canım neden bu kadar acıyor..

batlove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
630
1.296
63
kızlar..benim canım çok yanıyor.bir evlilik yaptım yanlışlarını gördüm ama düzelir dedim ailesini sevdim kendisinide sevdim..evlendik ama hiçbişey yolunda gitmedi.yine yanlışlarına devam etti.yalanları dolandırmaları parayla alıp veremdiği bir şeyler vardı ..kumarada eğilimliydi..hepsini affettim ta ki kendi yaptığı yanlışı yine yalanlarla kapatmaya çalışması son noktayı koydu.hiç güvenemedim ne zaman güvensem arkamı dönsem bişeyler yaptı 6 aydırda işssizdi.çok arıyordum çok takip etmeye çalışıyordum ne yapıyor diye.iş arıyorduk ona nitekim girdi bir yeere patronun verdiği az parayıda iddaaya yatırmış.işte patladığım nokta buydu.benimde suçlarım vardı onun yaptığı şeyleri düzeltmek için evlemiş gibi itip kalktım her şeyi battı çok azarladım çook.kendimden nefret ettim ..şimdi vicdan azabı çekiuyorum ama bu tepkilerim ondan dolayı onun karakterinin olmayışından dolayı öyleydi deselerde canım çok acıyor.açtım davayı boşanıyoruz.ev dağıldı. kabaca anlattım haklımıyım haksızmıyım bilmiyorum.ama dayanamadım yaptıklarından.sevsemde bir ömür boyu bu güvensizlikle devam edemedim.çünkü kendi ailesi dahil yapma dediler oğlum yapma böyle dala vera ..ama kimseyi dinlemedi.beni görmezler yakalamazlar diye yapabildiğini yapmış bir adam Allahtandanda korkmadı hiç..şimdi ne arıyor ne soruyor ne ailesi ne başka birileri.ama duydum rahatım demiş ailemle ben.işsz bir adamın psikolojisini dusunebilirmusunuz diyormuş ama ben onun işi varkende neler yaptığını biliyorum.niye bu kadar mutsuzum haklı olduğum halde neden bu kadar duygusalım..

ya diyecek bir şey bulamıyorum kusura bakma. Aşkın da bir mantığı var sen mantıksız nasıl yaşadın aşkı?
Kuru aşk karın mı doyurur da yanlışlarını göre göre evlendin.
Hadi sen küçük ve cahilsin diyelim ya annen baban??????
Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur. Değişmesi çok ama çok zor. Mayası aynı kalır.

Gecmiş olsun...sen en iyisini yaptin.
Maalesef insanlar değişmiyor kendi görmedikce.zamanla acin gececek , daha gencsin yeni hayat kurabilirsin.
Bak, benim eşimde aylardir işsiz ama o hep evde bir kuruş bile özeline harcamaz fakat yinede icim sizliyor başkalri gibi calişip evine bakmiyor diye.
Gececel bu acilar gececek...zamana birak...

insanlar değişir elbette neden değişmesinler.
ama değişmeye istekli olmaları gerekir.
eşinizde o istek yokmuş.
siz de zorlamışsınız, boşuna...

olmuyorsa boşanmak gayet de güzel bir çözümdür.
hakkınızda hayırlısı.

ahh işte ahh neyin kafasını yaşamamışım inan bilmiyorum ...ben isteyince kim karşı gelebilirdiki kimsenin içine sinmemiş dediklerine göre..ama cekeceği çile varsa kendi görsün demişler engel olamadılar yani..kimseye değilde kendi kafamın acısını çekiyorum.resmen kendim etmişim kendim bulmuşum..

Gecmiş olsun...sen en iyisini yaptin.
Maalesef insanlar değişmiyor kendi görmedikce.zamanla acin gececek , daha gencsin yeni hayat kurabilirsin.
Bak, benim eşimde aylardir işsiz ama o hep evde bir kuruş bile özeline harcamaz fakat yinede icim sizliyor başkalri gibi calişip evine bakmiyor diye.
Gececel bu acilar gececek...zamana birak...
zarife hanım size dua edicem Allahtan umut kesmeyin lakin evde oturmakla iş bulunmaz çıkıp araması lazım..Allah yardımcınız olsun..

insanlar değişir elbette neden değişmesinler.
ama değişmeye istekli olmaları gerekir.
eşinizde o istek yokmuş.
siz de zorlamışsınız, boşuna...

olmuyorsa boşanmak gayet de güzel bir çözümdür.
hakkınızda hayırlısı.
çok uğraştım çok büyük dersler çıkarması lazımdı yaptığı şeylerde,cok buyuk utanc duyması lazımdı..şimdi o nasıl olurda benden daha güçlü ayakta bunu çözemiyorum nasıl diyorum ya nasıl..

herşeyi yapmısın anlamamış bu satten sonra sana diyeceğim şey boşverrrr ve bunlar inan geçecek benzer şeyler yaşamış şu an o döneme ve insana tiksinerek bakmış biri olarak bunun garantisini verebilirim.

herşeyi yapmısın anlamamış bu satten sonra sana diyeceğim şey boşverrrr ve bunlar inan geçecek benzer şeyler yaşamış şu an o döneme ve insana tiksinerek bakmış biri olarak bunun garantisini verebilirim.
inşallah ya geçer geçmicekmiş geliyor bazen sabrım kalmıyor ama sabretmekten başka çarem yok..benide günaha soktu evlilik gibi kutsal bir şeyin bu hale gelmesi...ama dayanamadım işte ben bıraktım..şuan o kadar gururlular ki hayatlarına kaldıkları yerden devam ediyorlar Allahım bana ççok sabırlar versin:KK61:

ya diyecek bir şey bulamıyorum kusura bakma. Aşkın da bir mantığı var sen mantıksız nasıl yaşadın aşkı?
Kuru aşk karın mı doyurur da yanlışlarını göre göre evlendin.
Hadi sen küçük ve cahilsin diyelim ya annen baban??????
Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur. Değişmesi çok ama çok zor. Mayası aynı kalır.
o kadar düzeltmeye çalıştım kah ıyılıkle kah kızarak ama beceremedim..şu saatten sonra düzelirde başkasına yar olursa hissi çok kötü..defalarca çekmeme ragmen hala akıllanmamıs olarak görüyorum kendimi..ama susmadım topladım pılımı pırtımı gittim.

