Canım çok yanıyor, çok üzgünüm...

İlk defa sevmiş olabilirsin ama son olmayacak inan ki.
Kendini suçlamaktan vazgeç artık. Seven insan karşısındaki yanlış davranınca çekip gitmez.
Sen daha iyilerine, sana daha çok değer verecek, sevecek insanlara layıksın. Bir adamın peşinde heba etme kendini.
Evet, onun da bana göre çok ağır gelecek yanlışları oldu ama hiç çekip gidemedim, şu an bile gözlerim doluyor, çok zor geçiyor çok elimde değil :KK43:

Gerçekten darlıyorsun da ondan mı uzaklaştı yoksa zaten gidesi var, otu çöpü de bahane ediyor ama sen bununla yüzleşmek istemiyorsun da "ben darlıyorum" mu diyosun?
:110:

Kacan kovalanirmis ne kadar dogru bir soz. Siz kovaladikca o kendini degerli ulasilmaz hissediyor.
Kaçan kovalanır mı yoksa sevgisi mi bitti anlayamadım, başkardaki o hisleri aradım ama bulamayınca sorguladım kötü oldu, bugüne kadar hep ben aradım tartıştığımızda, her seferinde sen aramasan aramazdım dedi sorduğumda, çok ciddiydi hep... Çok üzgünüm ağır geliyor anılar gerçekten :(

Gerçekten darlıyorsun da ondan mı uzaklaştı yoksa zaten gidesi var, otu çöpü de bahane ediyor ama sen bununla yüzleşmek istemiyorsun da "ben darlıyorum" mu diyosun?
:110:
Aslında sanki gidesi var gibi biliyor musunuz, çünkü her zaman darlamadım ben, sadece bizim için özel bir günü birlikte geçirmek istemeyince çok sorguladım, sonra böyle oldu bu da çok yakıyor canımı :(

geri dönderse kabul etme. sen de peşinden koşma.
Ben hep sevgide gurur olmaz diye dayanamadım çünkü gerçekten çok sevdim değer verdim ama bırakmam lazım artık bunu da biliyorum :( Onun geri döneceğini hiç sanmıyorum, benim gibi olamadı hiç o, hep ben aradım açmayan o oldu, aramasan aramazdım diyen o oldu, bunları düşününce bile kalbim kırılıyor, ben böyle biri değildim ama birine kalbini açınca böyle oluyormuş sanırım insan

Aslında sanki gidesi var gibi biliyor musunuz, çünkü her zaman darlamadım ben, sadece bizim için özel bir günü birlikte geçirmek istemeyince çok sorguladım, sonra böyle oldu bu da çok yakıyor canımı :KK43:
Gidesi varsa ki var gibi diyosun o zaman can yanıklığına razı ol ilgilenme bırak gitsin. Böyle yaparsan yine gidecek ve elinde "evet sen beni darladın bunaldım ve gidiyorum" bahanesi olacak. Bak o daha beter can yangını söyliim.
şu an hissettiğin 1. derece ise o 3. derece.
Bu adam zaten bağıra bağıra gidiyor senden belli. Bırak bari aklına geldiğinde vicdanı sızlasın. Gerektiğinde dönüp özür dileyecek ezikliği olsun.
Onun gidişinin bahanesini niye üzerine alınıyosun ki.

Kaçan kovalanır mı yoksa sevgisi mi bitti anlayamadım, başkardaki o hisleri aradım ama bulamayınca sorguladım kötü oldu, bugüne kadar hep ben aradım tartıştığımızda, her seferinde sen aramasan aramazdım dedi sorduğumda, çok ciddiydi hep... Çok üzgünüm ağır geliyor anılar gerçekten :KK43:
Hep siz ilk adimi attiginiz icin alistirmissiniz.

Gidesi varsa ki var gibi diyosun o zaman can yanıklığına razı ol ilgilenme bırak gitsin. Böyle yaparsan yine gidecek ve elinde "evet sen beni darladın bunaldım ve gidiyorum" bahanesi olacak. Bak o daha beter can yangını söyliim.
şu an hissettiğin 1. derece ise o 3. derece.
Bu adam zaten bağıra bağıra gidiyor senden belli. Bırak bari aklına geldiğinde vicdanı sızlasın. Gerektiğinde dönüp özür dileyecek ezikliği olsun.
Onun gidişinin bahanesini niye üzerine alınıyosun ki.
Doğru söylüyorsunuz, o çoktan bahane etti bile bunalttın diye, vicdanını rahatlattı farkındayım, 15 gün konuşmasak merak etmeyen bir insan, ufacık tartışma için... Doğru söylüyorsunuz sizin söylediklerinizi yapmalıyım ama zaten o çoktan bahanesini bulup rahatlattı kendini farkındayım, karmaşık hissediyorum canım çok acıyor size anlatamam, şimdi bile gözlerim doluyor, kendimi suçluyorum hep, ama geçer mi bu sizce hep pişman olacakmışım yaptıklarımdan gibi hissediyorum

Doğru söylüyorsunuz, o çoktan bahane etti bile bunalttın diye, vicdanını rahatlattı farkındayım, 15 gün konuşmasak merak etmeyen bir insan, ufacık tartışma için... Doğru söylüyorsunuz sizin söylediklerinizi yapmalıyım ama zaten o çoktan bahanesini bulup rahatlattı kendini farkındayım, karmaşık hissediyorum canım çok acıyor size anlatamam, şimdi bile gözlerim doluyor, kendimi suçluyorum hep, ama geçer mi bu sizce hep pişman olacakmışım yaptıklarımdan gibi hissediyorum

Olmazsın. O hissetiğin acı değil. Ondan ilgi sevgi gördüğün zamanların özlemi.

Ben anlıyorum seni. Allah acına soğukluk versin senin için güzel olacaksa barışmayı nasip etsin

Back
X