Canım köpeğimm :(

canimm canim canimm cok ama cok uzuldum benim de var o bu dunyadaki tek dostum seni o kadar iyi anliyorum ki.gercekten icim parcalandi sana simdi uzulme desem ne fayda senin biriciğin o herşeyin.gecmis gunlerinizi hatirla fotograflara videolara bak nasil gecti 12 seneniz beraber.cok guzel degil mi. kah zorlukla kah gulerek malesef eninde sonunda bizim gibilerin yasayacagi son bu ben simdi bile dusundukce kahroluyorum ama sunu sakin aklindan cikarma o seninle bu hayati paylastigi icin cok mutlu sen nasil herseyden cok onu sevdiysen o da bu dunyada en cok seni sevdi sen de onun herseyisin.umarim atlatir hastaligini.ama olur da atlatamazsa da sen uzerine duseni yaptin beraber cook guzel zamanlar gecirdiniz umarim hersey duzelir can bunlar can canlarim benim uzulme nolur

Agri kesici surup degil de hapi bogazina koyup iki elle cenesini birlesik tutun mecbur yutacaktir.

Hiçbir farki yok hemde hiç bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum sanki canımfan bir parça gidiyormuscasina canım yanıyor:-( Hiçbir seye tepki vermiyor ki birsey yapamiyorum :KK61:
Hayvanların dostluğu çok farklı. İnşallah düzelir. Veteriner ne diyor tam olarak

Arabamiz yokki bir iki kisiden istedim beraber goturelim arabanizida vermeyin dedim yok köpek bindirmem dediler ic dış yikatirim dedim yine razi olmadi taksileri bile arayip sordum dalga mi geçiyosunuz diyen oldu :KK43: inşallah iyilesir ilac verebilsek toplar kendini ama yemek bile yemiyor ilaci hic yutturamiyorum :KK43:
Ay yazık ya ne olur sanki binse insanlar ne kadar merhametsiz :( yaş mama da yemiyor mu ağzına koymaya çalışın

Malesef hayvanların yaşları insanlar kadar degil,keske olsa ... benimde kedilerim var annem bakiyor evlendiğim için yerlerinden etmek istemedim birinden birine bir şey olursa bana sakın söyleme dayanamam diyorum şimdi bile içim kabardi... Umarım ömrü ile alakalı bir durum değildir sadece hastadır ve bir an önce iyileşir eceli geliyorsa da yapacak bisey yok bisey olursa evde çok durma ilk zamanlar çünkü çok kötü olursun. Daha once kedim öldü kaç zaman eve girmek işkence oldu

Ölüm her zaman korkunç bir sey degildir, bu gibi durumlarda kurtulus demektir o canlı için. Elbette sevdigimiz hele ki böyle duygusal bağ kurup uzun süreler birlikte bir hayat paylaştığımız bir canlıyı kaybetmek cok zor. Ama söyle düşünün, yaşlanmak her canlı için mutlak bir son ve bunun da getirdigi bir takım külfetler var. Sizin minnoş köpeğiniz de ne yazikki bu külfetlerle baş ediyor, ağrıları acıları.. ama emin olun sizin sevginiz ona iyi geliyordur.
Öldüğü zaman üzüleceksiniz elbet ama sevindi acıları dindi diye sevinebilirsiniz. Allah yardımcınz olsun.

Ay cok uzuldum, dayanamıyorum hayvanların hastalanmasına vs.. Sırf bu yüzden hayvan beslemekten kaçıyorum Geçmiş olsun

