Canım köpeğimm :(

Insallah ama kan değerleri normal çıktı sadece bir şeyde problem var onunda giderilcegine inanarak bıraktım oglumu veteriner hekime 7 gün yatacak ve sonunda yüksek oranla iyileşmiş olarak gelecek bana bunu inaniyorum çıkarken cok umutlu çıktım
Çok şükür çok sevindim. İnşallah şimdi bir ağrısı dinsin de kuzucuğun... Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah. Bilgilendirin bizi de olur mu... Kalbim sizinle ve yavrunuzla...

Bunu yapma sakın yapma
Her canlı eceliyle ölmeyi hak eder
Sana bu kadar sevgi vermiş bir cana bunu yapma
Onu oraya tamamiyle bırakmadım asla bırakamam zaten sadece tedavisini olsun istiyorum vicdan azabi çekecektim yoksa ölseydi iyilesme orani vardi ve ben yatirmadim diye düşünecektim simdi umutlarim arttı ayriyiz üzgünüm ama yanimdayken sanki gözümün önünde eriyor gibiydi :(

Çok şükür çok sevindim. İnşallah şimdi bir ağrısı dinsin de kuzucuğun... Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah. Bilgilendirin bizi de olur mu... Kalbim sizinle ve yavrunuzla...
Sonsuzz teşekkür ederim Allah razi olsun inşallah iyi haberlerimi yazacağım buraya şimdiden özledim ama iyi olacak inanıyorum..

Asla ölüme uyutturmam onu tek derdim acısı dinsin o öyle acı çekerken ben daha çok acı cekiyordum oglumu 1 hafta sonra yeniden alacağım
Çok iyi yapmışsınız. Ağzı var dili yok yavrularımızın. İlaç da alamıyorken evde, ağrısı da varken tek çare klinikte tedavi kesinlikle. Bu gece uyuyacaksa terk edildiğini de düşünmez kuzu.. asıl evde kalsaydı kötülük olurdu ona bu koşullarda. İnşallah iyileşecek de, inanıyorum ben de daha o kadar yaşlı değil. Acil şifalar tekrar..

Çok iyi yapmışsınız. Ağzı var dili yok yavrularımızın. İlaç da alamıyorken evde, ağrısı da varken tek çare klinikte tedavi kesinlikle. Bu gece uyuyacaksa terk edildiğini de düşünmez kuzu.. asıl evde kalsaydı kötülük olurdu ona bu koşullarda. İnşallah iyileşecek de, inanıyorum ben de daha o kadar yaşlı değil. Acil şifalar tekrar..
Insanlarin bir yeri ağrıdığında dili var söylüyor hayvanlarin o imkanida yok malesef sahiplerinin anlamasını bekliyorlar. Ben birde bahçede bakıyordum ona o kadar steril ortam sağlayamazdım serum baglayamazdim ilacı zaten iciremiyordum bütün gün ilac icirmeye çalışıyorduk olmuyordu. En azından orda serumu iğnesi var bilgili birisi var başında birşey olsa müdahale edecek birisi var. Uyutmasalar bile yavrum hep uyuyor zaten inanıyorum ki onun için en iyi ortam orasi ilk kez ayri kaldi ama olsun yeterki iyi olsun yavrum.

Yüreğime indi yemin ederim, yanlış anlamışım =((
Rabbim tez vakitte şifasını versin kuzunun
Asla ölüme uyutturmam ben eceli ile öleceğini düşünürken gözyaslarina boguluyordum öyle bir seye asla göz yumamam :( Amiinn Allah'in izniyle iyilesecek kuzumm inanıyorum.

Oncelikle çok geçmiş olsun. Inşallah bir an önce toparlar . Bu söylediğiniz şeyler tamamen yaşlı olmasıyla ilgili mi? Geçen sene bizim köpegimiz de aynı sizinki gibi yemek yemiyor , havlamiyor ve hareket edemiyordu. Veteriner geldi iğne yaptı ama nafile. Bizim ki parazitten dolayi anemi geçirmiş. Başka bir veteriner ile görüştük ve verdiği ilaç ise yaradı. Size tavsiyem başka bir veteriner ile görüşün. Şuan ne yaşadığınızı çok iyi anlıyorum. Dilerim biran önce sağlığına kavuşur.

Asla ölüme uyutturmam onu tek derdim acısı dinsin o öyle acı çekerken ben daha çok acı cekiyordum oglumu 1 hafta sonra yeniden alacağım
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir eski sağlığına kavuşur, evine dönünce bizlerin yerine de sımsıkı kucaklayın onu:KK68:

Oncelikle çok geçmiş olsun. Inşallah bir an önce toparlar . Bu söylediğiniz şeyler tamamen yaşlı olmasıyla ilgili mi? Geçen sene bizim köpegimiz de aynı sizinki gibi yemek yemiyor , havlamiyor ve hareket edemiyordu. Veteriner geldi iğne yaptı ama nafile. Bizim ki parazitten dolayi anemi geçirmiş. Başka bir veteriner ile görüştük ve verdiği ilaç ise yaradı. Size tavsiyem başka bir veteriner ile görüşün. Şuan ne yaşadığınızı çok iyi anlıyorum. Dilerim biran önce sağlığına kavuşur.
Çok sağolun, iyi dilekleriniz için Allah razı olsun. Geçen yil köpegimin arka bacağında timor vardı ben üniversitenin veteriner fakültesinde ameliyat ettirdim veterinerimiz teshisi koyduktan sonra böyle bir yere gitmemizin daha iyi olacağını söyledi o yüzden veterinerimde ettirmedim. Suanki rahatsizligi daha çok buna bağlymis üzerine yaşlılıkta eklenince bu hale gelmis. Az önce veterinerimizle konuştum ayaga kalkıyormuş hatta içeride olmaktan sıkılmış arada bir havliyormus. Ilk 3 günün büyük önemi var keşke ilk gün götürebilseydim belki simdi iyilesmis bile olabilirdi. Bana veterinerimiz iki tane ilac verdi ama ben o ilaçları ona iciremedim çünkü suyu bile zorla iciriyordum. Veterinerimizden memnunum 2007 yılından beri aynı kişi daha önce iyi olmasında en büyük etkenimizdi insallah bu seferde kendisi kurtaracak oğlumu.

Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir eski sağlığına kavuşur, evine dönünce bizlerin yerine de sımsıkı kucaklayın onu:KK68:
Mune Mune ablacığım çok teşekkür ederim, eve döneceği günü dört gözle bekliyorum. En çok sizin ve burda derdime ortak olup çare arayan arkadaşlar için sarılacağım.:KK200:

Goturdum canim 2 saati geçti yeni çıktım iyi olacak oglum serumunu taktilar günlerdir havlamazdi orda veteriner hekim kızdırarak başardı ve kızınca ayagada kalktı o anki mutlulugumun tarifi yoktu. 7 gün yatacak sadece bu gece uyutacaklar oda terkedildigini sanmasin diye yarın sabah yanına gideceğim mama yedirmeye ben ugrasacagim iyilesecegine inanıyorum birsey olmayacak benim ogluma
Çok sevindim canım inşallah iyi olur :) insallahhh :)

Back
X