Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kaybedeceğimi düşündükçe kahroldum her gün evlat acısı gibi resmen ama dediginiz gibi insanlarin olduğu gibi her canlınında biçilmiş bir ömrü var başınız sagolsun hayvan beslemenin en kötü yanı bu sanırım benim köpeğime birsey olursa bir daha hayvan sahiplenememÇok üzüldüm sizi çok iyi anlıyorum. Benimde iki kedim var insan çok bağlanıyor ve de seviyor. Hasta olduklarında insanda kahroluyor. Bu sabah annemlerin 4 kedisinden biri öldü. Nefes borusuna kuru mama kaçmış. O panikle çıkartmaya kurtarmaya çalışmışlar olmamış. Açık veteriner bulamamışlar belediye veterinerine gidene kadar solunumu durmuş. Kalp masajı yapmışlar ama nafile ölmüş. Telefonda çok kötü ağlıyorlardı çok üzüldüm. Sekiz yaşındaydı bende onunla 6 yılımı geçirdim.
Hastalığı yoktu sapasağlamdı. Kedilerden biri 17 yaşında yaşlı ömrü bitiyor diye düşünürken bu öldü çok üzücü. Annemle birlikte uyurlardı evde hep annemin peşindeydi gözleri önünde çırpına çırpına ölmüş.
Hayvan sahibi olmanın tek ve en kötü yanı bu olsa gerek.
Üzülmeyin onlarında bir ömrü var Allah tarafından biçilen elden bir şey gelmiyor. Sizinle birlikte güzel bir ömür sürmüş sevilmiş çoğu hayvanın böyle bir şansı olmuyor maalesef.
Yazarken okurken çok ağlıyordum bir ara annem bana birşey olacağından korkuyordu ama geçti diyebiliriz çok şükür sahura kadar başında nöbet tutuyorum aşağı indirmiyorlar bu saatte beni tabi bende camdan onu izliyorum yine aynı korkularim var birşey olursa diye korkuyorum hep. Şimdi iyi oğlum hatta resim yükleyeceğim çok şükür bir hafta önce ağlarken şimdi gülebiliyorum. Sizede sonsuz teşekkür ediyorumGözlerim dolu dolu oldu yorumları ve konuyu okurken. Iyi gelismeleri bizimle paylaşabildiğine inan çok sevindim umarim cok daha iyi olur. Çok zor gercekten. Gevmis olsun.
İyi olduğuna çok sevindim, inanıyordum zaten iyileşeceğineYazarken okurken çok ağlıyordum bir ara annem bana birşey olacağından korkuyordu ama geçti diyebiliriz çok şükür sahura kadar başında nöbet tutuyorum aşağı indirmiyorlar bu saatte beni tabi bende camdan onu izliyorum yine aynı korkularim var birşey olursa diye korkuyorum hep. Şimdi iyi oğlum hatta resim yükleyeceğim çok şükür bir hafta önce ağlarken şimdi gülebiliyorum. Sizede sonsuz teşekkür ediyorum![]()
Ah kıyamam, hangi şerefsiz vicdansız vurmuş ki6 gün sonra kavuştum oğluma. Şimdi tabiki çok daha iyi. Aslında üç gün daha yatacaktı cuma alacaktim ama huysuzlanmaya havlamaya kendisine dokundurmamaya başlamış. Dün veterineri aradı artık durmuyor inatlasiyor ona iğne vurmamiza izin vermiyor alsaniz tedaviye siz devam etseniz dedi ve aldık bugün getirdik evimize. Ama en kötü haberi aldım ben bu sürede oğluma birisi vurmuş ve yarasi varmış bunu bana başta söylememişlerdi şimdi çok şükür herşeyiyle iyi. Bahçede dolaşıp duruyor yemeğini yiyor koşuyor onun bu hallerini o kadar çok özlemişim ki.. Soran, ilgilenen, destek olan, yanımda olan, en az benim kadar üzülen arkadaşlarim sonsuz teşekkür ederim size derdime ortak oldunuz şimdi mutlulugumada ortak olun istedim![]()
Ayy inşallahİyi olduğuna çok sevindim, inanıyordum zaten iyileşeceğine
İnşallah daha upuzun ve sağlıklı yılları olur oğlunuzun![]()
Benimki yerinde durmuyor ki hiç neresi gölge oraya giriyor. Mahallede sorduk çocuklara bugün birisi varmış engelliymis büyük kaldırım taşı atmış 2 tane çocuklar engel olmak istemişler ama bu seferde onları kovalamış. Hal böyle olunca bizde kapısına bile gidemedik ne denir ki yani bende çözümü evden çıkmayıp camda yada bahçede hep onu izlemekte buldum. Kırk yil düşünsem böyle birsey olacagi aklima gelmezdi çünkü o kadar sakin ki oğlum köpekler buna hirlasa geri çekilir ürker herkes yanaşıp sevebiliyor ilk kez böyle birşeyle karşılaştım inşallah tekrari olmaz oglumda cabucak iyilesirAh kıyamam, hangi şerefsiz vicdansız vurmuş kiKocaman köpeğe kim yaklaşıp da vurabilmiş, taş falan mı attılar acaba
Bahçe kapalı değilse imkan varsa, bahçeye görünür bir yere, köpeğin kulübesini gören bir güvenlik kamerası taktırın istersiniz.
Tekrarı olmasın inşallah. Tekrar çok geçmiş olsun![]()
Neyse ki kurtuldu evladın...Benimki yerinde durmuyor ki hiç neresi gölge oraya giriyor. Mahallede sorduk çocuklara bugün birisi varmış engelliymis büyük kaldırım taşı atmış 2 tane çocuklar engel olmak istemişler ama bu seferde onları kovalamış. Hal böyle olunca bizde kapısına bile gidemedik ne denir ki yani bende çözümü evden çıkmayıp camda yada bahçede hep onu izlemekte buldum. Kırk yil düşünsem böyle birsey olacagi aklima gelmezdi çünkü o kadar sakin ki oğlum köpekler buna hirlasa geri çekilir ürker herkes yanaşıp sevebiliyor ilk kez böyle birşeyle karşılaştım inşallah tekrari olmaz oglumda cabucak iyilesir![]()
Sağol canım senden deAyy inşallahzey_tin benden daha çok umutluydun umudunla bana umut katmıştın Allah razı olsun senden
![]()
Çok şükür canım. Çok teşekkür ederim sanaNeyse ki kurtuldu evladın...
İnşallah canım
Sağol canım senden de
Senin tüm onları yaşarken o kadar karmaşık olmak ve korkman çok normaldi... Çok şükür geçti gitti![]()