Canım çok yanıyor bu vicdan azabı beni bitirdi?

19 yasindaymissin simdi goruyorum. Yani 17 yasindayken adama iftira attin oyle mi? Hic mi sevilmedin hayatında nedir bu sacmaligin sebebi?
Bunu itiraf etmek zor ama o bilmiyor ben birkaç ay önce onun en yakın arkadaşını aylarca stalklayip sevgilisinden ayırıp sonra en yakın arkı ile flört ettim ve o bunu bilmiyor itiraf etmeli miyim...

Bunu itiraf etmek zor ama o bilmiyor ben birkaç ay önce onun en yakın arkadaşını aylarca stalklayip sevgilisinden ayırıp sonra en yakın arkı ile flört ettim ve o bunu bilmiyor itiraf etmeli miyim...
İtiraf etsen ne etmesen ne o seni bırakmış umrunda da değil mesaj atmıştın sınav sonucu için noldu ilgilenmedi

Konulari daha fazla desmeye gerek yok, acilen tedaviye baslaman gerekiyor. Ailene yasadiklarini ve yaptiklarini anlat, destek alman icin ugrassinlar. Bunlar hic ama hic normal seyler degil.

Yok söyleyip ortalığı dahada karıştırma. Hem söylesen daha fazla nefret eder senden birşey değişmez. Seven insan sevdiğine uzak durur yine de üzmez sende duş yakasından bırak bu takıntını.

Bir çocuk vardı ona çok kinliydim eski sevgilimdi sslerden az çok anlarsınız yaptiklarimi ona atmadığım kazık kalmadı bana bunları dedi ne yapacağım canım çok yaniyor
Sen vicdan azabı çekmiyorsun. Biri sana yakınsa sıkılıp zarar verip uzaklaşınca elde edememeyi hazmedemiyorsun. Bu çocuk ya da başkası değil mesele, kendin için tedavi ol.

Sen vicdan azabı çekmiyorsun. Biri sana yakınsa sıkılıp zarar verip uzaklaşınca elde edememeyi hazmedemiyorsun. Bu çocuk ya da başkası değil mesele, kendin için tedavi ol.
hayır gerçekten öyle değil durup dururken sıkıldığım için birine asla zarar vermem

hayır gerçekten öyle değil durup dururken sıkıldığım için birine asla zarar vermem
Adamı karalamışsın, aldatmışsın, adama iftira atmışsın şimdi de beni affetsin. Ya derdin afsa özür dile ve hatanı kabul edip uzaklaşarak ayıbını telafi et. Birini sevsen iyiliği için gidersin de. Ya yaşın 14 ya da hastasın başka izahı yok.

Lütfen biraz sakinleş ve uzak dur bu insandan. Daha küçüksün derslerini çalış bir üniversiteye yerleş yeni insanlar tanı ve geçmişini arkada bırak. İnsanları rahatsız etme daha fazla

İnsanlara bunu niye yapıyorsun? Ne zevk alıyorsun?
Ne bu kin öfke hırs ve düşmanlık?
Niye ailelere kadar olayı getirip dallandırıp budaklandırıyorsun?
Amacın ne?
İçin neden soğumuyor?
Daha 19 yaşındasın,evlerden ıraksın vallahi…
Hiç mi sevilmedin hayatında? Bi dur diyen olmuyor mu sana?
Yaşlı başlı insanlara yazık değil mi?

Onu yaptım, bunu itiraf etsem mi diyorsun hala
Adam seni affeder mi, döner mi? Bakılacak yüz bırakmamışsın ki sen?
Dünyada en son ikiniz kalsa yine olmaz bu iş
Hiç beklentiye girme ve toz ol piyasadan..
Yakasını bırak, durulsun ortalık
Ve bu olaydan ders çıkar kendine
Sert kayaya toslar,başına bela alırsın bir gün!!!
Herkes bu kadar alttan almaz seni.
Adam yine efendi efendi cevap vermiş, sövmemiş.
Abilik ettim demiş, hakkı da geçmiştir muhtemelen
Her neyaptıysan, yaptığın insanlığa yakışmayan cinsten.
İlişki iki kişi arasında yaşanır ve biter, ailelerin suçu ne?
Elalemi niye sevgilisinden ayırıp nispet olsun diye flört ediyorsun?
Aldığın ah’lar boyunu aşmış, çok tehlikeli, fesat,sinsi ve kinci bir insansın…
Evlerden ıraksın yaa !!!
Bu nasıl bir varoşluk, arkadaşın bile diken üstündedir senin, beni nerden vuracak acaba diye…

