- Konu Sahibi hxuxzxuxnnnn
-
Merhaba;
Çok ama çok mutsuzum.ne yapacağımı şaşırmış bir haldeyim1,5 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım beni başka biriyle aldatmış.bunu üstüme kayıtlı olan cep telefonunun ayrıntısından öğrendim.aynı günlerde dakikalarda hem ona hem bana msj atmış.canım yanıyor içim yanıyor.bunu öğrenip ona söylediğimdede tamam ozaman bitsin dedi.ve ayrıldık.ben bunun için çok şeyler yaptım.kredi çektim.cebimdeki son parayı verdim.tefeciden bile para alıp ona verdim.sırf işlerini düzeltsin diye.ama o beni aldattı ve çekti o kadına gitti.canım yanıyor 2 gündür ağlıyorum(ayrılalı 2 gün oldu) bugün benim doğum günüm, bu yüzden bana msj atmış.doğum günümü kutlamış.ben bana dönsün istiyorum.onu çok seviyorum.dönermi sizce kızlar.ne olur bana yardım edin.
Merhaba;
Çok ama çok mutsuzum.ne yapacağımı şaşırmış bir haldeyim1,5 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım beni başka biriyle aldatmış.bunu üstüme kayıtlı olan cep telefonunun ayrıntısından öğrendim.aynı günlerde dakikalarda hem ona hem bana msj atmış.canım yanıyor içim yanıyor.bunu öğrenip ona söylediğimdede tamam ozaman bitsin dedi.ve ayrıldık.ben bunun için çok şeyler yaptım.kredi çektim.cebimdeki son parayı verdim.tefeciden bile para alıp ona verdim.sırf işlerini düzeltsin diye.ama o beni aldattı ve çekti o kadına gitti.canım yanıyor 2 gündür ağlıyorum(ayrılalı 2 gün oldu) bugün benim doğum günüm, bu yüzden bana msj atmış.doğum günümü kutlamış.ben bana dönsün istiyorum.onu çok seviyorum.dönermi sizce kızlar.ne olur bana yardım edin.
oda benim gibi acı çeksin istiyorum( pişman olsun istiyorum..yada ne olur içimdeki şu aşk ateşi sönsün..
hepiniz çok haklısınız...ama şuan ne yapacağımı bilemez haldeyim..canım acıyo ya çok hemde çok.nasıl yapabildi bana bunu.pişman olduğunu ayaklarıma kapandığını görmek istiyorum.belki öyle acım biraz diner((((((((((
Merhaba;
adama okadar iyilik yapmissin.. kendinden fedakarlik etmissin... ama o seni aldatmis..hemde aninda seni birakip ona gittigini biliyorsun, simdi affedersen bence ilerdede ayni seyi yapacak nasilsa ona gitsemde beni kabul ediyor diyecek..
keske daha önceden bilseydim bende bakardim benimkinin telefon ayrintilarina.yazdigi mesajlarin tam ne oldugunumu görüyorsun yoksa sadece aradigi yada msj attigi numaralarimi görüyorsun? cok merak ettimm..ama telefonu benim üstme kayitli deil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?