Canım çok yanıyor.Fikirlerinize ihtiyacım var :(

nuripapacium

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
915
148
31
2,5 yıllık bir hikayem var.İlk sevgilim,ilk aşkım her anlamda her şeyin ilki.Ona o kadar çok inanmıştım ki yaşamadığım hiçbir şey kalmadı.Bir ömür boyu hep seni sevicem,hep hayatında olucam,hep elinden tutucam ne olursa olsun bırakmak vazgeçmek yok dedi ve hep inandırdı kendine sonunda aldatıp gitti.7 ay hiç konuşmadık,görüşmedik,iletişimimiz yoktu ama ben onu ilk günkü gibi sevmeye devam ettim.Kimsenin elini tutamadım kimseye bakamadım.. Bir gün bir erkek şans istedi ve kabul ettim.Değer verdiğini hissettim ve onun yokluğunu hissetmemeye çalıştım ama his mi etti ne oldu bilmiyorum hiç beklemediğim bir anda mesaj Attı ve hayatıma geri döndü.Sevgilimi hala onu Sevdiğim için bıraktım.İlişkimiz olmadı ama görüştük,konuştuk bağı koparmadık hiç.İki gün önce artık onu çok özlediğimi farkettim ve nerdeyse bi pazarda satılığa çıkarmadığım gururumu yine yok sayıp ben artık sevgili olmak istiyorum eskisi gibi dedim ve bunun mümkün olmadığını ve hayatında baskasının olduğunu onu sevdiğini söyledi.Bu mu sevgi anlayışın eğer seviyorsan benimle niye görüşüyorsun hala dedim bilmiyorum dedi.Ya bizi seçersin ya hayatındakine gidersin bir seçim yap dedim ama bizi seçmedi.Ona olan aşkıma ve yaşadığımız şeylere rağmen seçmedi.Bende peki dedim içimden gelen her şeyi yazdım ve Hoşçakal dedim bugün.Canım çok canıyor ama anlatamayacağım kadar çok.Kalbim uzun zamandır o kadar kırık ki toparlayamıyorum.Hayal kırıklıklarımın Altında ezildim ve kalkamıyorum artık.Sizce bu yaptıkları yanına kar kalır mı ve yine yazar mı bana?

Hata üzerine hata yapmışsın konu sahibi
Adam seni aldatmış gitmiş.. Sen onu hala sevmeye devam etmişin
Hayatına bak ne kadar güzel birisi girmiş.. Belkide doğru insandı ama senide onu bir başkası için bırakmış oldun..
Tıpkı sana yapılan gibi.. Bu karaktersiz için başkasının hayallerinide yıktın belkide..
Sakın bir daha o karaktersizle konuşma sakın bu kadar gurursuz olma lütfen
Bu saatten sonra inşallah yoluna bakıp mutlu olabilirsin..

Hata üzerine hata yapmışsın konu sahibi
Adam seni aldatmış gitmiş.. Sen onu hala sevmeye devam etmişin
Hayatına bak ne kadar güzel birisi girmiş.. Belkide doğru insandı ama senide onu bir başkası için bırakmış oldun..
Tıpkı sana yapılan gibi.. Bu karaktersiz için başkasının hayallerinide yıktın belkide..
Sakın bir daha o karaktersizle konuşma sakın bu kadar gurursuz olma lütfen
Bu saatten sonra inşallah yoluna bakıp mutlu olabilirsin..
O da masum değilmiş ki.Benimle Yatıp kalkmakmış aslında niyeti.İsabet olmuş yani ondan ayrılmak

O da masum değilmiş ki.Benimle Yatıp kalkmakmış aslında niyeti.İsabet olmuş yani ondan ayrılmak
anladım.. o zaman buda vesile olmuş oldu.
Kendine zaman ver kafanı dinle toparlan bir süre kimseyi hayatına alma..
Yine hatalar yapabilirsin cünkü.
Ben eminim ki mutlaka karşına seni gerçekten seven deger veren hayırlı bir kısmetin çıkacaktır
Umudunu kaybetme asla.. Allah yardımcın olsun

anladım.. o zaman buda vesile olmuş oldu.
Kendine zaman ver kafanı dinle toparlan bir süre kimseyi hayatına alma..
Yine hatalar yapabilirsin cünkü.
Ben eminim ki mutlaka karşına seni gerçekten seven deger veren hayırlı bir kısmetin çıkacaktır
Umudunu kaybetme asla.. Allah yardımcın olsun
Sağolun