Lütfen bi frene bas,dur,mola ver, sakin ol…
Ayaklı bomba gibisin.
Hiç mi aklı başında,danışacağın biri yok?
Bi rahat bırak insanları,ders al yaşattıklarından da
Milletin ailesini,huzurunu bozarsan tabiki kendinde mutlu olamazsın. İlahi adalet denen bişey var !!

İnsanlara bunu niye yapıyorsun? Ne zevk alıyorsun?
Ne bu kin öfke hırs ve düşmanlık?
Niye ailelere kadar olayı getirip dallandırıp budaklandırıyorsun?
Amacın ne?
İçin neden soğumuyor?
Daha 19 yaşındasın,evlerden ıraksın vallahi…
Hiç mi sevilmedin hayatında? Bi dur diyen olmuyor mu sana?
Yaşlı başlı insanlara yazık değil mi?

Onu yaptım, bunu itiraf etsem mi diyorsun hala
Adam seni affeder mi, döner mi? Bakılacak yüz bırakmamışsın ki sen?
Dünyada en son ikiniz kalsa yine olmaz bu iş
Hiç beklentiye girme ve toz ol piyasadan..
Yakasını bırak, durulsun ortalık
Ve bu olaydan ders çıkar kendine
Sert kayaya toslar,başına bela alırsın bir gün!!!
Herkes bu kadar alttan almaz seni.
Adam yine efendi efendi cevap vermiş, sövmemiş.
Abilik ettim demiş, hakkı da geçmiştir muhtemelen
Her neyaptıysan, yaptığın insanlığa yakışmayan cinsten.
İlişki iki kişi arasında yaşanır ve biter, ailelerin suçu ne?
Elalemi niye sevgilisinden ayırıp nispet olsun diye flört ediyorsun?
Aldığın ah’lar boyunu aşmış, çok tehlikeli, fesat,sinsi ve kinci bir insansın…
Evlerden ıraksın yaa !!!
Bu nasıl bir varoşluk, arkadaşın bile diken üstündedir senin, beni nerden vuracak acaba diye…

Lütfen bi frene bas,dur,mola ver, sakin ol…
Ayaklı bomba gibisin.
Hiç mi aklı başında,danışacağın biri yok?
Bi rahat bırak insanları,ders al yaşattıklarından da
Milletin ailesini,huzurunu bozarsan tabiki kendinde mutlu olamazsın. İlahi adalet denen bişey var !!
Madem bu iş asla olmaz neden benimle saatlerce sohbet ediyor sakalasiyor konusuyor affedebilecegini söylüyor

Onsuz da yaparsin, ama onursuz gurursuz yasanmaz gülüm. Bana iftira atani bende sevmem. Yani onun tarafindan bir bak
Öyle benim yüzümden başına her şey gelebilirdi düşündükçe delircek gibiyim ya iftira attığım için biri ona vursaydi yanlış bı yerine gelseydi çocuğa bişi olsaydı ben iğrenç biriyim

Öyle benim yüzümden başına her şey gelebilirdi düşündükçe delircek gibiyim ya iftira attığım için biri ona vursaydi yanlış bı yerine gelseydi çocuğa bişi olsaydı ben iğrenç biriyim

Igrenc demiyelim de ama yaptiginin ne kadar büyük bir hata oldugunu anlamissindir. Iliskileri böyle toksik bir sekilde yasayip mutlu olani gördün mi hic cevrende? Kendine acilen ceki düzen vermelisin bundan sonra ayni seyleri yasamak ve en önemlisi yasatmamak icin. Gerekiyorsa tedavi de ol.

Back
X