Sen karsindakine iylik yaptigini saniyorsun ama hem kendine hem ona kotuluk yapiyosun.sen ustunu kapadikca ohic anlamiyacak ve daha beterini yapacak.
ama kumar sorunu cozulmuyor malesef takip et otur konus naparsan yap.ustelik baska pisliklerini de ogrendikce yikiliyosun.yazik degilmi duzelmez.bundan kurtulmanin tek yolu o adami kendi haline birakmak bosanmak yani.
burda yillar once bi konu vardi kocasi abisi surekli kumar oynuyolarmis.ev satmislar felan kp odemis hep.sonra sonucu merak eden biri yazmisti son durum ne diye.
kadinin yazdigi cozumu buldum ben su tarihte bosanmam var diye.net bi sekilde soyluyorum asla duzelmez.kendini yorma.

Havalar güzelleşiyor sürekli dışarda açık havada dolaş, yürüyüş yap, koşu yap çok iyi gelecek emin ol. Sonra kendi derdinden çık başka insanların derdine kulak ver, başkalarına iyilik yap. Yol yakınken kurtulmuşsun canına minnet bil:) onlar seviniyor diye üzülme, sen de mutlu olmayı dene. Öpücük:)

zamanla inan onsuz mutlu olduğunu farkedeceksin. gez dolaş alışveriş yap istediğini yap mis gib

Hakkınızda hayrlısı olsun efenım.. Siz olması gerekeni yapmıssınız

Havalar güzelleşiyor sürekli dışarda açık havada dolaş, yürüyüş yap, koşu yap çok iyi gelecek emin ol. Sonra kendi derdinden çık başka insanların derdine kulak ver, başkalarına iyilik yap. Yol yakınken kurtulmuşsun canına minnet bil:) onlar seviniyor diye üzülme, sen de mutlu olmayı dene. Öpücük:)
teşekkür ederim :)

zaman zaman zaman zamanın hayatımda bu kadar hızlı geçtiğini ve çok az yol aldığımı ilk kez yaşıyor ve görüyorum .zaman su gibii.3 ay geçmiş ayrılalı ama hala 2 hafta geçmiş gibi .:KK61::KK61::KK61::KK42:

kızlar..benim canım çok yanıyor.bir evlilik yaptım yanlışlarını gördüm ama düzelir dedim ailesini sevdim kendisinide sevdim..evlendik ama hiçbişey yolunda gitmedi.yine yanlışlarına devam etti.yalanları dolandırmaları parayla alıp veremdiği bir şeyler vardı ..kumarada eğilimliydi..hepsini affettim ta ki kendi yaptığı yanlışı yine yalanlarla kapatmaya çalışması son noktayı koydu.hiç güvenemedim ne zaman güvensem arkamı dönsem bişeyler yaptı 6 aydırda işssizdi.çok arıyordum çok takip etmeye çalışıyordum ne yapıyor diye.iş arıyorduk ona nitekim girdi bir yeere patronun verdiği az parayıda iddaaya yatırmış.işte patladığım nokta buydu.benimde suçlarım vardı onun yaptığı şeyleri düzeltmek için evlemiş gibi itip kalktım her şeyi battı çok azarladım çook.kendimden nefret ettim ..şimdi vicdan azabı çekiuyorum ama bu tepkilerim ondan dolayı onun karakterinin olmayışından dolayı öyleydi deselerde canım çok acıyor.açtım davayı boşanıyoruz.ev dağıldı. kabaca anlattım haklımıyım haksızmıyım bilmiyorum.ama dayanamadım yaptıklarından.sevsemde bir ömür boyu bu güvensizlikle devam edemedim.çünkü kendi ailesi dahil yapma dediler oğlum yapma böyle dala vera ..ama kimseyi dinlemedi.beni görmezler yakalamazlar diye yapabildiğini yapmış bir adam Allahtandanda korkmadı hiç..şimdi ne arıyor ne soruyor ne ailesi ne başka birileri.ama duydum rahatım demiş ailemle ben.işsz bir adamın psikolojisini dusunebilirmusunuz diyormuş ama ben onun işi varkende neler yaptığını biliyorum.niye bu kadar mutsuzum haklı olduğum halde neden bu kadar duygusalım..

Güven çok önemli, her şeyden önce gelir..
Güven yoksa evlilik sallanır durur.. bitirmesen de hep mutsuz olacaktın buna emin ol.
Yalan bir hastalık, hatta kimisinin yaşam şeklidir. Bunları bizler değiştiremeyiz..
Bitirmekte haklısın aksini düşünme, şuan bu duyguları hissetmen son derece normal, zor bir dönem

Güven çok önemli, her şeyden önce gelir..
Güven yoksa evlilik sallanır durur.. bitirmesen de hep mutsuz olacaktın buna emin ol.
Yalan bir hastalık, hatta kimisinin yaşam şeklidir. Bunları bizler değiştiremeyiz..
Bitirmekte haklısın aksini düşünme, şuan bu duyguları hissetmen son derece normal, zor bir dönem
inşallah geçicek geçmesini bekliyorum ama ağır geldi bana işte yaşadıklarım ..çok zor bir dönemmiş grçekten..

Back
X