- 7 Ağustos 2019
- 555
- 2.268
- 113
- Konu Sahibi Maviiiiiiiii
-
Ilk öncelikle size tesekür ediyorum cok güzel yazmissiniz...Yani eşiniz sizin hastaneye gitmenize izin vermedi mi ? Bundan dolayı da arkadaşınız size darıldı sanırım.
Birincisi izin vermemek neye göre şekilleniyor sizin evliliğinize bunu bilemediğim için yorum yapmak zor oluyor.
Yani böyle hep müdahale mi eder gidiş gelisinize.
Hadi müdahale ediyor diyelim, yalan söylediğiniz düşündürecek kadar neden size karşı güvensiz ?
Arkadaş konusunda ise , kırılgan, alıngan insanlarla arkadaslik yapmak zordur ve benim tercihim böyle kişilerle arama mesafe koymaktır.
Tabikide, biz gece gündüz hep konusurduk bundan bir iki ay önce bana demisdiki artik sabah ve aksam konusmayi birakalim telefondan cocuklara zaman ayiramiyorum bende anlayisli tabikide dedimHiç konuştunuz mu , neden soğuk davrandigiyla ilgili, kendinizi anlattınız mi ?
Tabikide, biz gece gündüz hep konusurduk bundan bir iki ay önce bana demisdiki artik sabah ve aksam konusmayi birakalim telefondan cocuklara zaman ayiramiyorum bende anlayisli tabikide dedim
Dün msj atmistim anlamiyorum böyle davranmana onun da cevabi „ben bagli olmak istemiyorum, yeterince gerginim rahat birak beni“ onun üzerine de tamam dedim sadece..
Aynen canim en iyisi böyle yapmak..çok ilginç bi sorun var belli ki biraz gözlemleyin en iyisi
Aaa ben bu konuyu acdigimi unutmusum... o konu üzerinde daha neler yasandi.arkadasinizin kusmesinden cok esinizle iliskinize odaklansaniz daha iyi olur bence. size arkadas degil koca lazim..
adam ne diye inanmadi? ne diye yollamadi? ne diye kanitlamaniza izin vermedi? bunlar normal mi sizce?
her zaman her konuda kendi ailesini onde tutmali insan. arkadas vs bir yere kadar. esler bazen bir sey dedigi zaman bir durup dusunmek lazim hakli olabiliyorlar. simdi gorusmuyorsunuz herhalde?Aaa ben bu konuyu acdigimi unutmusum... o konu üzerinde daha neler yasandi.
Ben arkadasimla hep inisli cikisli günler yasadim öncedende sonradanda ama cok sevdigim icin üzerinde durmazdim. Esim onunla görüsmemi azaltsam iyi olur demisdi.. ama ben yinede sevdigim icin canimdi herseyimdi. Esim belliydi bir kac seyler duymustu.. ve son bomba olay da Aralik ayinda yasandi. Canim dostum dedigim arkadasim herkeze benimle alakali kötü konusmus hakkimda cirkin seyler anlatmis. Bunlarin hepsini tek günde degil birer birer hepsini ögrendim.
Aynen dediginiz gibi olmali. O saate kadar öyle yapmiyordum malesef. Ama simdi tabikide herseyden önce Annem Babam sonra da Esim geliyorher zaman her konuda kendi ailesini onde tutmali insan. arkadas vs bir yere kadar. esler bazen bir sey dedigi zaman bir durup dusunmek lazim hakli olabiliyorlar. simdi gorusmuyorsunuz herhalde?
Inanin bende bilmiyorumİnsanlar neden hastaneye tek gidemiyorlar anlamıyorum.
Kesinlikle haklisiniz. Yaptigim tecrübeden dolayi artik bende öyle düsünüyorum..Arkadaştan çok eşiniz önemli, öncelik eşinizin olsun aynı hayatı paylasiyor, yaşıyorsunuz.. Arkadaşlık bir yere kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?