hxuxrrem 2000 SEN BU SEVGİYİ HAKETMEDİN Kayıtlı Üye 14 Aralık 2007 5.323 31 156 İstanbul 19 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi qusel #21 zeliş82 .!.: Çok gÜzeller maŞallah...hÜrremcİm İyİ gÜnlerde gİydİrİrsİn kızına İnŞallah... Genişletmek için tıkla... ALLAH RAZI OLSUN zelişim benim... .. İNŞALLAH .:Saruboceq:..
zeliş82 .!.: Çok gÜzeller maŞallah...hÜrremcİm İyİ gÜnlerde gİydİrİrsİn kızına İnŞallah... Genişletmek için tıkla... ALLAH RAZI OLSUN zelişim benim... .. İNŞALLAH .:Saruboceq:..
burcuuu O 62 kg geri gelecek :) Kayıtlı Üye 26 Ekim 2008 6.173 57 163 19 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi qusel #22 Ayy ne güzel bir sürpriz böyle,Hürremcim eminim çok yakışıcak prensesine, güle güle kullansın inş.
hxuxrrem 2000 SEN BU SEVGİYİ HAKETMEDİN Kayıtlı Üye 14 Aralık 2007 5.323 31 156 İstanbul 19 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi qusel #23 yeni_anne .!.: Ayy ne güzel bir sürpriz böyle,Hürremcim eminim çok yakışıcak prensesine, güle güle kullansın inş. Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler tatlım benim....hemde çok özel bir süpriz.....ALLAH RAZI OLSUN GÜZELİMDEN .:Saruboceq:..
yeni_anne .!.: Ayy ne güzel bir sürpriz böyle,Hürremcim eminim çok yakışıcak prensesine, güle güle kullansın inş. Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler tatlım benim....hemde çok özel bir süpriz.....ALLAH RAZI OLSUN GÜZELİMDEN .:Saruboceq:..
Anka Nirvana Pro Üye 25 Ekim 2008 52.628 114.828 1.223 19 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi qusel #24 bu çocuk bütün bunları ne zaman giyecek merak diyorum... dldurdunuz valla heryeri... çok tatlı olmuşlar canım ellerine sağlık..
bu çocuk bütün bunları ne zaman giyecek merak diyorum... dldurdunuz valla heryeri... çok tatlı olmuşlar canım ellerine sağlık..
Sersoy www.ebruhane.blogcu.com Kayıtlı Üye 17 Kasım 2007 2.998 2 316 46 İstanbul 19 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi qusel #25 ay nisan hanım doğacak büyüyecek de bunları mı giyecek... yerim ben onu..çok şanslı olacak bu kız nazar değmesin ellerine sağlık guzelcim çok güzel olmuş... Alevcim sağlıcakla giydirmeyi nasip eder inşallah rabbim..
ay nisan hanım doğacak büyüyecek de bunları mı giyecek... yerim ben onu..çok şanslı olacak bu kız nazar değmesin ellerine sağlık guzelcim çok güzel olmuş... Alevcim sağlıcakla giydirmeyi nasip eder inşallah rabbim..
qusel İnci Tanem Kayıtlı Üye 20 Şubat 2007 2.697 285 688 39 20 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi qusel #26 hürrem 2000 .!.: :1shok:...:1shok:....:1shok:.....:1shok: AMAİN TANRIMMMMMMMMMMMMMM.....delikafadulden SÜPER....olmuş güselimmmmmmm..... ne dicemi şaşırdım.... çok etkilendim....çooooook duygulandım....senağlama ALLAH RAZI OLSUN.....sizin gibi arkadaşlarım ,dostlarım var....ve bebeğim ,minik mucizem çook şanslıymış....RABBİM YARDIMCIMIZ OLUYOR... İYİKİ VARSIN ,İYİKİ VARSINIZ.....senağlama.... CANIM ARKADAŞIM BENİM....Şeniz Genişletmek için tıkla... cnm begenmene cok sevındım senın guzel yuregın daha fazlasını hak edıyor ama elımızden gelen bu:1hug:
hürrem 2000 .!.: :1shok:...:1shok:....:1shok:.....:1shok: AMAİN TANRIMMMMMMMMMMMMMM.....delikafadulden SÜPER....olmuş güselimmmmmmm..... ne dicemi şaşırdım.... çok etkilendim....çooooook duygulandım....senağlama ALLAH RAZI OLSUN.....sizin gibi arkadaşlarım ,dostlarım var....ve bebeğim ,minik mucizem çook şanslıymış....RABBİM YARDIMCIMIZ OLUYOR... İYİKİ VARSIN ,İYİKİ VARSINIZ.....senağlama.... CANIM ARKADAŞIM BENİM....Şeniz Genişletmek için tıkla... cnm begenmene cok sevındım senın guzel yuregın daha fazlasını hak edıyor ama elımızden gelen bu:1hug:
qusel İnci Tanem Kayıtlı Üye 20 Şubat 2007 2.697 285 688 39 20 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi qusel #27 hürrem 2000 .!.: canım arkadaşım benim ya.. ne kadar düşüncelisin .... RABBİM GÜZEL YÜRĞİNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH.....:Saruboceq: Genişletmek için tıkla... saol bıtanem aminnn
