canım kocam beni aldatıyor!!!

canm güler misin ağlar mısın garip bi durum kadınlar hep affedici olmamalı yaaaa

CANIM KOCAM MI
24 YAŞINDASIN ÜNİVERSİTE MEZUNUSUN, AİLEN HER DAİM ARKANDAYMIŞ..
SEN FARKINDA MISIN ŞU KK DA SENİN YERİNDE OLMAK İSTEYEN NE KADAR ÇOK KADIN VAR..

YAŞIM 24 DEYİP AMA OKUYAMADIM MESLEĞİM YOK AYAKTA DURMAYA DİYEN Mİ DERSİN,
AİLEM ARKAMDA DURMUYOR GİDECEK YERİM YOK MECBUR DAYAĞINIDA KÜFÜRÜNÜDE ÇEKİYORUM DİYEN Mİ DERSİN..

YANİİ SEN NE KADAR ŞANSLI OLDUĞUNUN FARKINDA DEĞİLSİN..
ÇOCUKTA YOK, SEWİYORUM SEWİYORUM NE YANİİİ SEWİYORSUN DA NE OLUYOR..
YAŞIN DAHA GENÇ, HAYATTA BAZI ŞEYLER İÇİN GEÇ KALMIŞ DEĞİLSİNN..

Kadını tehtid edin genç kızın ayıbını söylemek günahta evli kadını rezilliğini yanına bırakmayın hem onun kocasına hem size yazık

Dövmüş sövmüş katlanmışsın bence bunu da yutarsın sonra başka bi olayla gelirsin buraya ben bu sonucu çıkardım açıkcası çünkü hala beni sewiyor diye biliyorsun!!!

Sewen erkek dövmez kıyamaz.hanımlar önce bunu bi kavrayalım yok pişman oldu bi anlık öfkeydi geçin bunları sonra bi bakarsın çok sewdiğinden bi anlık öfkeyle öldürü wermiş seni!! Bu konuda önemli olan aldatma veya dayak değil senin bunları sineye çekip kadına ne yapsam diye düşünmen. Bence bunu sorgulamak lazım

valla bence dövünce sövünce oturduysanız, elin pis karısına (karı dedim bilerek daha fenasını da derim)meyledince hiiiç artistik yapmayacaktınız, dizinizi kırıp oturacaktınız.
nasıl bir laçkalık, nasıl bir evlilik mantığı ve nasıl bir kendine saygısızlık sizinki?
Allah akıl fikir versin, ananıza babanıza acıdım. yazık

Aldatan döven söven kocasına, hala canım kocam - şüphem yok diyen insanları görünce kendime şöyle bir dönüp bakıyorum kocam bunlardan birini yapsa yüzüne bakmam diyorum benmi çok gaddarım yoksa sizmi saf aşıksınız. . .

Herkes kocasını severek evlenir ama bu kadar badireler atlattıktan sonra hala canım demek çok yersiz. .
üstüne üstelik kendi ayakları üzerinde kimseye muhtaç olmayan bir bayansınız..
bugün akan gözyaşlarınız yarın evinize döndüğündede devam edecektir. . Bu adamın akıllanacağnı düşünmeyin sizin anlattıklarınızdan yola çıkarak bana göre bu adamdan bu saatten sonra koca olmaz

bu yaşanmadımı hiç. gazetelerde haberlerde okuyoruz. ama maalesef kadınlar bunu düşünemiyor. bir gün o adamın elinde kalacaklarını.

Son düzenleme:
sanırım kocan döverken kafanı duvara vurdu
yada sen kesin kafana agır bir darbe almışsın
yoksa'' Canım Kocam'' yerine
canı çıkacısa kocam demen lazımdı

ayrıca kadını rezil etsen eşin ne olacak
ona ne yapmayı düşünüyorsun

Oha kk'da açılan tüm konuları mixerde çırpmışsınız sanki. Her birinden bir tutam.

SUS GÜZELİM GENE
sen zaten çareyi bulmuşsun
mücadele etmek hayatını düzene sokmak için
elindeki tüm imkanlara rağmen hep susmuşsun

hay ben senin gibi üniversite mezununa derlerya
heh aynen öyle

dayak ye sus aldatıl sus
ortada çocuk yok
maddi durumun var
destek olan ailen var

majosistmisin sen
bence ne yap biliyormusun

SUSSSSSSSSSSSSSSS

hala annemlerdeyim cnm karar werebilmis degilim ama acim ilk gunki kadar degil esimin yapabildiklerine bakiyorum kafam rahatladigi dk davayi acicam tek dikegm,kalbime soz gecirebilmek
hakkında hayırlısı arkadasım..

Canım asla ve asla kabul etme. 3.yılda bunu yapıyosa ilerisini düşünemiyorum :KK63: Üniversite mezunuyum ayaklarımın üzerinde durabiliyorum diyosun. Önüne hayatına bak yaşında çok genç emin ol dövmekten sövmekten çok sana değer veren insanlar çıkıcaktır karşına hayatını heba etme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…