canım çok yanıyor çok

geçmiş olsun üzüldüm
şu anda morale ihtiyacı var babanın
yanında olabilsen biraz daha rahatlardın
allah acil şifalar versin

Geçmiş olsun. Allah şifa versin inş. Sabır versin inş.

Bu tarz durumlarda söylenecek pek te birşey olmuyor malesef. Ölüm bu, zamanı yok. Ama ümidinizi de kaybetmeyin, belki de sonuç düşündüğünüz gibi olmayacak.

herkese teşekkür ederim.aramızda 9 saat mesafe var.okulda sınavlarım var bırakamıyorum.okulun varken gelme diyo kızıyo.kolay mı girdin okula diyo.ne yapcağımı bilmiyorum.yardım edin ne olur

herkese teşekkür ederim.aramızda 9 saat mesafe var.okulda sınavlarım var bırakamıyorum.okulun varken gelme diyo kızıyo.kolay mı girdin okula diyo.ne yapcağımı bilmiyorum.yardım edin ne olur

geçen yıl seninle aynı durumdaydım. anneannem kanserdi. tedavisi iyi gidiyor diye bana gelme dediler. hafiften grip oldu falan dedi annem. gel istersen dedi. ben gidemedim. uçak bileti yoktu. 2 gün sonra ağırlaştı. uyuttular. 5 dk önce gitsem görecektim onu. kardeşi yanındaydı ben giremedim. 10 gün sonra da kaybettik. aylarca kendimi suçladım. acı çektim.

baban haklı. okulu bırakamazsın. babanın eşi de kötü bi insanmış anladığım kadarıyla. herhangi bi kötüleşme durumunda umarım seninle bağlantıya geçecek kadar vicdanlıdır.

bazı şeyler elimizde değil canım. ben geçen yıl bunu çözemedim. sana yardım etmeyi çok isterdim. seni anlayabiliyorum. kendini suçlu hissediyorsun. babam hasta ben okulla uğraşıyorum diyorsun. az kaldı. sanırım sakarya üni.desin. erken kapanıyo orası. yaz okuluna falan kalmamaya çalış. 1ay dişini sık. bütün yaz tatilini o kadına rağmen babanla geçir. sonra benim gibi pişman olma. umarım iyileşir baban canım. bizim komşumuz iyileşmişti akciğer kanserinden. yazın hep yanında ol. bi de şöyle düşün allah korusun bi anda da olabilirdi her şey. benim yengem 40 yaşında, evde bulaşık yıkarken öldü. sapasağlamdı. oğlu askerdi. göremedi. o bile keşke izne gelseydim diye vicdan azabı çekti.

hiç babanın yanındaki kadına bakma bence sen git babanı gör
eğer baban hasta olmasaydı bile ben sana sürekli git derdim çnkü ölüm bi tek baban için diil senin için de geçerli
insanlar hayattayken değerleri bilinmeli
aradaki 3.şahıslara hiç aldırma dersleri de sorun etme 1-2 günlük bile olsa arada git gör

İmkanın varsa git babanı gör gülüm,onun da seni görmeye çok ihtiyacı vardır emin ol.

Ben de babacığımı o illet hastalıktan kaybettim.Seni çok iyi anlıyorum.

Tedavisinin bulunduğunu söylüyorlar,umarım babacığında da işe yarar da bian evvel eski sağlığına kavuşur.

Arkadaşlarını da kafana takma hiç,yeni arkadaşlar bulursun.Sen onları kaybettiğine üzülme,onlar üzülsün seni kaybettiklerine boşver...Cahilliklerine ver.

Üvey anneni de kafana takma ,dış kapının mandalı durumunda zaten.

Önemli olan sen ve babansınız,bir de kardeşin.

Dualarını eksik etme sakın...

hepiniz çok sağolun.evet bonpo sakaryada okuyorum işte her şey o kadar üst üste geliyo ki.erken kapanıyo ama staj yapmam gerekiyo yazın.bi ay sonra kapanıyo.20 mayısta bitiyo okul.biter bitmez gidicem ama o arada ya bişey olursa diye çok korkuyorum.o kadını çok da umursamıyorum aslında sadece söylediği şeylere üzüldüğüm için paylaşmak istedim.yakınlarını kaybeden herkesin de başı sağolsun.bu hastalığın tedavisi bulundu deniyo ama işte ilk aşamaydı daha ilkti ama ona rağmen ilerliyo,etki bile etmiyo.hepimiz allahın çizdiği kaderi yaşıyoruz.her şeyde bi hayır var derler.demek ki olması gereken buymuş.hepiniz sağolun destekleriniz için.

Biz sana destek vermesine gelince destek veririz ne demek de sen babana destek olmaya bak.

çok geçmiş olsun.. ben de bugün babamın kalp damarlarının 2 sinin daralmış olduğunu öğrendim. anjiyo olması gerekiyormuş acilen. o da kar ederse tabi.. ben de 10 saat uzaktayım nerdeyse. gitsen gidilmiyor.. babam da bana bişey olursa bi gün okumanıza sakın ara vermeyin bile dedi geçenlerde konuşurken. emin ol senin güçsüz olman ve üzülmen babanı daha çok üzer. güçlü ol, hepimizin başına gelecek hastalıklar, zorluklar. ama sabret. Allah yardımcın olur emin ol....

cnm çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

bence de senin baban ve arada da olsa git gör sonra sen üzülürsün niye gitmedim diye

Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Hiçbir zaman umudu kaybetmemek gerekir. Her şey bizim için.
Yine de fırsatın olursa keşke dememen için gidip görmeye çalış.

çok geçmiş olsun canım..Allah babanın yardımcısı olsun..tabi seninde.Acil şifalar diliyorum.Arkadaşlarınıda takma at kafandan değmez..

bence ne olursa olsun git gör babanı 1kaç saat bile gitt
dönersin hemen
helalik all
yarın keşke dememen için..........

Baba bambaska bisey allah sana ve kardesine bagislasin..
Inan simdi baban icin dua ediyorum,allah saglik versin.
Rabbim kurtarsin babani hastaligindan..Ona bol bol moral ver,yaninda olamasanda hergün ara,gülümse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…