- 13 Kasım 2016
- 187
- 26
- 13
- 30
- Konu Sahibi Yolunsonunda
Bir buçuk seneye yakın süren bir ilişkim var ya da sanırım vardı, bitti mi bilmiyorum... Ben bana vakit ayırmadığını düşündüğüm için biraz üstüne gittim sanırım ama çok üzülmüştüm, eski ilgisi sevgisi kalmadı diye hissettiğim için biraz istemeden üzerine gittim sanırım
Ben herkesi kendimden soğutacak biriyim galiba, sorun bende biliyorum, sanırım tanıdıkça benim ezik, soğunacak birisi olduğumu düşündü. Son aylarda küslük sürelerimiz hep küçük sebeplerden çıktı ve 2 haftayı geçti, ben günlerce arayıp uğraştım hep açmadı telefonlarımı hiç tepki vermedi günlerce hep öyle iki hafta sonunda barışıyorduk, şimdiyse gururumun kırıldığını hissediyorum, beni sevmediğini hissediyorum. Onu da hiç suçlayamıyorum çok çok iyi bir insan, parmakla gösteriyor herkes onu, çok temiz düzgün birisi... Ama benden soğudu sanırım, ben istemeden üzerin gittim sanırım, ama ilgisiz olduğunu hissetmeye başlamıştım ve hep yapmıyordum, sadece bazen dayanamadığımda istemeden üzerine gittim sanırım. Son sefer sen aramasan asla adamazdım demişti, aramızda hiç büyük bir şey yok ama böyle oluyor, kalbim çok acıyor nasıl davranacağımı bilmiyorum, sevgisinin bittiğini çok hissediyorum ama, öyle kıymetli birini kaybettim... Canım çok acıyor ne olur bana bir şey söyleyin, ben ne yapmalıyım, ne doğru ne yanlış bilmiyorum inanın...