37 de doğduk evet taktılar acımıyor ama çıktıktan sonra idrarda çok yanma oldu 2 gün de geçti senin de birşey kalmamış rabbim bir avazda doğurmak nasip etsin sağlıkla canımMasallah suphanAllah rabbm saglikla buyutmetyi nasb etsin canm
Kac haftalik dogdu canm ? Birde sezeryanda sunda mi sonda mi ne takiliyoms ya cok acyormu
Amiinnnn amiiin insallahh37 de doğduk evet taktılar acımıyor ama çıktıktan sonra idrarda çok yanma oldu 2 gün de geçti senin de birşey kalmamış rabbim bir avazda doğurmak nasip etsin sağlıkla canım
Evet canım erken beklesin biraz daha benim çok erken gelmediği halde çok zorluklar çektik anne karnı daha önemliAmiinnnn amiiin insallahh
Ben niyeyse artk olsun istyorum yaama korkuyorm erken sanki braz bsy olmasnda gelsn insallah pasam
Teşkr ederim canım amin cümlemizin senide bir avazda kucağına almak nasip etsin rabbimHayırlı olsun güle güle büyütün :)
Merhaba, konuyu yeni okuma şansım oldu, takvimi de görünce bilemedim aslında.. Hala doğum yapmadınız mı acaba?Masallah suphanAllah rabbm saglikla buyutmetyi nasb etsin canm
Kac haftalik dogdu canm ? Birde sezeryanda sunda mi sonda mi ne takiliyoms ya cok acyormu
Merhabalar, öncelikle bebeğinize sağlıklı, güzel ömür dilerim. Bir şeyi merak ettim, yüzü dönük olunca neden normal olmuyormuş? Doktor açıklama yaptı mı size?1 buçuk gün sancımı Doğum sancısı olduğunu bilmedim ilk Doğum dayanamayınca eşimle hastane gittik direk yatış verildi 6cm açıkla başlayan saatler en son 8 de kaldı bebeğim Doğum pozizyonda ama yüzü başka yöne olduğundan mecbur sezeryan oldum belden iğne vuruldum hissetmesemde anlaşılıyor yapılanlar sonra mutlu son bebeğimin çığlığı bana bakışı herşey o an Yen'i başlıyor gibiydi 07.01.2017 saat 18.33 2854 gr 49 cm ponçik bir kızım oldu rabbim isteyen her anneye bu mutluluğu yaşatın ve Doğum bekleyen tüm anne adaylarımızı bir avazda bebeklerine kavuşmaya nasip etsin
Malesef yapmadm canmMerhaba, konuyu yeni okuma şansım oldu, takvimi de görünce bilemedim aslında.. Hala doğum yapmadınız mı acaba?
Çok az kalmış ama bugün yarın gelir bebeğinMalesef yapmadm canm
Insallah canm rabbm senide saglukla kavuatrsun benide bekleyen butun anneleri :)Çok az kalmış ama bugün yarın gelir bebeğin
İnşallah canım, nasıl son zamanlar hareket ettiğinde acı veriyor mu sana?Insallah canm rabbm senide saglukla kavuatrsun benide bekleyen butun anneleri :)
Tabiki ya aciyo baya bazen donup kaliyorm okadr yaniyo ve mide yanmasi falan filan ne ararsan cogaldi. Artik lutfen gelsin minnagim ♡İnşallah canım, nasıl son zamanlar hareket ettiğinde acı veriyor mu sana?
Ayy inşallah tez zamanda kucağına alırsın canım, bu da zor bir durum..Tabiki ya aciyo baya bazen donup kaliyorm okadr yaniyo ve mide yanmasi falan filan ne ararsan cogaldi. Artik lutfen gelsin minnagim ♡
Merhaba mesajı Yen'i okudum canım bebeğim en son kont Doğum pozisyonundaydı herşey normaldi sancı ile hastaneye giderken kaza yaptık ufak ama kendi kapımdan çıkamadım o nedenle ters dönmüş dr ların fikri de bu yönde oldu sezaryen alındığımda bile zorlandılarMerhabalar, öncelikle bebeğinize sağlıklı, güzel ömür dilerim. Bir şeyi merak ettim, yüzü dönük olunca neden normal olmuyormuş? Doktor açıklama yaptı mı size?
Anladım canım çok geçmiş olsun. İkinizde iyiyseniz bir problem Yok önemli olan bu :)Merhaba mesajı Yen'i okudum canım bebeğim en son kont Doğum pozisyonundaydı herşey normaldi sancı ile hastaneye giderken kaza yaptık ufak ama kendi kapımdan çıkamadım o nedenle ters dönmüş dr ların fikri de bu yönde oldu sezaryen alındığımda bile zorlandılar
Saol canım Allah'a şükür iyiyiz :) seninde bitmiş sonuna gelmişsin Allah kurtarsınAnladım canım çok geçmiş olsun. İkinizde iyiyseniz bir problem Yok önemli olan bu :)
Bitti çok şükür, inşallah canım :)Saol canım Allah'a şükür iyiyiz :) seninde bitmiş sonuna gelmişsin Allah kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?