• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çooook sıkılıyor

Evde yapılacak en güzel şey kahve eşliğinde kitap okumak ama o gücü kendinizde bulamadıysanız filmde izleyebilirsiniz oda olmadıysa uzun zamandır kendinizi ihmal ettiyseniz şimdi ilgilenmenin tam zamanı. Saç, yüz, vücut bakımı yapabilirsiniz mesela evde eşyaların yerlerini değiştirip yeni dekor yapabilirsiniz. Bir kek çırpıp güzel yemekler yapıp en sevdiğiniz yakınlarınızı çağırıp sohpetin dibine vurabilirsiniz. Yapacak iş çok :)

Bende oyle olmustum o yuzden sordum.stresten 2 hafta boyunca hem ruhen hem fiziken berbat haldeydim.sizde kpssye mi giriyosunuz.
Benim kasimsa ama illa o 90 pauni alacam illa yapcam dedim 15 gunde 10 net artti ama suan bu haldeyim

Bol bol Soda ,tuzlu ayran için, surekli suyla beraber elektrolit kaybı yasamissiniz, tansiyonunun düştüğü için yorgun hissediyorsunuz.

Ben size bir doktora gitmenizi öneririm.
Sağlık problemi yaşıyorsunuz ve bunun çözümü burası değil.
Geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun öncelikle, inşallah en kısa zamanda eski enerjinize kavuşursunuz. Arkadaşlar yazmışlar ama bence de dizi-film izleyebilirsiniz. Gerçi o da bir müddet sonra sıkıyor. Eskiler ne der bilirsiniz "Sıkı can iyidir, çabuk çıkmaz" :D

Benim kasimsa ama illa o 90 pauni alacam illa yapcam dedim 15 gunde 10 net artti ama suan bu haldeyim
Boyle kafaya takmayin daha kac ay var simdiden boyle olursaniz zor.cok stres sizi kotu etkiler ve sinavdada bisey yapamazsiniz.ben suna inaniyorum ne kadar rahat girersek o kadar iyi geciyo sinavlar.ben bi yil boyunca fena calistim stresten berbat bi puan aldim.sonra hic takmadan girdim cok iyi aldim.yani stresin size hic bi faydasi yok.sinav hayatin sonu degil

Boyle kafaya takmayin daha kac ay var simdiden boyle olursaniz zor.cok stres sizi kotu etkiler ve sinavdada bisey yapamazsiniz.ben suna inaniyorum ne kadar rahat girersek o kadar iyi geciyo sinavlar.ben bi yil boyunca fena calistim stresten berbat bi puan aldim.sonra hic takmadan girdim cok iyi aldim.yani stresin size hic bi faydasi yok.sinav hayatin sonu degil
Ole gercekten ama insan dusunmeden edemiyor. Birde evliyim ve daha zor calismak

Back
X