canım cok yanıyor

tugba5761

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
554
2
38
kızlar kendımı cok kotu hıssedıyorm hala aklımdan cıkmıyor yasadıgım 7 yasındaydım amcamın oglu bızde kalıyordu askerden gelmıstı ben odamda yatıodum yenı uyumaya baslamıstm annemler evde yoktu odaya gırdı sessızce yorganımı actı hıssettım seesımı cıkaramadım:S pijamamı ındırdı orama baktı bıraz elıylede sonra bn kıpırdaynca kapattı evden cıktı sımdı devamlı yuzyuze gelıyoruz aklımdan cıkmıyr nefrte edıyorum ondan dun aklıma geldı cok agladım ruyamda sayıklamısım esım dedı sen kucukken ne yasadım devamlı kuccukken dıye sayıkladın dedı dıyemem ona mahveder onu:S tek bıldıgım olmeden sölemek ıstıyorum allahın belasına nefret edıyorum ondan nasıl unutucm bu durumu ya 24 yasındayım unutamadım:S

kızlar kendımı cok kotu hıssedıyorm hala aklımdan cıkmıyor yasadıgım 7 yasındaydım amcamın oglu bızde kalıyordu askerden gelmıstı ben odamda yatıodum yenı uyumaya baslamıstm annemler evde yoktu odaya gırdı sessızce yorganımı actı hıssettım seesımı cıkaramadım:S pijamamı ındırdı orama baktı bıraz elıylede sonra bn kıpırdaynca kapattı evden cıktı sımdı devamlı yuzyuze gelıyoruz aklımdan cıkmıyr nefrte edıyorum ondan dun aklıma geldı cok agladım ruyamda sayıklamısım esım dedı sen kucukken ne yasadım devamlı kuccukken dıye sayıkladın dedı dıyemem ona mahveder onu:S tek bıldıgım olmeden sölemek ıstıyorum allahın belasına nefret edıyorum ondan nasıl unutucm bu durumu ya 24 yasındayım unutamadım:S

Ne diyeceğimi bilemedim. Bence artık saklamamalısın. O sapığın gerçek yüzünü herkes bilmeli en önemlisi de eşin sonuçta sen kötü birşey yapmadın o pislik yaptı. :47:

bence eşine hiç söyleme.
bi sebep bul, kuzeninle arayı boz, bir daha da görüşme. sadece kendisine söyle yüzüne vur, bidaha da yüzüne bakamasın. Sonra da unut gitsin.

Olayı gündeme getirmeyin derim aileler tartışır ama eşinize anlatın çünkü bilmesi lazım yanınızda olur kuzeninize mesafeli davranır

Pislik herif:41:

Yaptığı yanına kar kaldı demek pis sapığın:19:

Görüşmeyi kesin, mümkünse onun bulunduğu ortama asla girmeyin.

bence eşine ve ailelere söyleme bir aile faciası olabilir..yine sen daha mutsuz olabilirsin..ancak başına gelen bilir fakat...amca oğluğla görüşmek zorunda değilsin iyice uzaklaş...ne bleyim eşine başka bir şekilde söyle..mesela dersin gıcık oluyorum ben bu adama ..hareketleri gıcık..suratını sevmiyorum..bu şekilde evine veya bir şekilde uzaklaş ve konuşmamaya gayret göster...ne terbiyesiz adammış ben de gıcık oldum..ne yazacağımı dahi şaşırdım...

hala benı sıkıstırıyo esım ruyada bagırıodun noldu kucukken dıye:( konusmuyorum ama esımle arası cok ıyı:( of kafayı yıcem soylersem kıyamet kopar sonucta onunda esı ve ıkı cocugu var ben onun yuzune vurup tokat atmak ıstyrm abım yok benım ben hepp abı gıbı gorurdm ne bılım kucuk yasta basıma bunu getrdı(:

hayır anlatmamıstım:S sadece ozmn bıdaha benı yanlız bırakmayın deyıp aglamıstım noldu dedıler kotu ruya gordum demıstım:( halada anlatmadım

aslında büyüdüğünde bunu annene anlatmalıydın, herşey daha farklı olurdu
şimdi eşine anlatsan ne olacakki

okurken bile sinir oldum rezalet ya. Allah size sabır versin ne diyeceğimi bilmiyorum. inşallah bir şey bahane olur da eşinizin arası açılır o pislikle...

Tamam yaşanan şey iğrenç ama bunca yıl saklamışsınız, şimdi evlenince neden bu kadar ağırınıza gitmeye başladı eşinizle bu kadar samimi olma derecesine getirmeseydinizde başta bir tavır koysaydınız yada ne bileyim kendisine bunca yıl hiç mi belli etmediniz nefretinizi? Şuan bunu eşinize söylemeniz çok yersiz olur . Çünkü oda evli sizde evliymişsiniz. O da bunu yaparken tamam iğrenç bir şey ama bu yaşta değildi değil mi ? Onunda yaşı küçükse bu olay olduğunda ergenlikteki saçma hareketlerden biri olarak değerlendirilebilir tabi bu onu haklı çıkarmaz ama yıllarca susup, bir şey yokmuş gibi davranıp evliyken birden bunu ortaya çıkarmanız da bana pek mantık işi gelmedi.

hala benı sıkıstırıyo esım ruyada bagırıodun noldu kucukken dıye:( konusmuyorum ama esımle arası cok ıyı:( of kafayı yıcem soylersem kıyamet kopar sonucta onunda esı ve ıkı cocugu var ben onun yuzune vurup tokat atmak ıstyrm abım yok benım ben hepp abı gıbı gorurdm ne bılım kucuk yasta basıma bunu getrdı(:

bence bunu herkesten önce annenize anlatın ardından anneniz eşinize söylemeniz konusunda olumlu bir şey söylerse eşinize uygun bi dille anlatırsınız. Çok kötü bir durum yazıklar olsun öyle kuzene.