Çok üzüldüm inanın :KK43: nasıl yenilir hiç bilemiyorum. Bir yas yaşanacaktır mutlaka :KK43: ama inşallah bir mucize olur da ayağa kalkar. Ben de hayvan sahibiyim, kedim de evladım benim. Daha geldiği gün dedim kaybedersem ne yaparım ben diye... Her geçen gün de insan daha da bağlanıyor. O kadar iyi anlıyorum ki sizi. Ama hayvan sahibi olmak böyle bir şey işte keşke daha uzun olsa ömürleri :KK43:
Keskee insanlar gibi yıllarca yasayabilseler :(
Siz yine de hayatta olduğu müdetçe ümidi kesmeyin. Bana 12 yaş biraz erken geldi bilmiyorum türe mi özgü, sanki 14-15 e kadar yaşıyorlar diye biliyorum hiç değilse, dilerseniz başka bir vet görüşü de alın kuzunuzu çok yormadan ve siz de çok fazla umutlanmadan. Ama bir şeyler de gözden kaçıyor olmasın...
Acil şifalar dilerim tekrar, kesmeyin hemen umudunuzu.. umarım iyileşir evladınız :KK43:
Insallah iyileşir bir veya iki saat sonra anlastigim bir taksiciyle götüreceğim kliniğe orda yatacak uyutacaklar ölüm gelse bile acı icinde olmayacak en azindan :(
Ahh seni çok iyi anlıyorum benimde köpeğim var uzak bi yere gidince resmine bakıyorum her gece aşıklar gibi..Ne desem ki sana keşke birşey diyebilsem:cry:
Uzak kalmamak için ailem tatile giderken gitmezdim kiyamazdim tek kalmasina :(
İşte hayvan beslemenin ona alışmanın en kötü yönü onu bir gün kaybedecek olmak hemde kısa bir sürede... Umarım güzel haberleri alırız ve bir şey olmaz
Güzel haber duymayı çok istiyorum Insallah götürdüğümde veteriner bana iyi haberler verir kendimi kötü seylere hazirlayamiyorum. Bakarken çok güzelde kaybetmek olmasa keske :(
Keşke daha uzun seneler yaşasalar. 15 Yıl çok kısa :KK43:
Hemde çok kısa:(
canimm canim canimm cok ama cok uzuldum benim de var o bu dunyadaki tek dostum seni o kadar iyi anliyorum ki.gercekten icim parcalandi sana simdi uzulme desem ne fayda senin biriciğin o herşeyin.gecmis gunlerinizi hatirla fotograflara videolara bak nasil gecti 12 seneniz beraber.cok guzel degil mi. kah zorlukla kah gulerek malesef eninde sonunda bizim gibilerin yasayacagi son bu ben simdi bile dusundukce kahroluyorum ama sunu sakin aklindan cikarma o seninle bu hayati paylastigi icin cok mutlu sen nasil herseyden cok onu sevdiysen o da bu dunyada en cok seni sevdi sen de onun herseyisin.umarim atlatir hastaligini.ama olur da atlatamazsa da sen uzerine duseni yaptin beraber cook guzel zamanlar gecirdiniz umarim hersey duzelir can bunlar can canlarim benim uzulme nolur
Çok güzel geçirdik parklara götürurdum ben kostukca kosardi, denize götürürdum benimle girerdi Çok güzel eglenirdik insallah duzelirde yine koşar yavrum :(
Hayvanların dostluğu çok farklı. İnşallah düzelir. Veteriner ne diyor tam olarak
Veteriner yaşlandığını ve daha önce timor ameliyati gecirdigi için çok umutlu olmamamizi son günleri olabilecegini söylüyor.
Ay yazık ya ne olur sanki binse insanlar ne kadar merhametsiz :KK43: yaş mama da yemiyor mu ağzına koymaya çalışın
Bugün zorlukla süt icirdim zorlayinca diş atmak istedi sanırım canı yandi bende daha fazla zorlamadim sonra kuru mama verdim ama malesef yemedi yarım saat önce kek yedirdim yumusak olduğu icin midir bilmem onu yedi.

Ölüm her zaman korkunç bir sey degildir, bu gibi durumlarda kurtulus demektir o canlı için. Elbette sevdigimiz hele ki böyle duygusal bağ kurup uzun süreler birlikte bir hayat paylaştığımız bir canlıyı kaybetmek cok zor. Ama söyle düşünün, yaşlanmak her canlı için mutlak bir son ve bunun da getirdigi bir takım külfetler var. Sizin minnoş köpeğiniz de ne yazikki bu külfetlerle baş ediyor, ağrıları acıları.. ama emin olun sizin sevginiz ona iyi geliyordur.
Öldüğü zaman üzüleceksiniz elbet ama sevindi acıları dindi diye sevinebilirsiniz. Allah yardımcınz olsun.
Yeterki acıları dinsin böyle her an eriyor resmen gözümün önünde:(

Malesef hayvanların yaşları insanlar kadar degil,keske olsa ... benimde kedilerim var annem bakiyor evlendiğim için yerlerinden etmek istemedim birinden birine bir şey olursa bana sakın söyleme dayanamam diyorum şimdi bile içim kabardi... Umarım ömrü ile alakalı bir durum değildir sadece hastadır ve bir an önce iyileşir eceli geliyorsa da yapacak bisey yok bisey olursa evde çok durma ilk zamanlar çünkü çok kötü olursun. Daha once kedim öldü kaç zaman eve girmek işkence oldu
Eğer birşey olursa ona uzaklasicam bir kac gün gidip baska yerde kalmayi düşünüyorum yoksa kafayi yiyebilirim insallah omurleri uzun olur yavrucaklarinizin :(

Eğer birşey olursa ona uzaklasicam bir kac gün gidip baska yerde kalmayi düşünüyorum yoksa kafayi yiyebilirim insallah omurleri uzun olur yavrucaklarinizin :KK43:
Daha ilgili bir veteriner hekim'e goturme şansın yok mu canım ? Belki başka bir rahatsızlık var. Öyle bakıp iki ilaç yazıp göndermesi bana hiç hoş gelmedi

İnşallah bir mucize de olur iyileşir :KK43:
Insallah ama kan değerleri normal çıktı sadece bir şeyde problem var onunda giderilcegine inanarak bıraktım oglumu veteriner hekime 7 gün yatacak ve sonunda yüksek oranla iyileşmiş olarak gelecek bana bunu inaniyorum çıkarken cok umutlu çıktım

Daha ilgili bir veteriner hekim'e goturme şansın yok mu canım ? Belki başka bir rahatsızlık var. Öyle bakıp iki ilaç yazıp göndermesi bana hiç hoş gelmedi
Goturdum canim 2 saati geçti yeni çıktım iyi olacak oglum serumunu taktilar günlerdir havlamazdi orda veteriner hekim kızdırarak başardı ve kızınca ayagada kalktı o anki mutlulugumun tarifi yoktu. 7 gün yatacak sadece bu gece uyutacaklar oda terkedildigini sanmasin diye yarın sabah yanına gideceğim mama yedirmeye ben ugrasacagim iyilesecegine inanıyorum birsey olmayacak benim ogluma

Back
X