Yanina kâr kalır cnm hayatına bak ..Bide kafanda ilkimdi cok ozeldi o ilkti die büyutme ondan once kimse olmadigi icin ilkti yani alti üstü ilkti baska bi özelligi yok:KK66:
Ben onun kimi kimseyo sevemem dedigin gun kendinde dahil kimseye ola sevgine inanmazsin ztn..
yarin karsina biri cikar seviyorm dersin snra acaba dersin acaba seviyormuyum?? Onun icin at gitsin kafandan ..ilkten ziyade sonun olacak adama asik olursun ins...
hem bi düsünsene aslinda ne kdr da eksi yönleri vardi da sen gormemezlikten geliyordun oyle dgl mi?
Mesela görmedigin yada cokta onemli oldugunu dusunmedigin bi ozelliginden bahsedeyim mi onun?
adam bildigin .....'miş.....
seni aldatmis...
seni aldatti...diyelim döndü cok pismanim zart zurt agladi bide...eee affettin..hadi diyelim bide evlendiniz
Ya sonra? Bu sekilde evlilik sürer mi hep süphe ....
sil at gitsin su adami..
Zamanini israf etme boyleleri icin:KK66:

Hepsine tamam da en sondaki " yine yazar mı bana " beni benden aldı önce onu söyliyim. Karşındaki adam bi pislik abidesi belli. Seni ve senle yaşadıklarını unutamamış olsa gerek ki hayatında bi başkası olmasına rağmen arkadaş ayağına yatıp senle görüşmeye devam etmiş. Sen olmasan elinin altında bulunan bi başkasına ulaşır yine yapardı pisliğini.. Kimisine karakter gibi yapışıyo bu eskiyi yan cepte tutma meselesi.
Canın yanıyo çünkü her şeye rağmen inanmayı seçmişsin bırak değmez diyecem zaten değmediğini defalarca! tecrübe etmişsin. Onun için üzüldüğün her bi dakika bile kayıp senin için ..
Topla kendini bir an evvel hatta bak vicdanının sadakası olsun onun için arada bi üzül; çünkü bu adam böyle gider

Kendine zaman ver ve iletişim yollarını kapat.Boş yere kendini berbat bir durumun içine sokuyorsun.

geçer atlatırsın bunları. karşına öyle biri çıkar ki o aklına bile gelmez. sadece şu aralar biraz sıkıntılı geçer ama bi bakmışşın unutmuşsun. arkadaslarınla şöyle güzel bi gezmeye çık. sabah kahvaltılarına git bahar geldi tertemiz o mis havayı içine çek ve herşeyin en hayırlısını iste Allah'tan

Herkesin ilkleri var ama kaç kişi bu yüzden kendini yerden yere atıyor?....
yapma allah aşkına...arabesk arabesk takılıp niye hayatından çaldırıyorsun?
üstelik aldatmış etmiş biri...
anlıyorum binevi şans vermeyi denedin kendince ama olmuyormuş gördün mü?
hadi toparlan...

Burada hatalarından bahsetmeyecegim tabiki sen sadece seviyorsun ve bu yuzden olan gururunuda unutup tekrar guvenmissin.Buna diyecek hicbir seyim yok ama yardım etmektense demek daha kolay olurdu.

