• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım Kızım, Seni Hasretle Bekliyoruz...

wiselight

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
59
2
36
Ankara
Merhaba arkadaşlar, baktım da bayagı uzun zamandır yazmamısım sizlere. Evet bebeğimin cinsiyeti zor da olsa belli oldu. şuan 21. haftadayız ve bir haftadır emin olarak söyleyebiliyorum ki, bebeğimiz kızımız Elif'imiz geliyor :) onu şimdiden cok seviyor ve hasretle bekliyoruz. Tüm sağlık taramaları iyi çıktı, detaylı ultrasonda da gördük yavrumuzu. Hatta bize el salladı bile diyebilirim :) Şimdi tekmeler ve kıpırdanmaları ile "ben buradayım anne" diyor bana her gün. Yavrum benim, seni kucagıma alacagım günü hasretle bekliyorum. Allaha emanet ol...

İnşallah bir an önce tatlı elifi kucağına alıp hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin Allah sana...

bende 21. haftayım ve kızım olacak inşallah EYLÜL ümüz gheliyor inşallah... seni öyle iyi anlıyorum ki nasıl merakla hasretle beklşyoruz meleklerimizi... dün eşimle dışardan geliyoruz hava baya serinlemiş dedim ki sonbahar gelmiş anlaşılıyor artık havalardan eşimde " artık kış gelsin kızımızda gelsin artık. çok bekledik çok uğraştık emekler harcadık artık gelsin" dedi ... rabbim inşallah tüm isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh

evet cok bekledik ama sağlıkla ve hayırla alacagız kucağımıza inşallah. bizde ilk basta elif eylül ismini düşünmüştük, sonra vezgectik. bebeklerimiz hemen hemen aynı günlerde doğmuş olacaklar. Allah ikisine de hayırlı bir ömür nasip eylesin. kıpırdanmalarını hisedebiliyorsunuz değil mi? ben her hissedişimde elimi karnıma koyup konusuyorum onunla. çok heyecanlanıyorum. tüm sıkıntılarına ağrılara rahatsızlıklara rağmen kızımı bize nasip eden Allaha binlerce kere şükürler olsun.

Back
X