canım öncelikle çok geçmiş olsun.. bundan sonraki gebeliğin sağlıklı olur inşallahh. acını çok iyi anlıyorum ve paylaşıyorum ben 3 bebek kaybettim benimde canım çok yanıyo ilki 18 haftalık ikincisi 5 haftalık sonuncusu tam 14 haftalıktı.. şöyle bi düşününce dayanılmıcak gibi geliyo ama allah sabrını veriyo.. unutuyo musun tabikii hayırr ama daha az acıtıyo, şunu söylemek istiyorum güçlü olmayı öğretiyo hayat malesef..
ben son kaybımdan sonra psikolojik yardım aldım ve çok faydası oldu eğer duygularınla başedemiyosan yardım almanı tavsiye ederim.. ama her şeyden önce kendi doktorun kendin olcaksın ..
Tesekkur ediyorum canim benim.Sanada buyuk gecmisler olsun.Rabbim birdaha yasatmasin insallah!Cok zor ve dayanilmaz geliyor evet ama ilk gun ki aci gibi degil.Biz kadinlar cok ama cok guclu varliklariz.Guclu olmayi ogretiyor hayat evet.Iyi bir evlilik,iyi bir is,saglik...hersey cok mukemmel gidiyor gibi gorunebiliyor ki benim oyleydi.ve ben 6 yil kariyer yapayim,sunuda halledeyim,bunuda yapayim diyerek hep erteledim cocuk yapmayi.Hatta cocuk yapmaya karar verdigimde bile korkularim,endiselerim vardi.Bir anda siddetli bir tokat yemiscesine irkildim bebegimi kaybettigimde.Ama biliyorum ki mutlak sebepleri vardi,hayirli degildi mutlaka.Panik atak hastasiyim ben,narkoz alirkende,yogun bakimda narkozun etksisinin gecmesini beklerkende nobetler gecirdim.Destek almadan yeni bir baslangic yapamayacagimi dusundemde kendi,kendimi iyilestirmeye calisiyorum.Icimde hepimiz icin yeseren bir umut var.Pozitif dusunup onume bakmak zorunda oldugumu biliyorum.Hepimizin rabbim gonullerine gore versin.