Peki kuzeninizin eşine söylemeyi hiç düşündünüz mi ? Gerçi neyi değiştirecek ki...
benim fikrim kesinlikle önce annenizin sonra da eşinizin bilmesi gereken bir durum
Allah yardımcınız olsun :53:

bence eşine ve ailelere söyleme bir aile faciası olabilir..yine sen daha mutsuz olabilirsin..ancak başına gelen bilir fakat...amca oğluğla görüşmek zorunda değilsin iyice uzaklaş...ne bleyim eşine başka bir şekilde söyle..mesela dersin gıcık oluyorum ben bu adama ..hareketleri gıcık..suratını sevmiyorum..bu şekilde evine veya bir şekilde uzaklaş ve konuşmamaya gayret göster...ne terbiyesiz adammış ben de gıcık oldum..ne yazacağımı dahi şaşırdım...

evet bence de melanın dediği çok doğru.seni yalanlayabilir.o zaman küçüktü ne bilsin der.ne biliyim işte.bi şekilde ispat edemezsin sonuçta.iftira falan der başka bişey der.yani aile faciası çıkmasın.melanın dediği gibi gıcık oluyorum de bişey uydur görüşme onunla.anlatmak istiyorsan sadece ama sadece annene anlat.en iyisi bence susmak ve Allah'a havale etmek.O en iyisini bilir.

Tamam yaşanan şey iğrenç ama bunca yıl saklamışsınız, şimdi evlenince neden bu kadar ağırınıza gitmeye başladı eşinizle bu kadar samimi olma derecesine getirmeseydinizde başta bir tavır koysaydınız yada ne bileyim kendisine bunca yıl hiç mi belli etmediniz nefretinizi? Şuan bunu eşinize söylemeniz çok yersiz olur . Çünkü oda evli sizde evliymişsiniz. O da bunu yaparken tamam iğrenç bir şey ama bu yaşta değildi değil mi ? Onunda yaşı küçükse bu olay olduğunda ergenlikteki saçma hareketlerden biri olarak değerlendirilebilir tabi bu onu haklı çıkarmaz ama yıllarca susup, bir şey yokmuş gibi davranıp evliyken birden bunu ortaya çıkarmanız da bana pek mantık işi gelmedi.

Ben de sizin gibi düşünmüştüm, sonra tekrar okudum. Adam askerden gelmiş, yani en az 19-20 yaşında, bu kız ise sadece 7. Resmen pedofil bu adam!! 7 yaşında kuzenine bu gözle bakan.

Na yapılır bilmiyorum. Hala etrafı için bir tehdit midir?:41:

Konu sahibi lütfen en azından bu adamı tamamen hayatınızdan çıkarın. Bakışları, tavırları hoşuma gitmiyor. Onu etrafımda görmek de istemiyorum, seninde görüşmeni istemiyorum diyin eşinize

içine attıkça unutamayacağın kesin.psikolojini bozmuş.senin ayıbın hatan yok.içine atma.istersen psikolojik yardım al.o kişiyi hayatından tamamen çıkarman lazım.yoksa sürekli aklına gelir.eşinede anlatmalısın ama tabi psikolojik yardım alarak bence

sen susmuşsun .. ya başkasına da yaparsa yaptıysa .. ya çok yakınındaki biride senin gibi susuyorsa?
çok zor yani bence söylemen gerek o insanın akli dengesi normal değil
dikkatli olman gerekli güvenebildiğin birileriyle paylaşmalısın

Amca oğlunuzun o zamanki yaşını merak etmiştim yani siz 7 yaşındayken onunda 7-8 yaşlarında olduğunu tahmin ediyordum ki böyle şeylerin doğal olabileceğini söyleyecektim..İkinizde çocuksunuz merak olmuştur diye içinizi yumuşatmaya çalışacaktım ki yukarıdaki yorumu görünceye kadar.Yani o zamanlarda kuzeninin 19-20 li yaşlarındaydı yani :18: İşte şimdi durum değişir..Senin başta mutlaka psikoloğa gitmen gerekiyor gerekirsede Hipnoz tedavisini öneririm geçmişte yaşadığın şeyleri unutmanda yardımcı olabileceğini düşünüyorum..Aşağılık kuzenin içinde ne yap ne et kesinlikle görüşmeyi bitir...Yoksa o gözünün önünde olduğu sürece sen daha çok yıpranırsın unutmak imkansızlaşır.

Back
X