- 6 Haziran 2018
- 295
- 659
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiliyoeum kuran okuyorum dinliyorum cok sukur.Namaz kılın hatme başlayın
Bende oyle olmustum o yuzden sordum.stresten 2 hafta boyunca hem ruhen hem fiziken berbat haldeydim.sizde kpssye mi giriyosunuz.Hayir cok degil sadece sinva cok calisip cok yiprattim kendimi
Benim kasimsa ama illa o 90 pauni alacam illa yapcam dedim 15 gunde 10 net artti ama suan bu haldeyimBende oyle olmustum o yuzden sordum.stresten 2 hafta boyunca hem ruhen hem fiziken berbat haldeydim.sizde kpssye mi giriyosunuz.
Boyle kafaya takmayin daha kac ay var simdiden boyle olursaniz zor.cok stres sizi kotu etkiler ve sinavdada bisey yapamazsiniz.ben suna inaniyorum ne kadar rahat girersek o kadar iyi geciyo sinavlar.ben bi yil boyunca fena calistim stresten berbat bi puan aldim.sonra hic takmadan girdim cok iyi aldim.yani stresin size hic bi faydasi yok.sinav hayatin sonu degilBenim kasimsa ama illa o 90 pauni alacam illa yapcam dedim 15 gunde 10 net artti ama suan bu haldeyim
Ole gercekten ama insan dusunmeden edemiyor. Birde evliyim ve daha zor calismakBoyle kafaya takmayin daha kac ay var simdiden boyle olursaniz zor.cok stres sizi kotu etkiler ve sinavdada bisey yapamazsiniz.ben suna inaniyorum ne kadar rahat girersek o kadar iyi geciyo sinavlar.ben bi yil boyunca fena calistim stresten berbat bi puan aldim.sonra hic takmadan girdim cok iyi aldim.yani stresin size hic bi faydasi yok.sinav hayatin sonu degil
Aynem tansiyonum 8 e 4 dusunun artikBol bol Soda ,tuzlu ayran için, surekli suyla beraber elektrolit kaybı yasamissiniz, tansiyonunun düştüğü için yorgun hissediyorsunuz.
Ben hamileyken calisip atandim.bence halinize sukredin streste yapmayin.hic birsey sagliktan onemli degilOle gercekten ama insan dusunmeden edemiyor. Birde evliyim ve daha zor calismak
Herdeyin basi saglik gercekten. Darisi basima artik. Ama hayirlisida neyse o olsun her zaman icinBen hamileyken calisip atandim.bence halinize sukredin streste yapmayin.hic birsey sagliktan onemli degil