hürrem 2000 .!.: canım arkadaşım benim ya.. ne kadar düşüncelisin .... RABBİM GÜZEL YÜRĞİNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH.....:Saruboceq: Genişletmek için tıkla... saol bıtanem aminnn
qusel İnci Tanem Kayıtlı Üye 20 Şubat 2007 2.697 285 688 39 20 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi qusel #28 Sersoy79 .!.: ay nisan hanım doğacak büyüyecek de bunları mı giyecek... yerim ben onu..çok şanslı olacak bu kız nazar değmesin ellerine sağlık guzelcim çok güzel olmuş... Alevcim sağlıcakla giydirmeyi nasip eder inşallah rabbim.. Genişletmek için tıkla... saol sersoycum ınsallah saglıkla gıyer
Sersoy79 .!.: ay nisan hanım doğacak büyüyecek de bunları mı giyecek... yerim ben onu..çok şanslı olacak bu kız nazar değmesin ellerine sağlık guzelcim çok güzel olmuş... Alevcim sağlıcakla giydirmeyi nasip eder inşallah rabbim.. Genişletmek için tıkla... saol sersoycum ınsallah saglıkla gıyer
incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Kayıtlı Üye 10 Aralık 2007 25.340 26 208 42 İsviçre 20 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi qusel #29 ay ay ay hepside birbirinden güzeller ya ellerine emegine saglik hürremin meleginede cok yakisicak kessin saglikla iyi günlerde giyer insallah
ay ay ay hepside birbirinden güzeller ya ellerine emegine saglik hürremin meleginede cok yakisicak kessin saglikla iyi günlerde giyer insallah
hxuxrrem 2000 SEN BU SEVGİYİ HAKETMEDİN Kayıtlı Üye 14 Aralık 2007 5.323 31 156 İstanbul 20 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi qusel #30 Sersoy79 .!.: ay nisan hanım doğacak büyüyecek de bunları mı giyecek... yerim ben onu..çok şanslı olacak bu kız nazar değmesin ellerine sağlık guzelcim çok güzel olmuş... Alevcim sağlıcakla giydirmeyi nasip eder inşallah rabbim.. Genişletmek için tıkla... ya teyzesi.. bak neler yapmış da bende giydireceğim hayırlısıyla.... AMİN sersoyum .... sıra sende.. sanada yapıcaz inşallah el birliğiyle.... :Saruboceq:
Sersoy79 .!.: ay nisan hanım doğacak büyüyecek de bunları mı giyecek... yerim ben onu..çok şanslı olacak bu kız nazar değmesin ellerine sağlık guzelcim çok güzel olmuş... Alevcim sağlıcakla giydirmeyi nasip eder inşallah rabbim.. Genişletmek için tıkla... ya teyzesi.. bak neler yapmış da bende giydireceğim hayırlısıyla.... AMİN sersoyum .... sıra sende.. sanada yapıcaz inşallah el birliğiyle.... :Saruboceq:
hxuxrrem 2000 SEN BU SEVGİYİ HAKETMEDİN Kayıtlı Üye 14 Aralık 2007 5.323 31 156 İstanbul 20 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi qusel #31 incitanemtuana .!.: ay ay ay hepside birbirinden güzeller ya ellerine emegine saglik hürremin meleginede cok yakisicak kessin saglikla iyi günlerde giyer insallah Genişletmek için tıkla... AMİNNN İNŞALLAH tatlım benim....:Saruboceq:
incitanemtuana .!.: ay ay ay hepside birbirinden güzeller ya ellerine emegine saglik hürremin meleginede cok yakisicak kessin saglikla iyi günlerde giyer insallah Genişletmek için tıkla... AMİNNN İNŞALLAH tatlım benim....:Saruboceq:
hxuxrrem 2000 SEN BU SEVGİYİ HAKETMEDİN Kayıtlı Üye 14 Aralık 2007 5.323 31 156 İstanbul 20 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi qusel #32 qusel .!.: cnm begenmene cok sevındım senın guzel yuregın daha fazlasını hak edıyor ama elımızden gelen bu:1hug: Genişletmek için tıkla... daha ne olacak tatlışım benim .. yüreğine ellerine emeğine sağlık....:1hug:
qusel .!.: cnm begenmene cok sevındım senın guzel yuregın daha fazlasını hak edıyor ama elımızden gelen bu:1hug: Genişletmek için tıkla... daha ne olacak tatlışım benim .. yüreğine ellerine emeğine sağlık....:1hug:
sifaa Mucize Prenseslerim Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2009 11.309 137 413 7 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi qusel #33 çok tatlılar canım ellerine sağlık
de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 13 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi qusel #34 Beyaz yelek ve takım çok hoşuma gittiiiiii