Canım kızım Selin'ime kavuştum

GxoxkNur2006

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
114
1
118
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,22 Nisan'da epidural normal doğum yaptım. Minik kızım,yavrum Selin'im artık benimle. 22Nisan'da kontrol için hastanaye gittik, 37+2 de Nst ye girdim.Meğer sancılar başlamış,biraz ağrıyordu ama ben aldırış etmemiştim normal kasılmalardır diye.Hemşire beni apar topar doktorumun muayenehanesine aldı,doktorum muayene etti. Demez mi doğumun başlamış 3 cm açılman var yatış işlemlerini yapıyoruz diye. Saat sabah 9,00 du. İnanamadım, apar topar doğumhaneye aldılar,serum bağladılar, lavman yaptılar bir baktım doğum masasındayım. Doktorum hiç korkmamamı ağrısız doğum yapacağımı söyledi, ben zangır zangır titriyorum. Epidural ignemi yaptılar. 1,45 ta kızım doğdu.Kızlar durumunuzda uygunsa epidural normal doğum u tavsiye ederim. Benimki apar topar oldu ama iyi oldu. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin...

allah analı babalı büyütsün benim için minik meleğinin yanaklarına bir öpücük kondur:ecrin_bebek::emir_bebek:kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis

Allah analı babalı büyütsün...
Vatanına, anne-babasına hayırlı evlat olsun...
Sağlıkla, mutlulukla büyüsün inşallah
...

gözün aydın canım bende 35 haftalık hamileyim o kadar güzel anlatmışsın ki çok heyecanlandım çok sevindim senin adına inşallah allahım bizede nasip eder...sana bundan sonra allah kolaylık versin:D

Back
X