikken ultrasonda kalbi pir pir atan ve cok saglikli denen bebegimi 12,2 haftalik ultrason muayenesinde ogrendim ki yavrumun 10 haftalik minik kalbi durmus.Oysa ne umutlarla gitmistik..3 ay oldu diye derin bir ohh cekmis,artik tehlikeyi atlattim demistim.melegim hareketsizdi hemen anlamistim esime bakip aglamaya basladim..annem yanimizdaydi sok gecirdi.hepimiz aglamaya basladik.hastanede kurtaj olmayi beklerken dogum sancilari cektim..icimden ciger gibi parcalar cikti..dayanamamaya basladigim an acil olarak kurtaj yaptilar.Herkez hamileligimi biliyordu ve herkeze ayri ayri anlatmak,anlatirken yasamak kadar aci ne olabilir ki!Ama rabbiminde bir bildigi olmaliydi..sabrini verdi ve bugun 3 gun oncesine gore daha sakinim.patolojik incelemeye gonderdiler bebegimi ve bir kac hafta sonra kalbinin neden durdugunu ogrenecegim.Bu arada,5,5 haftalikken hafif kanamalarim baslamisti.son 2 haftadir acik kahverengi akintilarim vardi.ben basindan beri hic bulanti hissetmedim goguslerimde son gune kadar cok hassasti.ve basindan beri kasik agrilarim oldu.8 haftalikken kasik agrilarim durdu ve 9,5 10 haftalikken tekrar baslamisti.bebegimin kalbinin durdugunu hic anlayamadim..Rabbim,benim gibi bebegini kaybeden butun kadinlara sabir versin!Bizler ne kadar kutsal varliklariz,daha iyi anladim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?