Aldatılan cok arkadasım oldu hatta eskiden bende aldatıldım.O kadar unuttum artık umrumda degil ki basta aklıma bile gelmedi.Aldatılmak canını en cok severken yakar vazgectigin zaman seni fazla etkilemeyecek sadece salakmısım diyeceksin. Arkadaslarıma gelirsek onlarda unuttu.Aldatanların istisnasız hepsi geri döndü onu söyliyim bizim aramızda.Ve reddedildiler bu yüzden iclerinde hep ukte olarak kalmıs bu o aldatan insanların.Banada geri dönüldü. Ama hayatınıza cok iyi birisi girecek bütün yaralarınızı sarıcak unutturucak eskiyi umursamıycaksınız bile.Cünkü benim öyle oldu.Hayatımda ki kisi hayatımda öyle bir yer edindi ki gecmisin suan benim icin hicbir önemi yok. Sizin icinde böyle olucaktır er gec bigün

aldatan insanların gözleri doyumsuz oluyor maalesef...geri gelmiş ama sizi bir yoklamak amacıyla...bu adamın sevgisinden kimseye hayır gelmez...ne üzülmeye değer ne zaman kaybına...

2,5 yıllık bir hikayem var.İlk sevgilim,ilk aşkım her anlamda her şeyin ilki.Ona o kadar çok inanmıştım ki yaşamadığım hiçbir şey kalmadı.Bir ömür boyu hep seni sevicem,hep hayatında olucam,hep elinden tutucam ne olursa olsun bırakmak vazgeçmek yok dedi ve hep inandırdı kendine sonunda aldatıp gitti.7 ay hiç konuşmadık,görüşmedik,iletişimimiz yoktu ama ben onu ilk günkü gibi sevmeye devam ettim.Kimsenin elini tutamadım kimseye bakamadım.. Bir gün bir erkek şans istedi ve kabul ettim.Değer verdiğini hissettim ve onun yokluğunu hissetmemeye çalıştım ama his mi etti ne oldu bilmiyorum hiç beklemediğim bir anda mesaj Attı ve hayatıma geri döndü.Sevgilimi hala onu Sevdiğim için bıraktım.İlişkimiz olmadı ama görüştük,konuştuk bağı koparmadık hiç.İki gün önce artık onu çok özlediğimi farkettim ve nerdeyse bi pazarda satılığa çıkarmadığım gururumu yine yok sayıp ben artık sevgili olmak istiyorum eskisi gibi dedim ve bunun mümkün olmadığını ve hayatında baskasının olduğunu onu sevdiğini söyledi.Bu mu sevgi anlayışın eğer seviyorsan benimle niye görüşüyorsun hala dedim bilmiyorum dedi.Ya bizi seçersin ya hayatındakine gidersin bir seçim yap dedim ama bizi seçmedi.Ona olan aşkıma ve yaşadığımız şeylere rağmen seçmedi.Bende peki dedim içimden gelen her şeyi yazdım ve Hoşçakal dedim bugün.Canım çok canıyor ama anlatamayacağım kadar çok.Kalbim uzun zamandır o kadar kırık ki toparlayamıyorum.Hayal kırıklıklarımın Altında ezildim ve kalkamıyorum artık.Sizce bu yaptıkları yanına kar kalır mı ve yine yazar mı bana?

Erkek iste ne beklersin. Onlara gore ilişkiler oyun !

Bu acıdan kurtulmak istiyorsan o adamdan umut etmeyi bırak.Çünkü adam artık eskisi gibi değil yine aldatır bu sefer canın daha çok yanar.Neden affettim diye.Kaybettiğin tek şey ise zaman olur.Kendini etrafa kapatma.Kendine daha fazla kötülük yapma.Gör bak biriyle tanışacaksın ve şükredeceksin o pislikten kurtulduğuna.Ve onun mutlu olacağını düşünmüyorum.Bir zamanlar sana yaptığını şimdi yanındakine yapıyor aldatıyor.Ben şahsen direk soğurdum..

geçer atlatırsın bunları. karşına öyle biri çıkar ki o aklına bile gelmez. sadece şu aralar biraz sıkıntılı geçer ama bi bakmışşın unutmuşsun. arkadaslarınla şöyle güzel bi gezmeye çık. sabah kahvaltılarına git bahar geldi tertemiz o mis havayı içine çek ve herşeyin en hayırlısını iste Allah'tan

Çok güzel şeyler yazmışsınız ben de aynen böyle düşünüyorum.

Kullani
Kullanilan kadin durumuna dusme canim adammi kalmdi boyle birini sevecegme sokak kedisni sevrm muhtac dye

X