Canım çok yanıyor :((((

hxuxzxuxnnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2007
8
0
86
İstanbul
Merhaba;
Çok ama çok mutsuzum.ne yapacağımı şaşırmış bir haldeyim 1,5 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım beni başka biriyle aldatmış.bunu üstüme kayıtlı olan cep telefonunun ayrıntısından öğrendim.aynı günlerde dakikalarda hem ona hem bana msj atmış.canım yanıyor içim yanıyor.bunu öğrenip ona söylediğimdede tamam ozaman bitsin dedi.ve ayrıldık.ben bunun için çok şeyler yaptım.kredi çektim.cebimdeki son parayı verdim.tefeciden bile para alıp ona verdim.sırf işlerini düzeltsin diye.ama o beni aldattı ve çekti o kadına gitti.canım yanıyor 2 gündür ağlıyorum(ayrılalı 2 gün oldu) bugün benim doğum günüm, bu yüzden bana msj atmış.doğum günümü kutlamış.ben bana dönsün istiyorum.onu çok seviyorum.dönermi sizce kızlar.ne olur bana yardım edin.

çok üzüldüm...
sevgiline değer vermişsin, hakettiğini düşünmüşsün, onun için fedakarlıklar yapmışsın AMA...
o da sana en büyük kötülüğü yapmış.
hala bu adamı neden geri istiyorsun?
seni daha fazla hırpalayıp kullansın diye mi?
bence yapma,
PARADAN ÇOK DAHA DEĞERLİ ŞEYLER KAYBEDEBİLİRSİN!

başka birinin olduğunu bldiğin halde neden geri istiyorsun
sen çok sevmişsin ama o seni başkasıyla aldatacak kadar az değer vermiş
bide bunun evlilik boyutu var evlendikten sonrada yaparsa aynı şeyi
o zman daha rahat davranır zamanında nede olsa tepki vermedi beni geri kabul etti diye düşünür hataları sıralar

bence size değer vermeyen biri için bu kadar üzülmeyin..aşk acısından öleni görmedim..zamanla unutursunuz...

sana dönmesinimi istiyorsun??
hemde aldattığını bildiğin halde??
bence biraz zaman tanı kendine 2 gün ayrılık acısını dindirmek için erken bir süre ama bir kaç ay geçtikten sonra dönmesini istemiyecek nefret ediceksinn..

öncelikle çektiğin acının dünyada eşi benzeri olmayan seni içten içe kemiren ve seni bitiren bir acı olduğunu düşünüyorsun. sanki bundan sonra hayat durmuş artık hiçbirşeyin anlamı kalmamış zannediyorsun belki 1 hafta belki 1 ay daha böyle hissetmeye devam edeceksin.. belki oda yakında sana yeniden dönmek isteyecek..
ama zannetiğin gibi değil..
beynin ve duyguların sana oyun oynuyor.. hissettiğin şeyler onunla geçirdiğin zamanların özlemi olmaktan başka birşey değil..
eksiklik hissediyorsun o sana msj atmayınca veya aramayınca
dışarıda gezerken elini tutacak bir el seni kollayacak bir ruh arıyorsun ruhuna ama hepsi geçecek bunu unutma sen öncelikle onsuz da yapabileceğine kendini inandırmak için onunla yapmadığın değişik şeyler yap ve bunun tadını çıkar onuda en kısa sürede unut..
böyle bir vefasız geri gelse ne yapacaksın ilerde kucağında çocuğunla seni bidaha aldatmasını yada seni sürekli kandırmasınımı izleyeceksin..
böyle biriyle evlilik muhteşem olurmu sanıyorsun

her zaman geleceği düşün ve kararlı olmaya çalış.

hepiniz çok haklısınız...ama şuan ne yapacağımı bilemez haldeyim..canım acıyo ya çok hemde çok.nasıl yapabildi bana bunu.pişman olduğunu ayaklarıma kapandığını görmek istiyorum.belki öyle acım biraz diner ((((((((((

valla sana işaretlediklerim herseyi anlatıyordur bence hatanın en büyüğü sende çünkü o senin sadece sevgilin ne nişanlın ne kocan sadece sevgilin nasıl yaparsın bunu apacık para için kullanmıs seni daha dönsun istiyorsun bence numaranı fln değiştir gercekten acı cekmeye devam edeceksin aldatılmayı affettigin için

Döner sana bence de,adamın işi bu yanar döner baksana..
Sana da döner,diğerini de idare eder,üstüne üçüncü için de talep formu doldurur,kalemi de senden isteyip diğer kızdan da adına imzalamasını bekler..Zira o sırada haremine katacağı dördüncü dilber için alıcılarının ayarlarıyla oynamaya başladığı için vakti yoktur bunlara:hulya:

sevdiğim diyorsun dönmesini istiyorsun.
iyi misin gerçekten sen sana daha ne kadar zarar vermesini istiyorsun o kişinin.
kendinize yazık hepmiz seviyoruz aşık oluyoruz ama bence senin ki sevmek değil
sadece ona karşı bir bağımlılık aşkın gözü bu kadar kör olamaz....
ayrılık daha yeni olduğu için acı çekmen canın yanması normal ama
artık unut onu...!biliyorum zor ama böyle yapma kendine....

adama okadar iyilik yapmissin.. kendinden fedakarlik etmissin... ama o seni aldatmis..hemde aninda seni birakip ona gittigini biliyorsun, simdi affedersen bence ilerdede ayni seyi yapacak nasilsa ona gitsemde beni kabul ediyor diyecek..

keske daha önceden bilseydim bende bakardim benimkinin telefon ayrintilarina.yazdigi mesajlarin tam ne oldugunumu görüyorsun yoksa sadece aradigi yada msj attigi numaralarimi görüyorsun? cok merak ettimm..ama telefonu benim üstme kayitli deil..

