• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım ogluma uzuluyorum....

Çok geçmiş olsun..
Aynı sıkıntıları küçükken bende yaşadım.
Bademciklerim şişerdi ateşlenirdim doktora giderdik iğnemi yerdim 1 hafta sonra tekrar hastalanırdım.
Şişmesi de felaketti suyu damla damla dökermiş annem ağzıma.
Yediğim iğnelerin haddi hesabı yoktur.
Hala kalçamda bazı morluklar mevcut.

Yinede hiç bir etkisi olmamış yaz kış sürekli bademciklerim şişmeye devam etmiş.
En sonunda 30 tane penesilini ard arda verdiler.
Poliklinikler de vurmadığından her gün hastaneye giderdik vurulmak için.
Sonrasında yavaş yavaş azaldı.
Ama Annem bunun yanı sıra her akşam sütün içerisine bıldırcın yumurtası süt ve bal karışımı içirdi.
Her gün 2 tane ceviz bıraz fındık kuş üzümü vs yedirdi.
Kemik sulu çorba içtim her gün 1 t
Özellikle bıldırcın yumurtalı sütü tavsiye ederim.
Sütün içerisine iyice karıştırıp bal katarsanız yumurtanın tadını anlamıcaktır.
Sabahları da yine bıldırcın yumurtasını haşlayıp verebilirsiniz..

tesekkurler canım.verdıgınız tavsıyelere uyacagım.oglusum ıyı olsun yeter.

aklına kötü şeyler getirme canım benim oğlumda her ay iğne yerdi sürekli boğzlarından rahatsılanıyordu sonra sağ olsun bi doktor boğaz kültürü yaptırdı ve bademcilerinin alınması lazımdedi ayrıca geniz etide vardı ve oğlum 2,5 yaşunda ameliyat oldu çok kolay geçti ve iğnelerden kurtulduk çok şükür bu gün 19 yaşında bir delikanlı oldu ben her zaman o doktora dua ediyorum sen önce boğaz kültürü yaptır geçmiş olsun canım:34:

hepınıze cok tesekkur edıyrum.cok kararsız kalmıstım.e n azından bır suru fıkırler aldım.hepsını yapacagım.kafamda nerelere gturecegım belırlendı.herkes suraya gtur.yok olmaz buna gotur karısmıstı kafam.kbb goturecegım.saolun ıyıkı varsınız

mrhaba cnm oncelikle cok gecmis olsn,allahim bizleri evlatlariyla sinamasin...
ben bundan bir ay once bu sitede cocuk dagligi bolumuydu snirim bi bayan yazmosti omumda cocugu jer ay nelirli araliklarla ayesleniyomus en son bi doktor arastirma yapmis p ile baslayan bir sendrom tesisi konulmus adini hatirlayamiyrum bes yasina kadar olan cocuklarda oluyomus ignesi varmis vuruldugu zaman birdaha tekrarlamiyormus her ay belirli gunde oluyomus sizinkide ole olabilir cok onemli bi hadtalik degilmis bi ignenin basinda hastaligin tedavisi cok kolaymis umarim yardimci olur bu bilgim dualarim sizin ve oglunuzun yaninda

geçmiş olsun...korkulacak bişey yoktur merak etmeyin...benim kızımda da vardı aynı sorun...15 günde 1 antibiyotik içiyordu sürekli,öyle üzülüyordum ki,hep doktor,hep ilaç...arı sütü,bal,polen,pekmez,çeşitli vitaminler neler denedim neler...çareyi tek bir markada buldum...burdan vermem doğru olmaz sanırım.msj olarak atayım...

mrhaba cnm oncelikle cok gecmis olsn,allahim bizleri evlatlariyla sinamasin...
ben bundan bir ay once bu sitede cocuk dagligi bolumuydu snirim bi bayan yazmosti omumda cocugu jer ay nelirli araliklarla ayesleniyomus en son bi doktor arastirma yapmis p ile baslayan bir sendrom tesisi konulmus adini hatirlayamiyrum bes yasina kadar olan cocuklarda oluyomus ignesi varmis vuruldugu zaman birdaha tekrarlamiyormus her ay belirli gunde oluyomus sizinkide ole olabilir cok onemli bi hadtalik degilmis bi ignenin basinda hastaligin tedavisi cok kolaymis umarim yardimci olur bu bilgim dualarim sizin ve oglunuzun yaninda

cok saolun allah razı olsun hepınızden.hepınızın yazdıklarını dıkkate alacagım .

geçmiş olsun...korkulacak bişey yoktur merak etmeyin...benim kızımda da vardı aynı sorun...15 günde 1 antibiyotik içiyordu sürekli,öyle üzülüyordum ki,hep doktor,hep ilaç...arı sütü,bal,polen,pekmez,çeşitli vitaminler neler denedim neler...çareyi tek bir markada buldum...burdan vermem doğru olmaz sanırım.msj olarak atayım...

saol cnm allah razı olsun.cok merak ettım kullandıgın seyı ama.nereye atacan ben pek bılmıyorum.sadece konu acıp yorum yapıyorum.nereye atacagını sylersen okurum ınş.ıns oglumada ıyı gelır.cvbını dort gozle beklıyorum

saol cnm allah razı olsun.cok merak ettım kullandıgın seyı ama.nereye atacan ben pek bılmıyorum.sadece konu acıp yorum yapıyorum.nereye atacagını sylersen okurum ınş.ıns oglumada ıyı gelır.cvbını dort gozle beklıyorum

canım buldum okudum .cok saol.bı sorum daha olacak sana.bı kutu ıcırıp bıraktınmı yoksa hastalık belırtılerı oluncamı ıcırdın.sımdıden tesekkurler

canım buldum okudum .cok saol.bı sorum daha olacak sana.bı kutu ıcırıp bıraktınmı yoksa hastalık belırtılerı oluncamı ıcırdın.sımdıden tesekkurler

bu bir şurup gibi...her yıl sonbaharda,okulların açılmasına yakın içirmeye başlıyorum,şişe bitene kadar ki yaklaşık 3 ay gidiyor...bitince 10 gün kadar ara veriyorum tekrar başlıyorum...ilkbahara kadar sürdürüyorum...daha çok kışın oluyorlar ya ondan...ama seninki küçük,belki günaşırı verilebilir...gerçi arkadaşım 26 aylık oğluna hergün içiriyor ama...sen yine de dr a danış istersen...

Back
X