Adamın cep telefonu sizin üzerinize kayıtlı... Maddi manevi çok emeğiniz geçmiş, bu devirde onun için kredi bile çekmişsiniz... akannehir (İnsan babasına borç vermeye korkuyor artık...)

Bu şartlarda adam size zaten ölüp bitmez, aşık olmazdı. Erkekler çok sevildiklerini hissettiklerinde istediğini elde etmenin rahatlığıyla başka limanlara yol alma eğiliminde bulunurlar siz sadece hissettirmekle kalmamış olağanüstü maddi icraatlarla bunu pekiştirmişsiniz. Geçenlerde yine yazmıştım klasik sözü "Birine vazgeçilmez olduğunu hissettirirsen ilk vazgeçeceği kişi sen olursun..." Nitekim öyle de olmuş sizin sağladığınız imkanları başkas(lar)ıyla birlikte olmak için kullanmış... Koynunuzda beslediğiniz yılandan söz ediyoruz...

Şu anki hisleriniz de aşktan, alışkanlıktan ziyade bilinçaltınızın size kendinizi kullanılmış hissettirmesinden başka bir şey değil... O nedenle "içinizde aşk ateşi" falan da yanmıyor, yaptıklarınızın pişmanlığı kavuruyor sizi sadece... Bunu size ailenizden biri, yakın bir dostunuz yapsaydı da aynı şeyi hissedersiniz ama bunun yaptığı iki kere çirkin çünkü arada başkası da var. Doğal olarak böyle bir adam ayaklarınıza kapanmaz, en fazla size tekrar maddi olarak ihtiyaç duyar, ilahi adalettir vs, bunu yapacak olursa da ayakkabılarınızı boyasın, ayak işlerinizi görsün, hizmetinize baksın da belki ödeşirsiniz... Eskaza boşta ya da yine meteliksiz kalıp ararsa bunları düşünün lütfen, unutun kendi kendize inandırdığınız aşk masalını, adamda değil aşk ateşi kıvılcım bile çakmamış maalesef... Aşk böyle ucuz adamların hissedebileceği kadar alt perdede bir duygu değil...

Parası bıtınce doner,
merak etmeyın.
E o ara pısmanlıkta duyar,
'bankamatık gıbı hatundu, nasıl kaybettım onu' dıye.
Bır vakıt sonra sızı arar, sızde pısman oldugunu! gordugunuz ıcın affedersınız.

Unutman için daha geçerli bir sebep olamaz heralde adam aldatmış daha neyi bekliyorsun unutmak için.
Bir de şu var bir erkeği annesi gibi cebine harçlığını koyup yedirip içirip yıkayıp giydirirsen seni annesi gibi görmeye başlıyor bir süre sonra heralde, heyecan duymuyor artık. E doğal olarak ya ayrılıyor ya aldatıyor.

acınız şuan çok yeni onsuz yapamam yaşayamam diye düşünüyorsunuz birisi ölünce bile 3-5 ağlayıp unutuyoruz hayat devam ediyor her şeye rağmen artık hayatınıza yeni bir başlangıç yapmalısınız ve geçmişi unutmaya çalışmalısınız.her şey insanın kendinde başlıyor ve kendinde bitiyor.
YA ÜMİTSİZSİNİZ YA ÜMİT SİZSİNİZ,YA ÇARESİZSİNİZ YADA ÇARE SİZSİNİZ...olanla ölene çare yok artık önüne bak yeni ufuklara yelken aç.kimse için hele de bir erkek için asla ve asla DEĞMEZZZZ. İNŞALLAH ALLAHIM SENİ KARŞILIKSIZ SEVECEK BİRİSNİ ÇIKARIR.bu zor günlerde de bol bol dua et ALLAH a yaklaş.ilahi güç bence her şeyle başa çıkmada birebir.

Canim elbet gececk hic dusunme degerim...sana deger vermeyen biri icin degmez...bende ayni seyleri yasadim..6 yil bekledim onu tam evlenecegiz derken dershaneden bir kizi seviyorum dedi ardindan iki yil once evlendigini ve bir cocukgu oldugunu ogrendim..yani hic degmez cnm..zamanina ve goz yaslarina yazik...suan 6 ay oldu ayrilali...bende para verdim neler yaptim neler ama degmiyor...birdahakine bukadar fedakarlik etmeyecegim o kesin....sende toparlanmaya bak...baskasini secen icin degmez.....

Ben ona bunların hiçbirini karşılık görmek için yapmadım.sevdim ya çok hemde çok sevdim.bende zengin biri değilimki ama hep elimdeki imkanları ona kullandım.kıyamadım ona üzülmesine dayanamadım.şimdi canım yanıyor.hem çok sevdiğim için hemde aldatılıp kullanıldığım için.ve pişman olsun istiyorum.ben bir daha asla ona dönmeyecem.çünkü bu normal bir ayrılık değil.sadece pişman olsun ayaklarıma kapansın bende onu istemiyim.Allahım bana bu kudreti versin sadece (((((((

Doğru Burcum hat benim üstüme kayıtlı.kimse ona bunları yapmazken abası bile ben ona her türlü iyiliği yaptım.ne yazdığını göremiyorum tabiki sadece aradığı ve msj attığı numaraları görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…